Pomem ve 1 yaşında ki oğlum..

Bebeğiniz henüz çok küçük. O kadar süre ayrı kalmamalı sizden. Kendinize bir yol çizmek istemeniz, çalışmanız çok güzel. Ama çocuğunuz için sıkıntı olur. Biraz daha erteleyin planlarınızı.

Bence sansinizi deneyin. Ama evladinizdanda ayri kalmayin. Sizi 6 ay hic görmemesi size bukadar bagliyken cocugunuzu cok etkiler. Aranizdaki o güclü bag bebeyiniz tarafindan gücsüzlesir. Sizde bebeyinizin en güzel aylarini ondan ayri kalarak kacirirsiniz. Ve o kacirdiginiz anilar hayatta bir defa yasaniyor telafisi yok. Sansinizi deneyin ama cocugunuzuda yaninizda götürün annenizde gelsin gidiceyiniz yerde cocugunuza bakar. Hem siz hemde cocugunuz ayrilmamis olursunuz.

Kendinize başka fırsatlar bulun derim.
O yaşta çocuk 4 ay annesiz kalamaz.
Sonraki senelerde denersiniz. Kaç yılda bir açılıyor bilmiyorum. Ama 30a 4 yıl varmış.
Yada başka yerde iş bakarsınız.
Böyle hevesleriniz varsa çocuk olmadan düşünecektiniz.
Çocuk olunca kadın evde otursun çocuk baksın diyen tiplerden değilim ama sizin önceliğiniz şu an geceleri çocuğunuzla aynı catı altında uyumak..
4 ay anne-baba olmadan kalamaz o yaştaki çocuk.

Evet netten de araştırdım çocuğu olupta bırakıp giden var çocuğumun geleceği için diye onları okudukça bi cesaret geliyor ama karar veremiyorum yinede
Memur olucaksın maaşın olucak. İmkanın olsa giderdim. Şansın yüksek. Gelecegi düşünmek lazım. Tek eş maaşıyla zor giçinirsiniz. Ve polis bayan arkadaslar rahatlar hobi edindiler rahatlıktan

Evladından önemli mi ya?? 6 ay çocuğunu görmemek ne demek?? Onun bundan sonraki hayatını çok etkiler bu durum.. bu kadar istiyorsanız çocuktan önce yapacaktınız..
Çocuktan önce böyle bi şansım yoktu çünkü bu önlisanların girmesi daha 1 ay önce belli oldu öyle bi şansım olsa çocuk olmasını beklemezdim zaten

Çocuktan önce böyle bi şansım yoktu çünkü bu önlisanların girmesi daha 1 ay önce belli oldu öyle bi şansım olsa çocuk olmasını beklemezdim zaten
Bilemiyorum cnm.. benimde oğlum 15 aylık.. konuya bakarken eğitimine devam et dicektim ama 6 ay ayrı kalmak çok zor bi durum üzüldüm bebeğine..

Sonuçta bu aynı zamanda çocuğunuz geleceği içinse böyle bir fırsatı değerlendirin derim. Çocuk bir gün ağlar iki gün ağlar üçüncü gün alışır. Onlar yeni durumlara bizden hızlı adapte oluyorlar bence. Ama altı ay çocuğunuzdan ayrı kalma fikrini sevmedim. Anneniz ve çocuğunuz da sizinle gelsin. Daha iyi olur

Eşin yardımcı olacaksa,sen de evelallah anneme emanet edip 6 ay eğitim görürüm diyorsan iş senin sınavı garantilemene kalır.Çok çok çalışman gerekiyor çünkü Erkege göre alımı çok çok düşük bu bölümlerin.

Bana hiç mantıklı gelmedi 4-6 ay çocuktan ayrı kalmak,hafta sonları görecek olsan bile.
Sana en çok ihtiyacı olan donemler, bir bebek annesinden gece gündüz nasıl mahrum bırakılır ?Çok saçma bence,her pazar çocuğa işkence ,düşüncesi bile yürek yakıcı.
Onun geleceği için falan denmiste,sanki geleceğini garantiye almak bir Pomem sınavına mı kaldı?
Çalışın KPSS ye girin mesela,başka iş yollarına bakın,tek seçeneğiniz polislik mi yani ?

