• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Polistik over sendromu

arkadaşlar merhaba 1.5 yıldır evliyim korunmayı yeni bıraktık 2 aydır deniyoruz henüz birsey yok bir ay önce kontrol amaçlı doğum uzmanına gittim idrar testi ultrasyon ve muayenede herhangi bir sorun olmadığını herşeyin gayet iyi olduğunu söyledi bebek için 6 ay korunmadan birliktelik yaşamamızı söyledi hormonlarıma bakmak içinde adetimin 2. gününde gelmemi söyledi ve bugün gittim tekrar ultrasyona baktı ve küçük kistlerin olduğunu söyledi tüylenme problemi kilo alımı adet düzensizliği gibi belirtilerimin olup olmadığını sordu benim adetim çok düzenlidir 28. günde bir oluyorum ideal kilomdayım bazı bölgelerde biraz kıllanma sorunum olduğunu söyledim bana polistik over sendromu teşhisi koydu hormon testlerimde herhangi birşey çıkmadı adetim düzenli olduğu için şansın var dedi ilaç falan da vermedi takviye edici olarak prowomen ACT yazdı polistik over sendromu tedavi gerektiren bir rahatsızlık değil mi çocuk sahibi olmak için engel mi 😔😔
Bende senin gibiyim genelde hep aynı kiloda kalırım akşamda geri o.kiloya gelirim bir şekilde adetim de düzenlidir ama ben evleneli 2 buçuk sene oldu ve hiç korunmadık bu yüzden tedavi görüyorum 4 aydır bu ay aşılama yapacağız senin biraz dnemeye vaktin var o kadar korunmussun heveslendirmek istemem ama korunup da hamilelik isteyenll herkesin çocuğu olduğunu gördüm

Back