• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kekler - Pastalar Polkek (Resimli)

libyana nolur yeter artık acı bize yaaaaaaaaaaaaaaaacokacimcoook cvp yazacak fer kalmadığından yazamadım Allahtan şu an yemek yiyom ama tadlu yok yaw:çok üzgünüm:

libyana nolur yeter artık acı bize yaaaaaaaaaaaaaaaacokacimcoook cvp yazacak fer kalmadığından yazamadım Allahtan şu an yemek yiyom ama tadlu yok yaw:çok üzgünüm:

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

:Saruboceq: Canım..Afiyet olsun...
Bak söz ölmez sağ kalırsak sıra bizde değilse
Turkıyeme geldıgımızde yapar yollarım
olmadı sızı davet ederız
kıymetlımı canındansositososito

kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2 Şeniz kaydirigubbakcemile5

Ciddi misin canım?
Çok sevindim ellerinize sağlık afiyetle yiyin balım..sositososito
ee tabı ben de bır dılım ısterım :roflol:

evet canım ciddiyim harika oldu. umarım eşimde beğenir. yapmak isteyen arkadaşlarada söylemek isterim ki yapımı zor değil basit sadece biraz zaman alıyor o kadar. ya da benim elim yavaşta olabilir.-tatlicadiarzu-
kekten bir dilim istemişsin bir dilim ne demek hepsi senin olsun. tekrar teşekkürler.kaydirigubbakcemile5

Valla bi gel çok merak ediyom seniŞeniz yani her yönüyle uluslararası bi hatunsun.:kahve:kitap gibi çevir çevir oku yane.kaydirigubbakcemile2 bu arada ben de mutfağa pek meraklılardanım:utangac:.hani maklube var ya onu biz de özel günlerde çok yaparız. özellikle abim çok yapardkaydirigubbakcemile4ı
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

:Saruboceq: Canım..Afiyet olsun...
Bak söz ölmez sağ kalırsak sıra bizde değilse
Turkıyeme geldıgımızde yapar yollarım
olmadı sızı davet ederız
kıymetlımı canındansositososito

Valla bi gel çok merak ediyom seniŞeniz yani her yönüyle uluslararası bi hatunsun.:kahve:kitap gibi çevir çevir oku yane.kaydirigubbakcemile2 bu arada ben de mutfağa pek meraklılardanım:utangac:.hani maklube var ya onu biz de özel günlerde çok yaparız. özellikle abim çok yapardkaydirigubbakcemile4ı

Maklube...
Offf bayılıyorum zaten ona..
Hazır ramazanı serıf de kapıda..
Bol bol yaparız ınsallah..

arkadaşlar yaptım bu tarifi çok güzel oldu resmini çekmedim tepsim 1az büyüktü şekilsiz oldu ama lezzetti çok güzel oldu tavsiye ederim yapın,küçük tepsi alıp yeniden yapıcamhihoyyytböyle güzel tariflerin devamını bekliyorum arkadaşım saolcokacimcoook

arkadaşlar yaptım bu tarifi çok güzel oldu resmini çekmedim tepsim 1az büyüktü şekilsiz oldu ama lezzetti çok güzel oldu tavsiye ederim yapın,küçük tepsi alıp yeniden yapıcamhihoyyytböyle güzel tariflerin devamını bekliyorum arkadaşım saolcokacimcoook

Canım ellerıne saglık..
Ben de bıttım acıkcası..:kaydirigubbakcemile3
POLONYA kekı bu.POLKEK adını oradan uydurdum kaydirigubbakcemile3
Eveet canım bu arada orta boy tepside cok guzel oluyor kıvamı
Büyük tepsıde ınce kalabılıyor

Son düzenleme:
Yaaa rep verdim sana Keki görünce yorum yazmayı unutmuşumm :roflol:Canım ellerine emeğine sağlıkkk tarifi yazdım bilem hehe:)

YIne harika bir tarif Libosum, harika resim...:1rolleyes:
Bunu yarina deneyecegim...Insallah beceriksizligim tutmazda, basaririm:lepi: Ellerine saglik, ellerin dert görmesinki bize bol bol pasta hazirliyasinkaydirigubbakcemile3

Back