Polisiye gerilim tutkunları

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Jean Christophe Grange'nin kızıl nehirler ve siyah kan tek kelimeyle süper.şimdide şeytan yemini ni okuyorum

Saatçi · Jeffrey Deaver

arkadaşlar bende en son gerilim polisiye türünde olan hakikatin ölümü hasan öztoprakın kitabını okudum aranızda okuyanlar varmı fikirleriniz nedir kitip hakkında

Jean-Christophe Grange kadar iyisi yok ama Maxime Chattam,Tess Gerritsen, John Saul'da beğendiklerim arasında...
türk yazarları denemedim. eğer içinde aşkında olmasını isterseniz Nora Roberts'ın ölüm serisini tavsiye ederim.
Ben şu aralar Keith Ablow - Psikopat okuyorum. Fena değil. Kitap yokluğunda okunabilir.

S. J. Bolton "Kurban" isimli kitabını okudum.bugün bitti.bittiğine üzüldüm yaa çok güzeldi..3 günde okudum.bu yazarın ilk kitabı.aldığımda bu kadar iyi çıkacağına pek inanmıyodum ama süperdi valla.tavsiye ederim..

evet arkadaşlar sıkı bir kitapkurdu olarak size tavsiyem..lisa gardner-saklambaç ve kusursuz tuzak.okuyun ve bu yazardan vazgeçemediğinizi kendiniz görün.gerçekten mükemmel bir yazar...

Jean-Christophe Grange kadar iyisi yok ama Maxime Chattam,Tess Gerritsen, John Saul'da beğendiklerim arasında...
türk yazarları denemedim. eğer içinde aşkında olmasını isterseniz Nora Roberts'ın ölüm serisini tavsiye ederim.
Ben şu aralar Keith Ablow - Psikopat okuyorum. Fena değil. Kitap yokluğunda okunabilir.

Bence Keith Ablow - Psikopat baya başarılı bir romandı ben baya beğenmiştim a.s

Lisa Gardner'ın kitapları da çok sürükleyici ve heyecanlı tavsiye ederim.

tami hoag -paranoya tavsiye ediyorum çok akıcı ve sürükleyici bir kitap

Jean Christophe Grange ve Dan Brown, ayrıca Michael Connelly'nin Kan Bağı ve Şair kitapları, birde tıbbi gerilim sevenlere Robin Cook'un eski kitaplarını önerebilirim...

Bence Keith Ablow - Psikopat baya başarılı bir romandı ben baya beğenmiştim a.s

bn çok severm gerilim romanlarını ama bu kitabı hiç beğenmemştm çok sıkıldım okurken bitiremedm
bnde bi sorun var sanırm :S

Zeytinli Labirent çok hoşuma gitmişti küçükken.
Bir de Agatha Christie' nin bütün kitapları..

Germeyen,merak ettiren,içinde şiddet bulunmayan arayanlar için Agatha Christie.Geren ise Stephen King.Stephen King'in kitapları Agatha Christie'ninkiler kadar hitap etmiyor bana ama ''Duma Adası'' kitabını gerçekten çok beğendim,onu tavsiye ederim.

dan brown ve grange nın romanları güzel

Grange, Dan Brown ve Ahmet Ümit kitapları güzel bence.

Aynı zamanda filmi olan Dexter serisi de gayet güzel , hem mizah var hemde gerilim :)

tess gerritsen - cerrah,çırak ,ikiz bedenler,ruh koleksiyoncusu
hepside güzeldi

Mary Higgins Clark , Lisa Gardner , Ted Dekker , Clive cusler , Tami Hoag ( özellikleee tavsiye ederim) ,Adam Fawer ( gerçi 2 kitabı türkçeye çevrildi ama kurgu çok güzel )- Kate Moss ( tapınak kitabı ) ,şimdilik bunlar

Back