Polislere hakaret..

Işte oyle boş insanlar olmadigimiz ve oyle boş seylere harcayacak vaktimiz olmadigi icin tv almadik 4 yildir evliyim dizide izlemem..belgesel bakarim arada..gezer tozarim hayatimi koltukta oturup pembe dizi izleyerek gecirmem merak etme.

o kadar dolusunuz ki genel kültürümüzden etkilendim belgesel izlermiş de dizi izlemezmiş de h*sp*m.... tv izlemeden kanalları bilirsiniz, okumadan kuran'ı, siz bilmeden başkasını aklıyla bilirsiniz.. biz oyalamayalım sizi belgeseliniz izleyin.

Her mesleğin iyisi kötüsü var. Her polis de melek değil. Neler neler görüyoruz kendimizi kandırmayalım. Tabiki vatanını, milletini seven işini layıkıyla yapan polislerimiz de var. Buna neden taktınız anlamadım ama. Dizilerde kötü doktor, kötü öğretmen, kötü avukat vs görünce de aynı tepkiyi veriyor musunuz?

yandaş kanal FOX değil diğer kanallar millet bunu farkında ve izlediğiniz şey bir senaryo siyaset yapmak yasak

Not: aynen aynen polisler çok eziliyor. Benim gördüğüm herkese aşağılayarak davranma hakkı gören, kurallara uymayan, dilediğini rencide eden polisler uzaydan gelmiş olmalı o halde.

Anlasildi secimlere kadar rahat yok bize
Mune bu nedir bacim? Kiblemekten parmagim yoruldu

Kötülemekle var olanı haber yapmak arasındaki farka bir ayın siz önce.

yuhhhh fox haber taraflı yayın yapıyor. ama diğerleri şimdi ismini vermeyeceğim malum bir haber kanalı özellikle, owwww muhteşem objektif dimi :)) ahh ah ))

Her meslek için oluyor ki bu sadece polisimiz için geçerli değil maalesef. Murat bozun filminde hemşireler nasıl gösterilecekti. Sekreterlere nasıl bir profil yapıştırılıyor gardiyan dayakçı gibi görünüyor doktorlar şiddet görüyor veya para için bişeyler yapıyor. Avukat-hakim keza öyle. Örnekler çoğalır. Her meslekte tabi ki vardır bunu yapan ama insanlar bazı dizi- filmlerde kışkırtılıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…