Popo, bacak içi arkası ve önü , karın ve kol egzersiz ile ilgili görsel paylaşım

Paylaşımlar Size Yardımcı Oluyor mu?

• Ankete Katılan
    105
kızlar selamlar.pump it uplarımı ve 105 squatsımı yaptım.bu sıra pek takılamıyorum buraya ama sizi takip ediyorum canlarım.sadece bildirim yapabiliyorum çünkü kocacım gündüz nöbetlerinde akşam onunla vakit geçiriyorum oda yemekten sonra 1 2 saat falan zaten :KK14::KK31: gündüzde siz yoksunuz neyse herkese kolay gelsiiiiiin :KK3:

Bugün benimde 105 :21: azıcık korkuyorummm hehe

Bittiiiiiiiii 105 bittiiiiii :KK52:
Ya benim popiş top gibi yusyuvarlak oldu. Zaten ona yakındı. :21: Görüntü harika fakat çok yumuşak kediiiiiiiiii :KK53:
Ne olacak böyle En Büyük KK

:KK14:
ya öyle evet kızıyor dünde dışarı çıkmadık.. göndermiycektiimm takiiiiiii 2 saat oncesine kadar.. evi temizledim bana gözlerime baka baka öcne hole sonra salona sonra koltugun arkasına işedi.:KK53::KK53:

bitti bende kredisi bitti özlerim evet ama defolsun gitsin bahçeye.. Bunaldım ya düşün benim yerime koy kendini canın

çıkıyor evi temizledin bir baktıı eşşşşeeekk gibi göl gibi işiyor hemde halıya her yere.
:KK31:yok gitsin ben nakör oldugunu bilmiyordum onu sevdim elma verdim pat gene işedi nankör.. akşama götürücek benimki..

üzüldüm benimkilerde çiş öğrenene kadar yaptılar tabiki. şimdi sabah akşam ve gece üç defa çişe çıktığımız için sorun yok

kizlar nerelerdesiniz yaa??? ben yaptim videolarimi üstüne biraz da bacak felan calistirdim, size bakayim dedim yoksunuz :KK50:

Kızlarrrr :))

$6325_500474616676717_592509299_n.jpg

$11846_421775707906113_496931427_n.jpg

$382355_428354560581561_1552243538_n.jpg

ben burdayımm tam programımı yapmıstımkı regl oldum 3 gundur yaaktan kalkamadım kızlar :KK43:

bugun bıttı egzersızlerımle 50 tanesini yaptım :)

merhaba canim, evet yaaa hastayken ansil olcak ben de düsünüyorum, bikac güne ben de hastalanirim yani.. bari ara vermeden yapayim da hastayken yapamadigima sayarim.. cünkü ilk gün ben de yatak dösek yatiyorum :KK50:

benim birde çok yoğundu dedim iyileşince adam akıllı devam ederim 2 haftadır diyetteydim zaten 2 kilo vermişim şimdi egzersizle devam edicem. canım inş sende kolay atlatırsın ağrın sızın olmaz çok.

Bittiiiiiiiii 105 bittiiiiii :KK52:
Ya benim popiş top gibi yusyuvarlak oldu. Zaten ona yakındı. :21: Görüntü harika fakat çok yumuşak kediiiiiiiiii :KK53:
Ne olacak böyle En Büyük KK
bebeğim dhaa şekil alıyorlar ya süper ama :KK70: sıkılaşıcazzzzzzzzzzz
:KK14:

üzüldüm benimkilerde çiş öğrenene kadar yaptılar tabiki. şimdi sabah akşam ve gece üç defa çişe çıktığımız için sorun yok
yab benimn ki artık 1 yaşın da
sonuçta ele gtmiyor istersem alırım geriye :KK1:

makarna yedim yaaaa zaten dün de dietimi bozmuştum.Bugün de annem benim için yapmış yemek zorunda kaldım.Toparlamam lazım tekrar.100 squats günüm ama squatsın karın erimesine pek bir faydası yok sanırım.

BEN SUSUNCA TOPİKTE SUSUYOR KIZLAARR MAKARAYADA GELMİYORSUN GEYİ'ĞE YANII :KK19:
makarna yedim yaaaa zaten dün de dietimi bozmuştum.Bugün de annem benim için yapmış yemek zorunda kaldım.Toparlamam lazım tekrar.100 squats günüm ama squatsın karın erimesine pek bir faydası yok sanırım.
BENDE MAKARNA YİYİEM ŞİMDİ :d AMA MAKARNA EN KOLAY HAZMEDİLEN YEEMEKTİR. CANIM SQUATS KARNINADA FAYDASI VAR AMA AZZ:KK53:

good morningg :))

günaydın kızlaarr nerdesn uykucularr :KK1:

Dün 55 squats yaptım bgun 60
sabah 9da bbenim itle çıktık çiş kak yaptık hemne yaparpaşa ugraştırmaz anasını 1saatte market vs yaptık ohh:KK55:

good morningg :))

günaydın kızlaarr nerdesn uykucularr :KK1:

Dün 55 squats yaptım bgun 60
sabah 9da bbenim itle çıktık çiş kak yaptık hemne yaparpaşa ugraştırmaz anasını 1saatte market vs yaptık ohh:KK55:

sana da günaydın.. cnm ben dün başladım bölgesele.. ama daha ilk 20 yi bitiremedim yoruldum.. pump+call yapmıştım üstüne gitmedi. bi de yasemina ile beba da bölgesel çalışıyor sanki. o pufun üstüne yattığımız harekette ayağın biri koşu başlangıç pozisyonunda mı kalacak öyle fotodaki gibi hep.. çok yordu

ben geldiiim :KK54:
yarım kilo vermişim ve iyileştim gibi birşey, yarın sporuma başlıyorum.
spor ve diyete devam, hepinize kolay gelsin. :KK3::KK3:

Selam kızlar

Ben ardı ardına 100 squats yapamıyorum kalbimde aritmi var da rahatsızlık hissediyorum :KK14::KK14::KK14:

Knedimi daha yavaş alıştırmam gerek bir kaç gün programda geri kalacağım 80 den 100 e direkt çıkamadım çünkü :KK14:

Selam kızlar

Ben ardı ardına 100 squats yapamıyorum kalbimde aritmi var da rahatsızlık hissediyorum :KK14::KK14::KK14:

Knedimi daha yavaş alıştırmam gerek bir kaç gün programda geri kalacağım 80 den 100 e direkt çıkamadım çünkü :KK14:

canım ben de 100 öyle bi solukta yapamıyorum 50 şer 50 şer yaptım öyle daha kolay , ama arayı çok uzatma bikaç dakika dinlen sonra devam et kaldığın yerden:13:

X