• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Pomelo Meme Estetiği Ameliyatı

Kızlar bir düzeltme yapacagım. Yeni farkettim benim protezler cohesive 1 imiş yani en yumuşak olanı :)) Boşuna endişelenmişim gerçekten ! Yumuşacık olacak bunlar inşallahhhhhh :))

:)) Protez kartına bakmadan endişe edersen işte..Boşu boşuna kendini üzdün sıktın tabi..Neyse herşey açıklıga kavuşmuş,için rahatlamışya boşver...Yumuşak olacaklar ama yumuşacık pambıkk gibide degil yani..ne yaptın ayol..Sarkacak bu seferde..Allahım yaarabbim..Ne kadar sabırsız kadınlarız bizz...yahu bu arada ne zaman yaz gelecek yahuuu..deniz kum güneşş...özledimmmmmmmmmmmm......:27::52:

:)) Protez kartına bakmadan endişe edersen işte..Boşu boşuna kendini üzdün sıktın tabi..Neyse herşey açıklıga kavuşmuş,için rahatlamışya boşver...Yumuşak olacaklar ama yumuşacık pambıkk gibide degil yani..ne yaptın ayol..Sarkacak bu seferde..Allahım yaarabbim..Ne kadar sabırsız kadınlarız bizz...yahu bu arada ne zaman yaz gelecek yahuuu..deniz kum güneşş...özledimmmmmmmmmmmm......:27::52:

Tabii canım çokta yumuşak olmasın çocuk mocuk olursa göğüslerim bayağı büyür zaten. Benim ailede ki kadınların hep minicik memeleri hamile kalınca kocaman olmuş daha sonra emzirince ici bomboş kalmış. O zamanda daha büyük silikon taktiririm zaten ehehhehe..
Bu arada annem de takılıyor cocuğun olursa 'anneminde tas gibi memeleri varmış' der diyo :))

Sabırsızlığa gelince.. Evet coooooook sabirsizim. Yaz olsun dekolte giyineyim, yaz olsun bikini giyineyim, yaz olsun tiril tiril elbiseler giyineyim, sutyensiz sutyensiz geZeyim ayol :)

reeeesim isteriz! reeeesim isteriz! reeeesim isteriz! :1:

dur kız, o kadar da yumuşamasınlar, diri dursunlar biraz :1:

BENCEDE katılıyorum.ben cok yumusak olsunlar ıstemem mesela.ee hanı resım beklıyoruz.resım koy sekerde bızımde bır fıkrımız olsun.aşk olsun burda merakla beklıyoruz zaten.dıkıs yerınıde cekersen ıyı olur seker.

pamelo canım, geçmiş olsun,
en yakın tarihte ameliyat olan biri olarak, şu an yaşadıklarını paylaşırmısın, durumun nasıl, ne kadar sürede kendine geldin,
benim endişem çalıştığım için, ve hareketli bir işim var, ağrımın çok olması,
doktorumuzda aynı, ve bana da kas altı yuvarlak protez uygulayacağını söyledi,

pamelo canım, öncelikle arzumun topiğinde verdiğin cevap için teşekkür ederim, çok geçmiş olsun sana,
sana da mentor marka takıldı herhalde, peki bu protez kartı nedir, onu da açıklayabilir misin,

bence de diri diri canlı canlı olsun, kardeşimle bazen gülüşüyoruz, o diyorki " düşünsene 70 yaşına gelicen, memeler hala dipdiri, genç kız gibi" diye,

ha bir de, topiğini bugün okumaya çalıştım, tamamını bitiremedim. fakat bir yerde arzumla buluşma planlarınızı okudum. bak size davet, benim ameliyatım 27 sinde neden öncesinde bana desteğe gelmiyorsunuz, :) hem tanışırız, ben de memişlerinizi canlı canlı görürüm, sevgili doktorumun eserlerine,

öptüm, sevgiler,

dur canım dur, biz de yapalım, iyileşelim, ondan sonra yaz gelsin,
aklımdan ne geçiyor biliyormusunuz, bu yaz, silikonlular buluşması yapsak, güzel olmaz mı, hepimiz giyeriz, üçgenleri, offff hayale bak ya, çok heyecanlandım,

pamelo canım, öncelikle arzumun topiğinde verdiğin cevap için teşekkür ederim, çok geçmiş olsun sana,
sana da mentor marka takıldı herhalde, peki bu protez kartı nedir, onu da açıklayabilir misin,

bence de diri diri canlı canlı olsun, kardeşimle bazen gülüşüyoruz, o diyorki " düşünsene 70 yaşına gelicen, memeler hala dipdiri, genç kız gibi" diye,

ha bir de, topiğini bugün okumaya çalıştım, tamamını bitiremedim. fakat bir yerde arzumla buluşma planlarınızı okudum. bak size davet, benim ameliyatım 27 sinde neden öncesinde bana desteğe gelmiyorsunuz, :) hem tanışırız, ben de memişlerinizi canlı canlı görürüm, sevgili doktorumun eserlerine,

öptüm, sevgiler,

Canım sana burdan cvp veriyorum:

İlk günler gömlek tarzı şeyler giy, yani önden düğmeleyebileceğin veya fermuarlı. Bu daha rahat olacaktır. Saçlarını fönleyip tarayabilirsin, fakat kollarını fazla yormadan, ağır ağır hareketlerle.
Kendini hareket konusunda çok kasma çokta yatma. Ameliyat sonrası bol bol gez, yavaş yavaş kollarını hareket etmeye alıştır. Ne kadar hareket, o kadar kısa iyileşme süreci. Ama dediğim gibi ağır hareketlerle.
En fazla 5 kg kaldırabilirsin. Dikkat etmelisin çünki sonuçta içerisi taptaze bir yara değilmi.
Sağlıklı bir kapsülün oluşması için protezin aşırı ağırlıklara ve ani hareketlere maruz kalmaması gerekiyor.

