Popo, bacak içi arkası ve önü , karın ve kol egzersiz ile ilgili görsel paylaşım

Paylaşımlar Size Yardımcı Oluyor mu?

• Ankete Katılan
    105
kızlar anladığım kadarıyla azıcık göz attım sayfalara squat hareketini poponuzu dikleştirmek için yapıyorsunuz benm popo genetik olarak çok büyük ve dik bu hareketi yaparsam küçülür mü çünkü daha fazla dikleşmesinden korkuyorum bilenler yardımcı olabilir mi lütfen :44::44::44:

kizlaaaaaarrrr selamlaaaaaaaarrrrrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3:

good morningg :))

günaydın kızlaarr nerdesn uykucularr :KK1:

Dün 55 squats yaptım bgun 60
sabah 9da bbenim itle çıktık çiş kak yaptık hemne yaparpaşa ugraştırmaz anasını 1saatte market vs yaptık ohh:KK55:

oyy ben de gitcek de markete hava cok soguk yaaa :KK31:

kızlar anladığım kadarıyla azıcık göz attım sayfalara squat hareketini poponuzu dikleştirmek için yapıyorsunuz benm popo genetik olarak çok büyük ve dik bu hareketi yaparsam küçülür mü çünkü daha fazla dikleşmesinden korkuyorum bilenler yardımcı olabilir mi lütfen :44::44::44:
canım hoşgeldin. daha fazla dikleşme diye birşey yok dikse kas yapar 1-2cm incelme yapar ama kaslanacağından çokta belli olmak sana koşmanı yada 2-3 saat aralıksız yürümeni tavsiye ederim.. benimde genetik büyük ama eritiyorum:KK16:

canım hoşgeldin. daha fazla dikleşme diye birşey yok dikse kas yapar 1-2cm incelme yapar ama kaslanacağından çokta belli olmak sana koşmanı yada 2-3 saat aralıksız yürümeni tavsiye ederim.. benimde genetik büyük ama eritiyorum:KK16:

çok teşekkür ederim canım :KK3: bende başlıyorum o zaman bu gün itibarıyla programa

selamlar kızlaaaar :KK3:
110 squats ve pump it uplarımı yaptım.yalnız biraz daha aç karna yapsam daha iyi olacaktı ya.yemekten sonra 1 saat beklediğimde erken 2 saat beklediğimde geç geliyor anlamadım nasıl yapsam :KK1:
dün eşim sporların fark ettiğini söyledi nasıl sevindim anlatamam :KK9:
ayrıca beimde popom doğuştan büyük heeem,baya büyük :KK1:
ama bu squatsdan hiç korkmadım,çünküü gerçekten hem dikleştiriyor hem sıkılaştırıyor en azından bu hareketi kesinlikle yapın!
bu gidişle zayıflarım inşallah :KK14:
kediii ooo fotolardan yok mu şekerim?!? :KK54:

tumblr_mjxrykSe9k1s8uycco1_500.jpg

ah kızlar ah konuşmayacağım vallahi sizinle gelin de iki lafın belini kıralım değil mi:KK19::KK19::KK19:

X