- Konu Sahibi Sevgili_Nil
-
Neden sütten kesiyorsun anlamadım.
Sınava çalışmak için anneni çağırdın yanlış mı anladım?
Nerede çalışacaksın? Küçük yerdeyseniz zaten evden öok uzaklaşmazsınız, ya evr gelir emzirirsiniz ta da anneniz getirir sizin yanınıza.
Şansınızı deneyin yapamadığınızı görürseniz vazgeçin derim. En baştan pes etmek mantıklı olmaz ama imkanların elvermediğini durumu kotaramadığınız düşündüğünüzde vazgeçmeniz ileride pişmanlık duymanızı engeller. İnsanlar yaptıklarından değil yapamadıklarından pişmanlık duyar.Sınavı kazanırsam 6 aylık filan bi eğitim olacak artık hangi ile verirlerse o zaman annemle kalacak bende yanında olamayacam o yüzden yoksa direk işe başlasam sıkıntı olmazdı
Nasil yani 6 ay boyunca çocuğu annenize mi birakacaksiniz?yanlis anladim belkideSınavı kazanırsam 6 aylık filan bi eğitim olacak artık hangi ile verirlerse o zaman annemle kalacak bende yanında olamayacam o yüzden yoksa direk işe başlasam sıkıntı olmazdı
Ben her zaman kadinin calismasindan yana biriyim ama sizin durumunuzda ise degilim. Bebeginiz daha cok kucuk, 6 ay anneannede kalabilecek yasta degil, bebek olmadan halledemediyseniz is meselesini, ihtiyaciniz acil degilse 2-3 sene ertelemenizi tavsiye ederim ben.
Keşke öyle bi imkan olsa ama eğitim boyunca okulda kalıyorsun sadece resmi tatillerde izin var bide bazı okullarda evli olanlara 2 haftada bir hafta sonu izni veriliyor diye okumuştum6 ay eğitim nerede olursa orada ufak eşyalı bi ev tutarsınız, annenizde sizinle gelip bebeğinize bakar.
Keşke öyle bi imkan olsa ama eğitim boyunca okulda kalıyorsun sadece resmi tatillerde izin var bide bazı okullarda evli olanlara 2 haftada bir hafta sonu izni veriliyor diye okumuştum
Yok malesef eğer aynı şehirde olursak hafta sonu iznine çıkabilirim sadeceKamuda da özel sektörde de çalışırken süt izni var. Eğitimde olmaması biraz garip geldi bana...
İyice araştırmanızı tavsiye ederim.
Öyleyse sütünüzü arttırmanın ve sağarak haftasonları da olsa oğlunuza ulaştırmanın da bir seçenek olduğunu düşünün.Yok malesef eğer aynı şehirde olursak hafta sonu iznine çıkabilirim sadece
Allah yardımcınız olsunegitim 4 aya düştü, çocuğunuz sizin eğitim aldığınız ilde olursa cuma akşamından pazar akşamına kadar evci çıkabilirsiniz. hafta içi aksamları eve gitme durumu yok tabi ki, ama bebeğinizin okula getirilmesine izin varmış mesela yakinsa ev anneniz her aksam 1 saat getirebilirmiş. eşinizin mesleğini mazeret göstererek eğitim yerini seçme ihtimalinizi de bir araştırın derim ben.
hem anneden hem de babadan ayrılırsa 1 yaşındaki çocuk için ciddi bunalım olabilir.
eşim 9 aydır suriye'de görevde, 2 buçuk yaşında kızım var kurdeşen bile döktü ufacık çocuk sıkıntıdan..
Evet lisans için 4 aya düştü ama önlisans ilk defa alınıyor odamı 4 ay olur bilmiyorum aslında öyle umuyorum ama kesin bi bilgi yok. Bayan pomem 2 3 ilde oluyor urfada polis okulu bile yok.egitim 4 aya düştü, çocuğunuz sizin eğitim aldığınız ilde olursa cuma akşamından pazar akşamına kadar evci çıkabilirsiniz. hafta içi aksamları eve gitme durumu yok tabi ki, ama bebeğinizin okula getirilmesine izin varmış mesela yakinsa ev anneniz her aksam 1 saat getirebilirmiş. eşinizin mesleğini mazeret göstererek eğitim yerini seçme ihtimalinizi de bir araştırın derim ben.
hem anneden hem de babadan ayrılırsa 1 yaşındaki çocuk için ciddi bunalım olabilir.
eşim 9 aydır suriye'de görevde, 2 buçuk yaşında kızım var kurdeşen bile döktü ufacık çocuk sıkıntıdan..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?