Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Işte oyle boş insanlar olmadigimiz ve oyle boş seylere harcayacak vaktimiz olmadigi icin tv almadik 4 yildir evliyim dizide izlemem..belgesel bakarim arada..gezer tozarim hayatimi koltukta oturup pembe dizi izleyerek gecirmem merak etme.
hayırdır kadroya girmeye mi çalışıyon torpil mi lazım ne alaka devlet filan kadınlar kulübü bir derdim vardaEvet cunku kanal dizi yapmak degil anca devleti karalama pesinde
yandaş kanal FOX değil diğer kanallar millet bunu farkında ve izlediğiniz şey bir senaryo siyaset yapmak yasakMerhaba kizlar benim evde tv yok o yüzden dizileri falan takip etmem bilmemde..annem bende su anda ve filmi varmis izledigi onu açmamı istedi internetten..
neyse acip koydum leptoptan izliyoruz..adi zehra diye bir dizi..ve orda bir polis karakteri var dersin polis degil adam suç mıknatısi..iste dosya saklama , kaybetme adam öldürme gibi suçları var adamin..
dedimki buyuk ihtimal fox tv de yayinlaniyordur ve aynen de öyleymiş..ya anladik haber anlayisiniz yok tarafli haber yapip haberciligi mahfettiniz zaten..e devletide kotuluyorsunuz da elin zavalli polisinden ne istiyorsunuz..ya polisler o kadar yazikki karsisindaki sucluya bagirmasi bile suc!!yani aslinda hic bir hakki sunulmayan sendikasi olmayan tek devlet memuru polisin böyle eli kolu uzun karanlik kötü birileri olarak gösterilmesine cok sinir oldum..
Her mesleğin iyisi kötüsü var. Her polis de melek değil. Neler neler görüyoruz kendimizi kandırmayalım. Tabiki vatanını, milletini seven işini layıkıyla yapan polislerimiz de var. Buna neden taktınız anlamadım ama. Dizilerde kötü doktor, kötü öğretmen, kötü avukat vs görünce de aynı tepkiyi veriyor musunuz?
Haklısnız gecen özel jet düşmüştü bir haberlerini gördüm..guya cenazeyi gosteriyor ama haberde gozumuze ilistirilen en buyuk sey chp nin çelengi ve kilicdaroglunun gitmesi..ya oraya devlet erkanından kimse gitmedi mi çelenk gondermedimi..
Ayrica hepsi tarafli haber yapiyor..bunu sadece fox icin soylemedim..ama onlarin tek yaptığı devleti kötülemek..yakismiyor bir muhabire.
Espirini anlar mi? Bence anlamazpenguen belgeseli seyredin.
Haklısnız gecen özel jet düşmüştü bir haberlerini gördüm..guya cenazeyi gosteriyor ama haberde gozumuze ilistirilen en buyuk sey chp nin çelengi ve kilicdaroglunun gitmesi..ya oraya devlet erkanından kimse gitmedi mi çelenk gondermedimi..
Ayrica hepsi tarafli haber yapiyor..bunu sadece fox icin soylemedim..ama onlarin tek yaptığı devleti kötülemek..yakismiyor bir muhabire.
yuhhhh fox haber taraflı yayın yapıyor. ama diğerleri şimdi ismini vermeyeceğim malum bir haber kanalı özellikle, owwww muhteşem objektif dimi :)) ahh ah ))Merhaba kizlar benim evde tv yok o yüzden dizileri falan takip etmem bilmemde..annem bende su anda ve filmi varmis izledigi onu açmamı istedi internetten..
neyse acip koydum leptoptan izliyoruz..adi zehra diye bir dizi..ve orda bir polis karakteri var dersin polis degil adam suç mıknatısi..iste dosya saklama , kaybetme adam öldürme gibi suçları var adamin..
dedimki buyuk ihtimal fox tv de yayinlaniyordur ve aynen de öyleymiş..ya anladik haber anlayisiniz yok tarafli haber yapip haberciligi mahfettiniz zaten..e devletide kotuluyorsunuz da elin zavalli polisinden ne istiyorsunuz..ya polisler o kadar yazikki karsisindaki sucluya bagirmasi bile suc!!yani aslinda hic bir hakki sunulmayan sendikasi olmayan tek devlet memuru polisin böyle eli kolu uzun karanlik kötü birileri olarak gösterilmesine cok sinir oldum..