valla ekonomi olmadımı hersey batar bizdede durum bu hic ordan vurmak istememistim bak sen ama iste para demek beni cekiyo napıcanPanpa bunca saçmalık varken yine dolar eurodan girmişsin bir limoncu klasiği
Haklısnız gecen özel jet düşmüştü bir haberlerini gördüm..guya cenazeyi gosteriyor ama haberde gozumuze ilistirilen en buyuk sey chp nin çelengi ve kilicdaroglunun gitmesi..ya oraya devlet erkanından kimse gitmedi mi çelenk gondermedimi..
Ayrica hepsi tarafli haber yapiyor..bunu sadece fox icin soylemedim..ama onlarin tek yaptığı devleti kötülemek..yakismiyor bir muhabire.
valla ben yazacaktım ama vazgecmistim ilk nickimi degismeme sebep kadın limoncu:))Panpa bunca saçmalık varken yine dolar eurodan girmişsin bir limoncu klasiği
yalniz bunun için Ban yemeye değmez:)) degse ye diyecegim git bı uc - beş gün, hem vaktini boş şeylerle geçirmemis olursun. Ama değmez...="MissCherryBlossom, post: 55751509, member: 406520"]Yürü limoncu kim tutar seni
Fakat öğretmenlere doktorlara bu şekilde hakaret edilip itibarsızlaştırılmadı mı?Her meslekte öyle yüz karaları yok mu? Var maalesef.
İnsanlar da mal değildir heralde tüm polisler böyle diyecek halleri yok.
Dert edecek bir durum yok yani merak etmeyin..
Işte oyle boş insanlar olmadigimiz ve oyle boş seylere harcayacak vaktimiz olmadigi icin tv almadik 4 yildir evliyim dizide izlemem..belgesel bakarim arada..gezer tozarim hayatimi koltukta oturup pembe dizi izleyerek gecirmem merak etme.