Canımcıgım çok önemli bir detayı unutuyordun ama.Benim ameliyattan önce gögüs dokum vardı,B cup çamaşır kullanıyordum ve kas zarı altına 400cc lik
protez takıldı.Ben ameliyattan önce doktoruma 400 cc olsun,ben büyük sexsy gögüs istiyorum diye başının etini yemiştim doktorumun...Keşke beni görme imkanın olsada kıyafetle hiçte öyle abartı duran bir büyük gögsüm olmadıgın bizzat görsen.Bu forumda gamze arkadşımız var,kendiside hasan beye ameliyat oldu ve 300 cc yuvarlak kas altına protez takıldı.Haa şunuda unutma önemli bir detay çünkü,kas altına takılan protez kazında yapacagı baskıdan ötúrü büyúklügünü tam olarak belli etmez.. Yani mesela 300cc lik protez kas üstünde veya kas zarı altında daha búyük durur,ancak kas altında kas ústüne koyulan 250-275 cc lik boyuta iner..Bunuda gözönüne al.Yaklaşık senin istedigin boyutu,protez byüklügúne internetteki yabancı sitelerdeki meme büyütme ameliyatı olmuş hastaların öncesi ve sonrasí fotolarına bakarak karar verebilirsin.Dogal görünümlü bir gögüs istersen tabiki hasan bey bu boyutta bir protez kullanıcaktır,ben400cc istedim,sagolsun doktorumda yaptı,tercih meselesidir...Sen daha dogal görünümlü bir meme istersin,oda ona göre yapar tabi.Önemli olan burada yazdıgın istekleri doktorunla uzun uzun konuşarak paylaşmandır,hasan bey tabiki vücuduna uygun büyüklükte protez kullanacaktır,endişen olmazın sana 400 cc takmaz :)))