Bu arada; ben almanya da yaşıyorum. Yazın denk gelirse mutlaka katılırım o buluşmaya :)

bak bunları da öğrendiğim iyi oldu,
bir sihir olsun, gözlerimi kapatayım, açtığımda operasyon bitmiş, iyileşmiş ve harika göğüslere kavuşmuş halde bulayım istiyorum kendimi,
çok şey bilmek iyi oluyor da, galiba stresi de biraz artırıyor, neyse, dönmek yok,
sevgiler,

Canım sana burdan cvp veriyorum:

İlk günler gömlek tarzı şeyler giy, yani önden düğmeleyebileceğin veya fermuarlı. Bu daha rahat olacaktır. Saçlarını fönleyip tarayabilirsin, fakat kollarını fazla yormadan, ağır ağır hareketlerle.
Kendini hareket konusunda çok kasma çokta yatma. Ameliyat sonrası bol bol gez, yavaş yavaş kollarını hareket etmeye alıştır. Ne kadar hareket, o kadar kısa iyileşme süreci. Ama dediğim gibi ağır hareketlerle.
En fazla 5 kg kaldırabilirsin. Dikkat etmelisin çünki sonuçta içerisi taptaze bir yara değilmi.
Sağlıklı bir kapsülün oluşması için protezin aşırı ağırlıklara ve ani hareketlere maruz kalmaması gerekiyor.

Bu arada; ben almanya da yaşıyorum. Yazın denk gelirse mutlaka katılırım o buluşmaya :)

dur canım dur, biz de yapalım, iyileşelim, ondan sonra yaz gelsin,
aklımdan ne geçiyor biliyormusunuz, bu yaz, silikonlular buluşması yapsak, güzel olmaz mı, hepimiz giyeriz, üçgenleri, offff hayale bak ya, çok heyecanlandım,

Sahil güvenlik dizisindeki taş hatunlar gibi kumsalda salına salına yürürüz hee... :53::27::27::9: İnşallah kızlar neden olmasın yahu :34::34:

pamelo canım, geçmiş olsun,
en yakın tarihte ameliyat olan biri olarak, şu an yaşadıklarını paylaşırmısın, durumun nasıl, ne kadar sürede kendine geldin,
benim endişem çalıştığım için, ve hareketli bir işim var, ağrımın çok olması,
doktorumuzda aynı, ve bana da kas altı yuvarlak protez uygulayacağını söyledi,
canim banada ayni kas alti yuvarlak protez takildi ve senin gibi hareketli bir isim var. ben 3 hafta izin almistim ilk is haftamda bayagi zorlandim keske biraz daha alsaymisim dedim.zate ilk 10 gun falan antibiyotik alirsin agrin olmaz. kendini yormaz kollarinida fazla kullanmazsan kullanacaksanda dirsekten kullanirsan agrin olmaz.agir tasima yuklenme kollarina yani ilk iki uc hafta cok dikkat etmelisin.burda bazi arkadaslar ilk haftasinda ise basladiklarini soylemislerdi de ben hayret kalmistim

3 hafta izin mi, ben yıllık iznimi bile en fazla 4 gün yapabilen biri olarak, bu operasyon için 3 gün izin aldım. umarım bu süre bana yeter.
bir de araba kullanabilecekmiyim,

canim banada ayni kas alti yuvarlak protez takildi ve senin gibi hareketli bir isim var. ben 3 hafta izin almistim ilk is haftamda bayagi zorlandim keske biraz daha alsaymisim dedim.zate ilk 10 gun falan antibiyotik alirsin agrin olmaz. kendini yormaz kollarinida fazla kullanmazsan kullanacaksanda dirsekten kullanirsan agrin olmaz.agir tasima yuklenme kollarina yani ilk iki uc hafta cok dikkat etmelisin.burda bazi arkadaslar ilk haftasinda ise basladiklarini soylemislerdi de ben hayret kalmistim

Kızlarrr profilime resimler ekledim.
Herkesin yorumuna ve eleştirilerine açıktır.
Bugün tam 4 Hafta oldu.
öpüldünüz...

merhaba pomelo, en çok merak ettiklerimden biri de sendin, arada profiline bakıyordum resim eklemiş misin diye ve...
süpersin!!! harika görünüyor, şimdiden güle güle kullanmaya başlamışsın :1:
resimler de ayrı bi güzel çıkmış

Kızlarrr profilime resimler ekledim.
Herkesin yorumuna ve eleştirilerine açıktır.
Bugün tam 4 Hafta oldu.
öpüldünüz...

merhaba pomelo, en çok merak ettiklerimden biri de sendin, arada profiline bakıyordum resim eklemiş misin diye ve...
süpersin!!! harika görünüyor, şimdiden güle güle kullanmaya başlamışsın :1:
resimler de ayrı bi güzel çıkmış

Sorma hiç :) Evde bugün kendime vakit ayırıp tek başıma foto shooting yaptm, daha güzelleri de var. Fakat nudizme geçer ve müstehcenlik sınırlarını aşar diye eklemiyorum :D

Back