Merhaba kizlar benim evde tv yok o yüzden dizileri falan takip etmem bilmemde..annem bende su anda ve filmi varmis izledigi onu açmamı istedi internetten..
neyse acip koydum leptoptan izliyoruz..adi zehra diye bir dizi..ve orda bir polis karakteri var dersin polis degil adam suç mıknatısi..iste dosya saklama , kaybetme adam öldürme gibi suçları var adamin..
dedimki buyuk ihtimal fox tv de yayinlaniyordur ve aynen de öyleymiş..ya anladik haber anlayisiniz yok tarafli haber yapip haberciligi mahfettiniz zaten..e devletide kotuluyorsunuz da elin zavalli polisinden ne istiyorsunuz..ya polisler o kadar yazikki karsisindaki sucluya bagirmasi bile suc!!yani aslinda hic bir hakki sunulmayan sendikasi olmayan tek devlet memuru polisin böyle eli kolu uzun karanlik kötü birileri olarak gösterilmesine cok sinir oldum..
Ama her insan feraset sahibi degil..bj bir bilinc alti oyunu..bir polis kotu olda bile bunlari yapicak ne hakki nede firsati var.Her meslekte öyle yüz karaları yok mu? Var maalesef.
İnsanlar da mal değildir heralde tüm polisler böyle diyecek halleri yok.
Dert edecek bir durum yok yani merak etmeyin..
Haklısnız gecen özel jet düşmüştü bir haberlerini gördüm..guya cenazeyi gosteriyor ama haberde gozumuze ilistirilen en buyuk sey chp nin çelengi ve kilicdaroglunun gitmesi..ya oraya devlet erkanından kimse gitmedi mi çelenk gondermedimi..Taraflı haber anlayışı sadece adı geçen kanalda mı var? Yoksa objektif olan onlar da diğer kanallar mı gözümüze soka soka bazı kesimlerin propagandasını yapıyor?
Bahsettiğiniz diziyi izlemedim ne olduğunu bilmiyorum da, söylemleriniz çok saçma ve boş.
Oysa atv falan ne kadar tarafsızTaraflı haber anlayışı sadece adı geçen kanalda mı var? Yoksa objektif olan onlar da diğer kanallar mı gözümüze soka soka bazı kesimlerin propagandasını yapıyor?
Bahsettiğiniz diziyi izlemedim ne olduğunu bilmiyorum da, söylemleriniz çok saçma ve boş.
Haklısnız gecen özel jet düşmüştü bir haberlerini gördüm..guya cenazeyi gosteriyor ama haberde gozumuze ilistirilen en buyuk sey chp nin çelengi ve kilicdaroglunun gitmesi..ya oraya devlet erkanından kimse gitmedi mi çelenk gondermedimi..
Ayrica hepsi tarafli haber yapiyor..bunu sadece fox icin soylemedim..ama onlarin tek yaptığı devleti kötülemek..yakismiyor bir muhabire.
Bence de:)Dert kesinlikle kanal kötüleme ...
Evet cunku kanal dizi yapmak degil anca devleti karalama pesindeDizide kötü karakterin mesleği doktor olunca tüm doktorlara hakaret mi oluyor ya da iş adami, öğretmen olursa onla aynı meslekte ki, her kese hakaret mi oluyor bu durum? Sizin derdiniz polis degil zaten kanalı kötülemek)