Son düzenleme:
Merhaba benimde bir kızım var 2 yaşında bu yıl ilk kez pomeme başvurdum yıllardır istediğim bir şeydi kizimin büyümesini bekliyordum. Bu arada eğitimler 4 aya düştü bilginiz olsun hatta şuan eğitimde olan öğrencilerin daha da erken mezuniyet olabilme durumu var çok polis memuru açığı olduğu için. Yaşınız kaç bilmiyorum ancak size tavsiyem biraz daha bekleyin alımlar yılda 2 kez oluyor Nisan ayı civari tekrar bir alim daha olacak o zamana kadar bebeğinizle biraz daha zaman geçirmiş olursunuz ve bebeğiniz de biraz daha büyümüş olur.

Yorumlarda gördüm 26 yasindaymissiniz şöyle düşünün bu dönem başvuru yapmazsanız yılda 2 kez başvurudan 6 kez daha başvuru yapma hakkınız var.

Yorumlarda gördüm 26 yasindaymissiniz şöyle düşünün bu dönem başvuru yapmazsanız yılda 2 kez başvurudan 6 kez daha başvuru yapma hakkınız var.
Sen kaç yaşındasın canım? Senin hakkında hayırlısı olsun inşallah Allah gönlüne göre versin ama bende yapamicam sanırım çünkü içim içimi yiyor bi türlü tamam giriyim diyemiyorum hele oğlum bu kadar bana düşkünken

Bir de şöyle bir durum var kızların sayısı az olduğu için sadece 3 ildeki pomem okullarında eğitim görüyorlar Yozgat, Aksaray, İstanbul. Evci cikabilmeniz için bu illerde veya bu illere komşu illerde ikamet eden sizi evci çıkarabilecek 1. ve 2. dereceden akrabaniz olmali.

Ben de 26 yaşındayim geçen yıl başvurmayı dusunmedim hiç bebeğim 1 yaşındaydı çok küçüktü, bir de dediğiniz gibi bana çok düşkündü. Şuanda sık sık kalabalık ortamda bulunduğumuz için bana olan bağlılığı azaldı bensiz de durabiliyor ufaktan alıştırmaya başladım parkur çalışmalarına giderken filan bı sıkıntı yaşamıyorum.. artık konusmalarimi da anlıyor eğer kazanırsam bir pedagogla görüşmeyi düşünüyorum bu 4 aylık surecte nasıl davranmamız neler yapmamız gerektiği konusunda.

Ereğliliyiz biz diğer illere verseler bile mazeret gösterip aksaraya geçmeyi düşünmüştüm Aksaray ereğli arası 1 1.30 saat filan zaten hafta sonuda çıkıp eve giderim diye düşünmüştüm kendimce. Aynı ilde olursa evci çıkılıyor diye okudum komşu illerede gidilebiliyor mu?

İnşallah benim oğlumda 2 yaşında öyle olur burda arkadaşın kızı var oğlumla aynı aralarında 2 gün var oda babasına aşırı düşkün babası olsun annesini hiç aramaz arkasından ağlamaz hatta arkadaş diyor memlekete gittiğimizde annemin arkasından ağlıyor beni hiç aramıyor diye kız çocukları biraz daha farklı oluyor sanırım erkek çocukları anneye daha düşkün oluyor. Salonda hepberaber otururken oğlum yerde oyuncaklarıyla oynuyo ben ayağa kalkıyım hemen oda kalkıyo babasının olması filan kar etmiyo yada babası ne zaman yanıma gelse otursa sarılsa filan hemen oğlumda gelir kucağıma bana sarılır öper babasından da kıskanıyo öyle düşündükçe hiç bırakasım gelmiyor napacak bensiz diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…