Polislere hakaret..

Haklısnız gecen özel jet düşmüştü bir haberlerini gördüm..guya cenazeyi gosteriyor ama haberde gozumuze ilistirilen en buyuk sey chp nin çelengi ve kilicdaroglunun gitmesi..ya oraya devlet erkanından kimse gitmedi mi çelenk gondermedimi..

Ayrica hepsi tarafli haber yapiyor..bunu sadece fox icin soylemedim..ama onlarin tek yaptığı devleti kötülemek..yakismiyor bir muhabire.

Geçen gün yavru yaban ördeklerine yeni göç yolu öğretmeye çalışan adamın belgeselini izledim yine.
Tavsiye ederim, ördekler kontrolsüz avlanma yüzünden telef olmasın, kendilerini koruyabilsinler diye adam üşenmemiş planörü ile sürüye dahil olmuş. Çogzeldi.

Konuya dönersek adı üstünde dizi kurgu yani
Uyuşturucu satıcılarıyla iş yapan polis, soyguna katılan bankacı, casus FBI ajanı vb her dizide ver onlar olmazsa senaryoluk bir durum olmuyor zaten bu kötüleme değil ki
House of Cards ta başkan yardımcısı katil oluyor hem de 2 kere eeee netflix ne yapsın:olamaz: Cinayet, sırttan bıçaklama, zina, orgy her nane var evden işe işten eve başkan yardımcısını kim ne yapsın:bicak:

Her meslekte öyle yüz karaları yok mu? Var maalesef.
İnsanlar da mal değildir heralde tüm polisler böyle diyecek halleri yok.
Dert edecek bir durum yok yani merak etmeyin..
Fakat öğretmenlere doktorlara bu şekilde hakaret edilip itibarsızlaştırılmadı mı?
Her meslekten olsa bile bir tane ile genellemeye insanlarımız müsaittir.

Işte oyle boş insanlar olmadigimiz ve oyle boş seylere harcayacak vaktimiz olmadigi icin tv almadik 4 yildir evliyim dizide izlemem..belgesel bakarim arada..gezer tozarim hayatimi koltukta oturup pembe dizi izleyerek gecirmem merak etme.

Kendin yap videoları var bak tavsiye ederim, bi kız geçende çöp şişlerden avize yaptı. Yine aynı çöp şişlerden fotoğraf çerçevesi yaptı, çohgzeldi.

X