Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Birazdan ondan gönderdim diyebilirim çünkü nankörlükte yapıyor.. Ama sürekli yanında olucağım zaten bıraktım hiçte üzülür gibi bir hali yoktu sıpanın
Bu arada özellikle sana söylüyorum Bebacım çünkü daha önce bu yolla kilo verdiğini söylemiştin. :)
Spor salonumu değiştireceğim pazartesi günü ve bi programa bağlı kalmadan yürüyüş-koşu şeklinde tempoyu değiştirerek yürümeyi düşünüyorum koşu bandında. Arada bisiklet falan kullanırım, bu şekilde devam edebilirim diye düşündüm. ya da programımın sonuna bunları eklerim. :) evde de squatsa devam. :)
oy ssizinde başınız sağolsun. kuzum.. kesinlikle köpek gibisi yok.. En iyi arkadaş ama sorumluluğunu iyi almak lazım bizde oda çok baglanıyor oyyy onlarda çok tatlı olurlar hadi bakalım hayırlı olsun:103::98:evet canım köpekler öyle maalesef benimseyince tam benimsiyolar seni kıskanıyodur bile belki, benim köpeğim yanıma yaklaştırmazdı bile yabancıyı , hemen havlamaya başlardı ( öldü 6 ay önce )
o şimdi bikaç gün sonra iyice unutur ama seni değil tabi ki orda biraz rahat ortamda yaşasın:13:
biz de geçenlerde eşim buldu 1 aylık falan köpek kangal tipi annemlere götürdük onların alanı da müsait daha iyi oluyor
ama köpek gibisi yok
oy ssizinde başınız sağolsun. kuzum.. kesinlikle köpek gibisi yok.. En iyi arkadaş ama sorumluluğunu iyi almak lazım bizde oda çok baglanıyor oyyy onlarda çok tatlı olurlar hadi bakalım hayırlı olsun:103::98:
sağol canım çok üzüldüm çok ağladım ama geçti işte insan alışıyor
köpeğin için üzülme kedicim bir yerde sen kendini de düşünmelisin.vardır bunda bir hayır...
sevgilisiyle küsen barışan arkadaşlarım bazen bir şeylerin yerine oturması için kavgada gerekli oluyor özellikle barışma sonrası wuhuuuu
dün regl oldum.dün sporlarımı yaptım ama bugün ve yarın maalesef iptalim kafam bi milyon ya.bi şey düşünesim bile yok okadar üşeniyom yani :)
eee yani geçer elbette hiçbir acı kalıcı değil..
alışır elbette ama benim içim çok rahat bildiğim yer alexte babannemi seviyor amcamı felan orda birtane fino arkadaşı var bakak görek
köpeğin için üzülme kedicim bir yerde sen kendini de düşünmelisin.vardır bunda bir hayır...
sevgilisiyle küsen barışan arkadaşlarım bazen bir şeylerin yerine oturması için kavgada gerekli oluyor özellikle barışma sonrası wuhuuuu
dün regl oldum.dün sporlarımı yaptım ama bugün ve yarın maalesef iptalim kafam bi milyon ya.bi şey düşünesim bile yok okadar üşeniyom yani :)
hahahahahhahahaha çok hoşmuş ya ayık ha alex te küçükken ayıcığı var dıya hahahahahhahaha
ooo arkadaşı varsa kesin canı sıkılmaz bizim minik köpeciğin (adı garip) yanına kocaman ayıcık koyduk onu kardeşi falan sanıyor kucağına yatıyor, boğuşuyor ayy yerim ben onuu
öyle canım, zamana ihtiyacımız vardı gerçekten.
tekrar bir araya gelirsek daha güçlü olur ilişkimiz dedik böyle bi karar aldık.
bu arada üstüme alındım ama başka var mıydı sevgilisiyle ayrılan
evet doğru alındın canım .bide kedicim küsüp barıştı.oh! herkes kaldığı yerden devam :)
köpeğim hiç olmadı o kaybın acısını anlayamam ama köpeğin birey gibi hissedildiğini ve kaybında o yüzden eşya kaybı gibi değilde kişi kaybı gibi acı verdiğini tahmin edebiliyorum.anlayamam dedim ama ben baya anlamışım ya.bi an hissettim yani :) Rabbim kimin ne kaybı varsa sabrınıda versin inşallah...
kedicim ben yeni vereceğin videoları çok merak ediyorum.nasıl bişey olacak diye.hani hoca ne sorcak diye merak ederdik ya aynı onun gibi
hahahahahhahahaha çok hoşmuş ya ayık ha alex te küçükken ayıcığı var dıya hahahahahhahaha
gariiiiiippppp gel oğlum yok kız sıkılmaz yaaa biliyorum ben onu sıpa
aynen canım her kayıp acıdır maalesef, geçen gün komşumun 12 yaşındaki muhabbet kuşu ölmüş, gözleri ağlamaktan kan çanağına dönmüştü kadının kuş diyoruz işte nedir ki, ama demek seviyomuş baya