Pomelo Meme Estetiği Ameliyatı

o zaman senden biraz foto dersi almamız lazım, lazım olacak yakında bana da

ben de fotoğrafçı ayarladım kendime ama ameliyattan epey bir zaman sonra çektiricem iyice şekillendirdikten sonra kısmetse. ameliyatı oldum da fotoğrafçısı kaldı, ben de sıkıntıdan ne yapacağımı şaşırdım bu günlerde.

senin keyfin yerinde olsun foto moto önemli değil. tekrar güle güle kullan canım

Sorma hiç :) Evde bugün kendime vakit ayırıp tek başıma foto shooting yaptm, daha güzelleri de var. Fakat nudizme geçer ve müstehcenlik sınırlarını aşar diye eklemiyorum

teşekkr ederim canım, daha güzelleri senin başına inşallah.. Bende son şeklini alıp doğallaştığı zaman fotoğrafçıya gidicem. Hatıramız olsun cicilerimizle demi :)
öpüyorum kib canım.

Canım çok çok begendim fotolarını.Hepsi birbirinden sexy ve güzeller gerçektende işte Hasan Fındık farkı İsteyen bayana bu kadar sexy ve harika gögüslere kavuşturabiliyor..Harika gerçektende kontrole gittigim zaman bir kez daha tebrik edecegim,ellerine saglık Doktorcugumuzun Maşşalh diyim hemen nazar boncugumuzuda konduriyimde ne olurrr ne olmazzz...

evet canım Hasan Beyin usta ellerine sağlık :) Doktoruma beni bu güzel göğüslere kavuşturduğu için çok minnettarım.
Onu seçtiğim için çok mutluyum, hasan bey çok yetenekli, çok samimi ve çok güvenilir biri.

Onu başka doktorlara tercih etme nedenim hastaya özel prosedür uyguladığı içindi..
Hasan bey standart bir metod kullanmıyor ameliyatlarında. Yani; herkese aynı protez türünü aynı kesiyle, aynı yere yerleştirMİYOR !
O sizi dinliyor, değerlendiriyor, daha sonra bakıp bir öneride bulunuyor. Ve bunu gerçekten kişiye özel yapıyor.
Eğer onun tavsiyesi sizin istediklerinizle çatışıyorsa- ki muhtemelen bu olmayacaktır - ve sizin istedikleriniz tıbbı açıdan mümkünse Hasan bey dilediğiniz göğüse kavuşturuyor.

Aramızda doktor seçiminde kararsız kalan arkadaşlara can-ı gönülden doktorumu tavsiye ediyorum, hiç değilse görüşmeye gidip fikir edinsinler. Böylelikle ne söylemek istediğimi daha iyi anlayacaklar.

öpüldünüz canlar :)

Çok güzel yazmışsın arkadaşım.Agzına,ellerine saglık Hasan bey dedigin gibi kişiye özel yöntemi ve protez çeşidini,boyutunu kullanıyor.Bu bir hasta için çok önemli tabikide.İstedigi görünüme kavuşacak çünkü.İnşallah diger arkadaşlarımızda bizim kadar şanslı olurlar ve dogru doktoru bulurlar diyorum..Saglıkla,mutlulukla kal..Öpüldünn

canım fotograflarına bayıldım. yapan doktorun eline koluna sağlık gerçekten hakediyosun. inşallah nazar değmez maşallah diyorum Allah bizlerede böyle güzel cicisler versin. shopsuz fotograflarına bekliyoruz en kısa zamanda :)

Canım güzelim benim , inşallah çok çok daha iyisine kavuşursun sen çok teşekkür ederim..
Shopsuz mopsuz deme kız banlarlar beni mazallah :))

pomelocum resimler harika olmuş.çok farklı.seninde ölçülerin süpermiş ondan daha güzel çıkmış.

bütün kk fıstıklarına benden

Resimlerinize baktım Pamelo. Hepsi çok güzel olmuş. Vücudunuza çok yakışmış şekli, büyüklüğü, duruşu.. Bundan sonra mutlu bir şekilde kullanmak kalmış geriye. Darısı da benim gibi ameliyat gününü sabırsızlıkla bekleyenlerin başına

Hasan Fındık farkı bu şekerimm... Darısı en kıssa zamanda başına inşallah..

Pamelocum benı de ekle nolurçç23unde amelıyatım hala korkudan odum patlıyo (

Canım güle güle kullan çok güzel olmuş resimlerinde ayrı bir harikaa

ben de bu güzel sözlere cevap vermeden duramayacağım. hayranıyım doktorumun, iyi ki onu seçmişim, mükemmel bir insan ve doktor, her hastasıyla çok özel ilgileniyor, ve herkese özel olduğunu hissettiriyor, uff yazacak o kadar çok şey var ki,
umarım reklama girmez tüm bunlar, zaten sitesine de yorum yazacağım en kısa sürede,
herkese sağlıklı günler,

bugün 8. günümmmmmmm,

Hasan Fındıgın kendi sitesindeki ziyaretçi sayfasına bende yorum yazmıştım..Ayol sen hala yazmadınmıı..Koş KOŞŞŞ... Oradaki hasta yorumlarını okuyunca bir kez daha tebrik ediyorum doktorumu dogrusu.. Sayfaya girip okursan benim yorumumuda oku mutlaka 02-18-2011 tarihli yerde Arzu isimi yorum bana ait..Pomelo cugum sende teşekkürlerini iletebilirsin buradan,sende duygu ve düşüncelerini yaz mutlaka..Ayyy çok mutluyuumm.. :118: Hasan bey gibi bir doktora ameliyat oldugum için kendimi çok ama çok şanslı hissediyorumm..:124::124:

pamelo da mı hasan beye ameliyat oldu, sonuç harika olmuş,
ben 9. günde bile kendimi harika hissediyorum, henüz memişlerim şeklini almış olmasa bile, kardeyim geçen kontrolde, ki o gün 6. gündü, "abla harika duruyor dedi. şu an bile o kadar doğal geliyorki bizim gözümüze, fakat doktoruma göre, daha güzel görünmesi için henüz vakti var, yalanda olsa, çok güzel demiyor, hatta şu an çok sevimli değil dedi,

Evet canım.Pomelo arkadaşımızda Hasan Fındık a ameliyat oldu.O yüzden sonuçta bu kadar sexyyy... Gögüslerinin şekline görüntüsüne gelince doktoruma katılıyorum.Zamanla o kadar güzelleşecekki sen bile şu anki halini aklına getirince begenmeyeceksin..

Fıstıgımmm...nerelerdesin kuzu..Özletme kendini gel arada foruma Fotolar şahanee.Ben senin kadar cesur olamadım valla,arada girip bakıyorum

Pomelo cum beni eklersen sevinirim. Bir Hasan Findik harikasi daha gormek istiyorum:)kendisiyle ve sevgili Arzum la bizzat tanismis biri olarak:)Ameliyatin hayirli olsun canim gule gule kullan cicilerini...

sevgili pomelo hem geçmiş olsun hem hayırlı olsun diliyorum. bende 3 martta ameliyat olucam inşalalh bi aksilik çıkmazsa. eğer sorun olmayacaksa resimlerini görmeyi çok isterim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…