Polisiye gerilim tutkunları

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bence ılk kıtabı olmasına ragmen Aklından Bir Sayı Tut da etkıleyıcıydı..

polisiye kitapları çok sürükleyici ve çok eğlenceli oluyor bi ara takmıştım lise zamanlarında okudum
agatha cristie umarım doğru yazmışımdır bayılırdım
bende o aralar çok tutku yapmıştı dedektifiye kitaplar
düşünüyorumda tekrarda okumaya başlayabilirim polisiye kitapları...

Geçenlerde bir arkadaşımın tavsiyesiyle Günay Gafur'un Kuklacı adlı süper romanını okudum. Yazarın Türk olduğuna inanmak çok zor çünkü Türk yazarların klasik polisiyelerine hiç benzemiyor,dünyaca ünlü gerilim yazarlarına taş çıkartıyor bence.

Grange'den sonra favorim Günay Gafur... Yazarın ilk romanı ama sanki yıllarca bu işi yapan usta yazarlar kadar etkileyici bir tarz oluşturmuş. Yazar kimdir, nedir hakkında pek bi bilgiye ulaşamadım ama ikinci kitabını heyecanla bekleyeceğim.

Hani elimden bırakamadım deriz ya işte aynen öyle okudum. Hele sonu... Bayıldım resmen. Okuduğunuzda ne demek istediğimi anlayacaksınız.

O benim :52:

Tess Gerritsen veTami Hoag'ın tüm kitaplarını okudum/okurum. Fakat Gerritsen kendini tekrar etmeye başladı özellikle Rizzoli&Isless serisinde.

Fikret topallı-seri katiller
Okurken gerildikçe geriliyosunuz

insanı çok fazla germez ama yine de sürükler; Ahmet Ümit ve Sherlock Holmes serisi :31:

Agatha Christie serisi bence başlangıçta sürükleyici ama örneğin tess gerritsen kitaplarına geçtikten sonra Agatha biraz hafif kalıyor

Ama kesinlikle vazgeçilmez bir yazar Agatha Christie :))

bunlar haricinde Jean Christoper Gange , Tami Hoag favorilerim

Nora Roberts ve Ted Dekker da idare eder ...

Agatha Christie serisi bence başlangıçta sürükleyici ama örneğin tess gerritsen kitaplarına geçtikten sonra Agatha biraz hafif kalıyor

Ama kesinlikle vazgeçilmez bir yazar Agatha Christie :))

bunlar haricinde Jean Christoper Gange , Tami Hoag favorilerim

Nora Roberts ve Ted Dekker da idare eder ...

Bende Agatha Christie kitaplariyla basladim okumaya tam bir polisiye gerilim tutkunuyum. Okudugum neredeyse tüm kitaplar polisiye yada gerili gerisi benim cok zor baglar :).

Ahmet Ümit Grange ve Agatha Christie en bilinenlerden benim de aklıma ilk bu yazarlar geldi

Ama en en en en sevdiğim Trevanian

Back