Polislere hakaret..

Wawww Mune siyaset yasak dimi burda

Burda taraflı olan sizmişsiniz gibi geldi. Adamlar üstüste habercilik ödülü alıyorlar. Ve izlemekten tek zevk aldığım haber kanalı. Çünkü taraf değiller neyse onu anlatıyorlar. Bence bigün kafanızdaki sesleri atarak izleyin derim. Polise gelince iyiside var kötüsüde onlar uzaydan gelmedi ya insanlar neticede. Her meslekte iyi olan kötü olan var insanız çünkü.

Amacınız üzüm yemek değil bağcıyı dövmek. Ülkede kutuplaştırılmayan kurum ve şahıs kaldı mı acaba? Ve inanın sorumlusu zikrettiğiniz kanal değil. Taraflı yayın derseniz hükümet yanlısı olup bal gibi algı operasyonları yapan kanallara bakın bir isterseniz.
Hem öne sürdüğünüz varsayımda saçma, dizide kurgulanan senaryoyla tümevarım yapıldığı nerede görülmüş?

Bi de diziyi açıyor, izliyor. Polisin karakterine kadar her detayı öğreniyor. Sonra da kesin foxtadır diyor. O zamana kadar görmemiş bakmamış. Yersen mi diyorduk bu duruma
Gecmis mesajlarimda evimde tv olmadigini yazmistim nettende takip etmiyorum boyle boş şeyleri.

Siz üzüm yemeye değil bağcıyı dövmeye gelmişsiniz. Başka da bir şey demeyeceğim bu konu çok kelle götürür belli.

Tv izlemeyipte foxu taraflı göstermeniz bayağı ilginç olmuş. Bence siz tv izleyip hangisi taraflı hangisi tarafsız daha iyi analiz edin
Sahi, tv izlemeden kanalın taraflı yayın yaptığını nasıl anladınız?
( maylins sizin yorumunuzdan yola çıkarak sorduğum için alıntıladım, yanlış anlaşılma olmasın)

Ahhhhh o fox TV çok yanlı haber yapıyor halbuki diger kanallar öyle mi ya? Sanki bir tek o dizide öyle şeyler var..bir sürü dizide bir sürü saçmalık oluyor..mesela adam karısını aldatıyor ama öyle bir gösteriyorlar ki karısı hak etti iki sevgilinin aşkı çok minnoş. Ya da adam kardeşinin sevgikisine aşık oluyor kadın da ona insanlara da ama bunların aşkı gerçek diye gösteriliyor. Ki bunlar direkt toplum yapısını bozan şeyler. Ama suç kimde bulduk dağılabilir iş.

Diziyi izlemedim ama senim zihniyetindeki insanlar kardesine yengesine baldızına kaynina âşık olunan dizileri ağzı açık izler yandaş medya kanalları diye..
Işte oyle boş insanlar olmadigimiz ve oyle boş seylere harcayacak vaktimiz olmadigi icin tv almadik 4 yildir evliyim dizide izlemem..belgesel bakarim arada..gezer tozarim hayatimi koltukta oturup pembe dizi izleyerek gecirmem merak etme.

Işte oyle boş insanlar olmadigimiz ve oyle boş seylere harcayacak vaktimiz olmadigi icin tv almadik 4 yildir evliyim dizide izlemem..belgesel bakarim arada..gezer tozarim hayatimi koltukta oturup pembe dizi izleyerek gecirmem merak etme.
Izlemiyorsunuz okadar yandas yayinlari nerden biliyorsunuz

Gecmis mesajlarimda evimde tv olmadigini yazmistim nettende takip etmiyorum boyle boş şeyleri.
Televizyon izlemiyorsanız hangi kanalın taraflı olduğunu nerden biliyorsunuz? İzlediğiniz haberi anlatıyorsunuz, tv izlemediğiniz halde internetten foxu açıp haberlerine bakıp eleştiri mi yapıyorsunuz anlayamadım.
Onu geçtim, organ çalınmasına yardım eden doktorun olduğu, tecavüze göz yuman avukatın olduğu ne diziler geldi geçti kimse de avukatlara doktorlara hakaret olarak algılamadı bu durumu polis olunca mı zorunuza gitti? Evet her meslekte iyiler kadar çürük elmalar var ve üzülün ki polislerde de çok bu elmalardan.

Ben o andan bahsettim zaten, geçmişten değil. Hani açtınız, izlediniz, polisin tüm suçlarını öğrendiniz. Bunları yaparken kanalın hangi kanal olduğunu görmediniz mi diyorum. Ve de tabii evinizde tv olmayıp da taraflı tarafsız ayrımı yapmak da üst düzey yetenek. Küreden falan bakıyorsunuz sanırım. Görüyoruuuumm görüyorum :)

="Lonely141, post: 55751101, member: 863432"]4 yildir evliyim oncesinde izliyordum..su an dizi izlemiyorum ama haberler ortada.
evlenince birden aydınlanma geldi herhalde dur ben boş vakitlerimi böyle oldurmeyim dediniz. Evlenince mi karakter oturuyor anlamadım ki. Hem izlemiyorum dediğiniz şey hakkında böyle kesin yargılara varmayin. Böylesine bilgisi yok fikri var denir. Sizin böyle çıkarımlarda bulunmaniz için her kanalda en az bir dizi izlemeniz lazım. Amaç belli de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…