Polisiye gerilim tutkunları

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Off ya. Biraz önce bitirdim, gerçekten gerdi beni
Petra Hammesfahr
Korkulu Bekleyiş
bu yazarın günahkar isimli bir kitabı var oda dehşet bişey
hem polisiye hem gerilim hemde psikolojik bi kitap
mutlaka oku derim naçizanesengözlerimebaksanab

Ahmet Ümit kitapları güzeldir hepsi.

evet Ahmet Ümit'in özellikle Patasana adlı kitabını tavsiye ederim

Grange ın son kitabını beklerken tavsiyelere uyup maxime chattam kitaplarına göz gezdirdim ve Kaosun Sırları adlı kitabını aldım...Söylendiği gibi Grange kadar olmasada iyi bir yazar kendisi...şuan Kötü Ruh kitabına başladım ....bu da güzele benziyor şakkıdı

bu yazarın günahkar isimli bir kitabı var oda dehşet bişey
hem polisiye hem gerilim hemde psikolojik bi kitap
mutlaka oku derim naçizanesengözlerimebaksanab

Kesinlikle çok güzeldi, tavsiyen için teşekkürler

Bu arada Ian Rankin'den hiç bahseden olmamış.
Et Pazarı
Şelale
Düğümler ve haçlar
Kara kaplı defter
birde
Siyah ve mavi
Kaçırmayın derim

Kesinlikle çok güzeldi, tavsiyen için teşekkürler

Bu arada Ian Rankin'den hiç bahseden olmamış.
Et Pazarı
Şelale
Düğümler ve haçlar
Kara kaplı defter
birde
Siyah ve mavi
Kaçırmayın derim
canım beğenmene sevindim. ben şimdi tarihi romana geçtim. hep korku okumuyorum. psikolojim bozuluyo kaydirigubbakcemile3 ama tavsiyelerini okuycam a.s.

Jean Christophe Grange siyah kan mutlaka oku.okuyup okuyacagn en güzel kitap

slm ahmet ümit in. kukla kitabını yeni okudum tavsiye ederim çok güzel ve sürükleyici

agatha cristie , Stephen King en çok okuduklarım

ben okudum thıanna ama pek beğenmedim..
başlığında davincinin şifresı gölgelede kalacak şeklinde bir yazı vardı bende merak edip aldım ama hiç alakası yok...
kötü bir kitap değil ama davincinin şifresiyle kıyaslanamaz... dan brown hala tarihi -polisiye konusunda bir numara bence a.s (okumadıysan eğer melekler ve şeytanlar da baya sürükleyici)

Elime geçti okuyorum. Gerçekten vasat bir kitap

STEPHEN KING muhteşem bir yazar bayılıyorum tavsiye ederimsositososito

stephen king'i bende tavsiye edebilirim.Özellikle tepki ve çılgınlığın ötesi kitaplarını... elinizden bırakamıyorsunuz. aynı şekilde tam bir polisiye olan ahmet ümit'in şeytan ayrıntıda gizlidir kitabınıda önerebilirim.

ahmet umıtten ben hoslanmıyorum cok sıradan ama grange ı cok severımm chattam da ııdrr..yalnz seytan yemınını pek sevmedım bana cok sacma gelmıstı.bunun yanında adam fawerı acayııp tavsıye edıorum cok bı polıslık bı olayı yok ama grange la benzer tarzlarda ve daha orıjınal konularda yazıo olasılıksız ve empatı cok guzellhihoyyyt

tess gerritseni mutlaka okuyun derm. cerrah ve çırak bitti . kan gölüne başlıcm. Jean Christophe Grange nin en beğendiğim kitabı da şeytan yemini tek kelimeyle muhteşem. sırnaşık şey

Ben Ahmet Ümit'i okuyorum ama kafa yormak istemediğim zamanlar, çünkü cümleler çok basit ve sadece o anki olayları çok kısa ve basit cümlelerle anlatıyor. Ama Pınar Kür SÜper, psikolojik durum tahlilleri, kişilerin iç dünyaları, kim kimi öldürdüyse ya da öldürmüş olma şüphesi varsa bile o kişilerin psikolojisini de bize anlatarak katillerin de ruh halinde gezmemizi sağlıyor. Tavsiye ettiğiniz yabancı yazarları denicem ben de ama Pınar Kür'ün NTVde yayınlanan programdaki saçma salak konuşmalarına bakmayın, kitapları sağlam :)

Ben şu sıralar Dexter'la kafayı bozmuş durumdayım. Jeff Lindsay'dan müthiş bir polisiye seri katil macerası. Türkçeye çevrilen ilk romanı Delirtici Düşlerin Dexteri, ikincisi Değerli Dostum Dexter. Zaten takip edenler varsa mutlaka hatırlar bu romanların dizisi de var. Daha önceden;
Jean Christophe Grange - Hepsini okudum Siyah Kan favorim(insanın cinayet işleyesi geliyor) delikafadulden
Tess Gerritsen - Cerrah, Çırak, Günahkar(aldım ama henüz okumadım)
Michael Morley - Örümcek
Dan Brown uyutuyor beni, Stephen King de sonunu bağlayamıyor bence.

birşey sormak istiyorm arkadaşlar lisa jackson okuyan var mı aranzda bi kitabı var elimde şu an derin dondurucu adı çekinerek aldım biraz okuyanlar yardımcı olabir mi?

Sdney Sheldon.....
Müthiş bir yazar bence....
Tüm kitaplarının filme uyarlanması gerek bence...

son okuduğum polisiye romanlar

Janet Evanovich-ılk ışim Para ıçin

Tana French-Şey:Ormanın Derinliklerinde Bir Şey Var

Tess Gerritsen-Kemik Bahçesi

3 üde birbirinden güzel tavsiye ederim

Back