- 11 Şubat 2013
- 3.473
- 12
bebaaammm özledim snei yaaa ne zamandir karsilasmiyoruz
bana da mantikli geldi cnaim bu anlatilanlar ve zayiflayan cok var kiii yiyorlar yani karinlari ac kalmiyor ben de mesela 4 saat gecmesine ragmen ac degilim, bu diyette de bes saat olmasi lazim ögünler arasinda ara ögün yok.. ilk basta korktum ara ögünsüz olmaz ya dayanamam diye ama yapinca hic de öyle olmadi.. birazdan aksam yemegi yemem lazim ama yemesem mi diye düsünüyorum :26: spor da yaptim yerim yok cünkü.. ya da accuk yiyem yine de, yoksa gec saatte acikirim o daha kötü, ondan sonra da dusa gircem.. eger istersen kurallarini gerekli detaylarini sana özelden yazabilirim
bu arada benim Kedim, örtmenimmmm nerde yaaaaaaaaa ben onsuz yapamam moralim bozuldu simdi niye gitmis yaaa ama allahtan gelcekmis bikac güne, sevindim ona.. iki gün gelmedim neler olmus
canııııım ben de seni özledim, hiç sorma karşılaşamadık bayadır
olur tatlım yaz bana da bakayım hani ben zaten yurttayım yemek saatlerine göre yiyorum ama ara öğünlerimi atlamak istemiyorum ya olsaymış keşke
bence meyve ye gece acıkırsan, şimdi aç değilsen zorlama kendini yicem diye çorba filan iç