WawwwHaklısnız gecen özel jet düşmüştü bir haberlerini gördüm..guya cenazeyi gosteriyor ama haberde gozumuze ilistirilen en buyuk sey chp nin çelengi ve kilicdaroglunun gitmesi..ya oraya devlet erkanından kimse gitmedi mi çelenk gondermedimi..
Ayrica hepsi tarafli haber yapiyor..bunu sadece fox icin soylemedim..ama onlarin tek yaptığı devleti kötülemek..yakismiyor bir muhabire.
Merhaba kizlar benim evde tv yok o yüzden dizileri falan takip etmem bilmemde..annem bende su anda ve filmi varmis izledigi onu açmamı istedi internetten..
neyse acip koydum leptoptan izliyoruz..adi zehra diye bir dizi..ve orda bir polis karakteri var dersin polis degil adam suç mıknatısi..iste dosya saklama , kaybetme adam öldürme gibi suçları var adamin..
dedimki buyuk ihtimal fox tv de yayinlaniyordur ve aynen de öyleymiş..ya anladik haber anlayisiniz yok tarafli haber yapip haberciligi mahfettiniz zaten..e devletide kotuluyorsunuz da elin zavalli polisinden ne istiyorsunuz..ya polisler o kadar yazikki karsisindaki sucluya bagirmasi bile suc!!yani aslinda hic bir hakki sunulmayan sendikasi olmayan tek devlet memuru polisin böyle eli kolu uzun karanlik kötü birileri olarak gösterilmesine cok sinir oldum..
Gecmis mesajlarimda evimde tv olmadigini yazmistim nettende takip etmiyorum boyle boş şeyleri.Bi de diziyi açıyor, izliyor. Polisin karakterine kadar her detayı öğreniyor. Sonra da kesin foxtadır diyor. O zamana kadar görmemiş bakmamış. Yersen mi diyorduk bu duruma
Siz üzüm yemeye değil bağcıyı dövmeye gelmişsiniz. Başka da bir şey demeyeceğim bu konu çok kelle götürür belli.Merhaba kizlar benim evde tv yok o yüzden dizileri falan takip etmem bilmemde..annem bende su anda ve filmi varmis izledigi onu açmamı istedi internetten..
neyse acip koydum leptoptan izliyoruz..adi zehra diye bir dizi..ve orda bir polis karakteri var dersin polis degil adam suç mıknatısi..iste dosya saklama , kaybetme adam öldürme gibi suçları var adamin..
dedimki buyuk ihtimal fox tv de yayinlaniyordur ve aynen de öyleymiş..ya anladik haber anlayisiniz yok tarafli haber yapip haberciligi mahfettiniz zaten..e devletide kotuluyorsunuz da elin zavalli polisinden ne istiyorsunuz..ya polisler o kadar yazikki karsisindaki sucluya bagirmasi bile suc!!yani aslinda hic bir hakki sunulmayan sendikasi olmayan tek devlet memuru polisin böyle eli kolu uzun karanlik kötü birileri olarak gösterilmesine cok sinir oldum..
Sahi, tv izlemeden kanalın taraflı yayın yaptığını nasıl anladınız?Tv izlemeyipte foxu taraflı göstermeniz bayağı ilginç olmuş. Bence siz tv izleyip hangisi taraflı hangisi tarafsız daha iyi analiz edin
Işte oyle boş insanlar olmadigimiz ve oyle boş seylere harcayacak vaktimiz olmadigi icin tv almadik 4 yildir evliyim dizide izlemem..belgesel bakarim arada..gezer tozarim hayatimi koltukta oturup pembe dizi izleyerek gecirmem merak etme.Diziyi izlemedim ama senim zihniyetindeki insanlar kardesine yengesine baldızına kaynina âşık olunan dizileri ağzı açık izler yandaş medya kanalları diye..
Izlemiyorsunuz okadar yandas yayinlari nerden biliyorsunuzIşte oyle boş insanlar olmadigimiz ve oyle boş seylere harcayacak vaktimiz olmadigi icin tv almadik 4 yildir evliyim dizide izlemem..belgesel bakarim arada..gezer tozarim hayatimi koltukta oturup pembe dizi izleyerek gecirmem merak etme.
4 yildir evliyim oncesinde izliyordum..su an dizi izlemiyorum ama haberler ortada.Sahi, tv izlemeden kanalın taraflı yayın yaptığını nasıl anladınız?
Televizyon izlemiyorsanız hangi kanalın taraflı olduğunu nerden biliyorsunuz? İzlediğiniz haberi anlatıyorsunuz, tv izlemediğiniz halde internetten foxu açıp haberlerine bakıp eleştiri mi yapıyorsunuz anlayamadım.Gecmis mesajlarimda evimde tv olmadigini yazmistim nettende takip etmiyorum boyle boş şeyleri.
Taraflı yayın yaptığını düşündüğünüz kanalın haberlerini takip mı ediyorsunuz?4 yildir evliyim oncesinde izliyordum..su an dizi izlemiyorum ama haberler ortada.
Ben o andan bahsettim zaten, geçmişten değil. Hani açtınız, izlediniz, polisin tüm suçlarını öğrendiniz. Bunları yaparken kanalın hangi kanal olduğunu görmediniz mi diyorum. Ve de tabii evinizde tv olmayıp da taraflı tarafsız ayrımı yapmak da üst düzey yetenek. Küreden falan bakıyorsunuz sanırım. Görüyoruuuumm görüyorum :)Gecmis mesajlarimda evimde tv olmadigini yazmistim nettende takip etmiyorum boyle boş şeyleri.
evlenince birden aydınlanma geldi herhalde dur ben boş vakitlerimi böyle oldurmeyim dediniz. Evlenince mi karakter oturuyor anlamadım ki. Hem izlemiyorum dediğiniz şey hakkında böyle kesin yargılara varmayin. Böylesine bilgisi yok fikri var denir. Sizin böyle çıkarımlarda bulunmaniz için her kanalda en az bir dizi izlemeniz lazım. Amaç belli de.="Lonely141, post: 55751101, member: 863432"]4 yildir evliyim oncesinde izliyordum..su an dizi izlemiyorum ama haberler ortada.
Atvde edho da bütün devlet icinde ki adamlar kötüOysa atv falan ne kadar tarafsız