- 26 Ekim 2016
- 7.212
- 4.181
- 103
- Konu Sahibi Sevgili_Nil
-
Her zaman kadinlarin calismasindan yanayim ama 1 yasindaki cocuk 6 ay yanliz birakilmazSınavı kazanırsam 6 aylık filan bi eğitim olacak artık hangi ile verirlerse o zaman annemle kalacak bende yanında olamayacam o yüzden yoksa direk işe başlasam sıkıntı olmazdı
Polislik sınavı canım. Memeden kesmemin nedeni eğitim boyunca okulda kalınıyor eğer beraber kalabileceğimiz bi durum olsa sıkıntı olmazdı1 yaşındaki bebeği sütten kessen bile 6 ay anneden ayrı duramaz ,öyle bir şey olduğunda annenide alıp eğitimin olduğu ilde kalırsınız
Sütten kesince bağımsız olmayacak inan o nedenle emzir derim ,bu bir süreç ve geçiyor her bebek o yaşlarda anne bağımlısı oluyor çok normal daha gobek bağıniz kesileli ne kadar oldu ki :)
Bu arada pomem ne sınavı ?
Başvurular yeni başladı zaten mülakat tarihi açıklandı oldu bitti açıklandı okul başladı diyene kadar 1.5 yaşına gelir biliyorum ama annem başka şehire gelmez kimseyi tanımıyorum bişey olsa napacam kimi arayacam der annemde 61 yaşında zaten çok genç dinamik biri değilSınav ne Zaman
Sınav soruşturma vs derken çocuk 1,5 yaşında olur sütten kesilebilir çok sıkıntı olursa
Anneniz de aynı şehre gelir haftasonu eve gidersiniz
Benim eşimde 10 aylık görevdeegitim 4 aya düştü, çocuğunuz sizin eğitim aldığınız ilde olursa cuma akşamından pazar akşamına kadar evci çıkabilirsiniz. hafta içi aksamları eve gitme durumu yok tabi ki, ama bebeğinizin okula getirilmesine izin varmış mesela yakinsa ev anneniz her aksam 1 saat getirebilirmiş. eşinizin mesleğini mazeret göstererek eğitim yerini seçme ihtimalinizi de bir araştırın derim ben.
hem anneden hem de babadan ayrılırsa 1 yaşındaki çocuk için ciddi bunalım olabilir.
eşim 9 aydır suriye'de görevde, 2 buçuk yaşında kızım var kurdeşen bile döktü ufacık çocuk sıkıntıdan..
Polislik sınavı canım. Memeden kesmemin nedeni eğitim boyunca okulda kalınıyor eğer beraber kalabileceğimiz bi durum olsa sıkıntı olmazdı
Başvurular yeni başladı zaten mülakat tarihi açıklandı oldu bitti açıklandı okul başladı diyene kadar 1.5 yaşına gelir biliyorum ama annem başka şehire gelmez kimseyi tanımıyorum bişey olsa napacam kimi arayacam der annemde 61 yaşında zaten çok genç dinamik biri değil
Eğer kazanırsam okula başlayana kadar 1.5 yaşına filan gelir oğlumHim peki bu saydıkların ne zaman başlıyor ? Yani önünde ne kadar bir zamanın var
Eğer kazanırsam okula başlayana kadar 1.5 yaşına filan gelir oğlum
O yüzden karar veremiyorum yaOğlun bi şekilde alışır da sen 6 ay ayrı kalabilecek misin ? Pskolojim buna müsait mi? Pomem eğitimleri zordur meşakatlidir bide hasret boyutu var. Şuan eğitim görenler görüntülü telefon kullanamıyorlar. Eğitim illeri farklı şehirlerde ve sadece hafta sonları iZin var malesef şehir dışındaki yasaksenin hevesini kırmak istemem ama iyi düşün
Valla ben de aynı fikirdeyim işler ciddiye bindiğinde belki konu sahibinin fikri de değişebilir ya da ne bileyim daha farklı imkanlar doğar. Anne değilim bu yüzden fazla mantıksal yaklaşıyor olabilirim ama ne derler sabah ola hayr olaBence hele basvurun, sinava, mulakata girin de, sonuc olumlu olursa dusunursunuz bunlari. Pomeme basvuran çok kisi oluyor. Basvurmaktan zarar gelmez. Sansinizi denemis olursunuz
Tek başvuruyla bitse keşke başvuru yaparsam spora gidip hazırlanacam mülakat farklı illerde oluyor gidip sınava girecem ve o kadar emek verip uğraştıktan sonra eğer olurda kazanırsam çocuğumu bırakamam vazgeçtim diyemem o yüzden en başından düşünüyorum bunlarıSonuçta hepi topu 200 kadın alınacak, onbinlerce başvuru oluyor, hevesinizi kırmak istemem ama önce bi şansınızı deneyin, mülakatları geçtikten sonra düşünün bu meseleleri.
Tek başvuruyla bitse keşke başvuru yaparsam spora gidip hazırlanacam mülakat farklı illerde oluyor gidip sınava girecem ve o kadar emek verip uğraştıktan sonra eğer olurda kazanırsam çocuğumu bırakamam vazgeçtim diyemem o yüzden en başından düşünüyorum bunlarıSonuçta hepi topu 200 kadın alınacak, onbinlerce başvuru oluyor, hevesinizi kırmak istemem ama önce bi şansınızı deneyin, mülakatları geçtikten sonra düşünün bu meseleleri.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?