Polislik için

çok komık ya benım babam senın babanı dover muhabbetıne dondu olay yaaa :):):):)neyse asıl ben sızınle bu sekılde bır muhabbete gırmeyecegım.....babanız vs kımınız ne olursa olsun onemlı olan sızsınızdır sız nesınız etrafınızdakılerle mı varsınız o onemlı goruluyorkııı sız babanızla varolmaya calısanlardansınızz...neysee sız yok bılın ama lutfen sıze kalsın yanlıs bılgılerınız kımseyı yanlıs yonlendırmeyın kı meslek kapıları arkadaslara da acık olsun ona gorte calıssınlar sızın gıbı ben bılmem babam bılır hesabı yapanlar yuzunden sınavda kalakalmasınlar

valla sen daha komiksin inan bana :) baskasına sormama gerek yok babama sorabilirim dedim lafi nasıl anlamıssınız kapasitenize hayran kaldım:) bu kadar hazımsız olmayın lutfen:) benimle hiçbisekilde muhabbete girmezseniz cok sevinirim zaten. arkadaslar biseler ogrenmeye calısıyorlar engellemeyelim onları :)

Son düzenleme:
benim bildiğimde lise mezunları için var spor sınavı..ama pek vakıf değilim konuya...eşim 13 yıllık polis ve lise mezunu..ona spor sınavı yapılmış baya zorluymuş o zamanlarda..2 yıl polis meslek yüksek okulnda okumuş ve atanmış..benim bildiğim bu kadar ama 13 yıl öncesi tabi.

evet bak ne guzel soylemıssın arkadaslar bırseyler ogrenmeye calsııyor ve dogru bılgılendırmek lazım sen engelleme yanlıs bılgılerınle ...yada babanıza danısın iyice öğrenin konuyu...

ben gerekeni biliyorum zaten merak eden pomemi arar sizin gibi x polis memuruyum der ogrenir dimi :)) ayrıca ben sizinle neyi tartısıyorum ki ya tamam sizin deginiz gibi olsun diyorum hala niyeyse babamda kaldınız hayırdır? :) iyiki benimle muhattapta olmadınız yani :) uf sıkıldım sizden tamam ne diyosanız oyle olsun hanfendü:)

Son düzenleme:
yüksek okul mezunları için geçerli değil 4 yıllık bitirip kpss sınavına girip oluyor...mulakatlara giriliyor.bende 2 yıllık polis meslek yüksek okul mezunuyum.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…