• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Pomelo Meme Estetiği Ameliyatı

Fıstıgımmm...:16:nerelerdesin kuzu..:29:Özletme kendini gel arada foruma :34: Fotolar şahanee.Ben senin kadar cesur olamadım valla,arada girip bakıyorum :34:

Canim ben çok hastayim. Sadece yatıyorum. Sınavlara bile giremiyorum. Birseyler oldu bana yataktan çıkamıyorum. Arkadaslara teşekkür ediyorum yorumları için. Arkadaşlık taleplerini kabul ettim. Hoşça kalın.

çok geçmiş olsun, iyi bak kendine

Canim ben çok hastayim. Sadece yatıyorum. Sınavlara bile giremiyorum. Birseyler oldu bana yataktan çıkamıyorum. Arkadaslara teşekkür ediyorum yorumları için. Arkadaşlık taleplerini kabul ettim. Hoşça kalın.

tatlım iyi bak kendine, geçmiş olsun, nazara mı geldin acaba, allah nazardan korusun,

Kuzummm... Nazaramı geldin senn..:14: Aman canım benim çok üzüldüm.Allahım tez zamanda şifa versin inşallahh..Havalarda çok soguk,geçenlerde bende öyle hasta olmuştum,yataktan çıkamamıştım.İyileşir iyileşmez yaz bize,merakta koyma canım benim..Çok çok geçmiş olsun fıstıgıma :nazar::nazar::29:

Pomelo cugum resimlerini gordum canım.Sen neymişsin be Pomeloooo oldum resmen şahane şahanee fevkaladenin fevkinde :52: Vücut şahaneymiş yani bi gogusler eksikmiş o da tam olmuş canım gule gule kullan yeni memişli hayatında sana mutluluklar dilerim :nazar: :nazar: :nazar:

Pomelocugum..Bir ses ver be güzelim.Nasılsın,nasıl oldun..:26:

Canim benim :) ben bir süre yataktan çıkamadım. Uğraştırdı beni biraz hastalık fakat şimdi çok iyiyim. Sınavlar filan var henüz memiklere gereken ilgiyi gösteremiyorum. :5:
Öptüm hepinizi :54:

Canim benim :) ben bir süre yataktan çıkamadım. Uğraştırdı beni biraz hastalık fakat şimdi çok iyiyim. Sınavlar filan var henüz memiklere gereken ilgiyi gösteremiyorum. :5:
Öptüm hepinizi :54:

Canım mesajını yeni okudum..Aman iyi sen iyi olda memişlerde iyi olur zaten.Tekrardan geçmiş olsun canım :54: Çok merrak ettim ama.Arada boş vaktin olursa ugra fıstıgım..Çok öpüyorummm...:16::54:

Canımcıgım çok önemli bir detayı unutuyordun ama.Benim ameliyattan önce gögüs dokum vardı,B cup çamaşır kullanıyordum ve kas zarı altına 400cc lik protez takıldı.Ben ameliyattan önce doktoruma 400 cc olsun,ben büyük sexsy gögüs istiyorum diye başının etini yemiştim doktorumun...Keşke beni görme imkanın olsada kıyafetle hiçte öyle abartı duran bir büyük gögsüm olmadıgın bizzat görsen.Bu forumda gamze arkadşımız var,kendiside hasan beye ameliyat oldu ve 300 cc yuvarlak kas altına protez takıldı.Haa şunuda unutma önemli bir detay çünkü,kas altına takılan protez kazında yapacagı baskıdan ötúrü büyúklügünü tam olarak belli etmez.. Yani mesela 300cc lik protez kas üstünde veya kas zarı altında daha búyük durur,ancak kas altında kas ústüne koyulan 250-275 cc lik boyuta iner..Bunuda gözönüne al.Yaklaşık senin istedigin boyutu,protez byüklügúne internetteki yabancı sitelerdeki meme büyütme ameliyatı olmuş hastaların öncesi ve sonrasí fotolarına bakarak karar verebilirsin.Dogal görünümlü bir gögüs istersen tabiki hasan bey bu boyutta bir protez kullanıcaktır,ben400cc istedim,sagolsun doktorumda yaptı,tercih meselesidir...Sen daha dogal görünümlü bir meme istersin,oda ona göre yapar tabi.Önemli olan burada yazdıgın istekleri doktorunla uzun uzun konuşarak paylaşmandır,hasan bey tabiki vücuduna uygun büyüklükte protez kullanacaktır,endişen olmazın sana 400 cc takmaz :)))

Merhaba canım senin yazını okuyup da üye oldum hemen bu siteye iletişim kurabilmek için.
göğüs ameliyatı olmayı düşünüyorum ben de ve seninkiler çok doğal olmuş maşşallah.
hangi hastane ve doktorda yaptırdın? ne önerirsin bana? göğsüm 75

Merhaba canım senin yazını okuyup da üye oldum hemen bu siteye iletişim kurabilmek için.
göğüs ameliyatı olmayı düşünüyorum ben de ve seninkiler çok doğal olmuş maşşallah.
hangi hastane ve doktorda yaptırdın? ne önerirsin bana? göğsüm 75

Canım,öncelikle çok sagol begendigin için :34: Gerçektende gayet dogal,istedigim büyüklükte gögüslerim oldu :16: Ben ve konu sahibi arkadaşımız Pomelo arkadaşımız Hasan Fındık a ameliyat olduk.Hasan bey Çamlıca Alman Hastanesinde yapıyor ameliyatlarını.Sana önerecegim şey en kıssa zamanda Hasan beyin Muayenehanesini arayıp randevu alıp görüşmen olacaktır :34: Muayene ücretsiz,bilgin olsun...

Merhaba kelebeklerim , :16:

uzun bir zaman sonra yine aranizda olmanin sevincini yasiyorum :46:

Yara kabuklarim düstükten sonra (Ameliyattan iki ay sonra) silikon bant kullanmaya basladim. Yara izlerim hem dümdüzdü hemde acik renkteydi. Silikon bantlari 4 ay boyunca 7/24 kullandim ve yara izlerimden gayet memnundum. Temmuz basinda silikon bant'i biraktim ve yara izlerim kabarmaya basladi ve koyulasti. Kabarik yara izi tip'ta hipertrofik skar olarak geciyor ve farkli sebepleri var.

Ilgilenenler icin makale; Yetişkin Yara Patolojisi : hipertrofik skar - kötü yara iyileşmesi - keloid - İyileşmeyen Yaralar - Doç.Dr.Serdar ÖZTÜRK

Ayrica profilime yara izlerimin Fotograflarini ekledim. Görmek isteyen arkadaslar eklesin. Yorumlarinizi bekliyorum.
Tesekkürler :40:

Yara kabuklarim düstükten sonra (Ameliyattan iki ay sonra) silikon bant kullanmaya basladim. Yara izlerim hem dümdüzdü hemde acik renkteydi. Silikon bantlari 4 ay boyunca 7/24 kullandim ve yara izlerimden gayet memnundum. Temmuz basinda silikon bant'i biraktim ve yara izlerim kabarmaya basladi ve koyulasti. Kabarik yara izi tip'ta hipertrofik skar olarak geciyor ve farkli sebepleri var.

Ilgilenenler icin makale; Yetişkin Yara Patolojisi : hipertrofik skar - kötü yara iyileşmesi - keloid - İyileşmeyen Yaralar - Doç.Dr.Serdar ÖZTÜRK

Ayrica profilime yara izlerimin Fotograflarini ekledim. Görmek isteyen arkadaslar eklesin. Yorumlarinizi bekliyorum.

Öncelikle gögüslerin hayırlı olsun ve darısı başıma dedikten sonra yara izlerindeki sorundan da kurtulursun bi an önce. benim sana sormak istediğim acaba boyun kaç yani uzun yapılı bi fiziğin mi var bende artık kesin kararımı verdim 350 cc den aşağı istemicem ve aklımda dual plan ve kas altı zarı yöntemleri var ama TEK KORKUM BOYUMUN KISA OLMASI 1.55 54 kilo.. ya protezler benden önde giderse diye korkuyorum tamamen yapay patlıcakmış gibi bi görüntü olursa diye yoksa olabiliğinin en byüğünü istiyorum 400 e kadar çıkamam ben herhalde ama 375 cc kullanan arkdaşların yapıları nasıl acaba keşke bana 375 dual plan ya da kas altı zarı ve meme başı uygulansa... Dua yerine geçsin bu cümlem Allah'ım... Ben Ankara'da oturuyorum ailem istanbul da bütün gemileri yakıp gidip hasan fındığa ameliyat olucam sonunda sanki beni de bi o anlar gibi geliyo :S :))

Aramıza hoşgeldin canım :16:
Yara izlerinle ilgili sorun yaşamana üzüldüm..Bu konu ile ilgili bildigim birşey yok malesef.Olsaydı paylaşırdım..
Herkesin yara iyileşmesi,süreci farklı oluyor..Umarım en kıssa zamanda en iyi sonucu alırsın ve bu problemden kurtulursun canım..Doktoruna mail yolu ile fotograflarını gönderip bilgi alabilirsin bence.Belki tavsiye edecegi birşeyler olabilir :34:
Sevgiler... :54:

selamlar daha önce de yazışmıştık uzun zamandır girmediğini görünce düzeldi diye düşündüm dikiş izlerini; silikon bant gerçekten güzel sonuç veriyor ben 2 paket kullandım bıraktım sonrasın da sorun yaşamadım...benim anlamadığım 4 ay sonra neden kötüye gittiği iyileşme sürecini bayağı yaşadıktan sonra, doktorum kimdi? ne diyor peki duruma?

Son düzenleme:
tekrar bantları kullansan faydası olur mu acaba??en kısa zamanda düzelir inşallah canım bozma moralini...

bu arada resimlerine baktım canım inan kötü durmuyor, tabi sen aynada gördüğünde hiç iz olmasın istiyorsun anlıyorum, zamanla silikleşir

Son düzenleme:
Back