hanım diyor ki sevgilisiyle yaşayan tek başına babasız çocuk yapan kadınlar polisin tecavüz etmesinden niye korksun kiNeden 7 kişi bu yorumu beğenmiş anlamadılar mı acaba?
Ben Doğunun köhne bir yerinde polislerin ne için can verdiğini gayet iyi biliyorum canım. Zira olayların bizzat içindeyim. Bir parka gidip eylem yapmaya benzemiyor vatanı savunmak. Eğer bu kadar vicdan ve duyarlılık sahibi iseniz buyrun buraya da gelin polislerimize destek olun bu sefer de vatan hainlerine karşı. Olmaz mı?
Vivi anlamadim ben simdi gezi ne alaka ?Berkin ne alaka?
Sizin de anlamak istemediğiniz şey polis masum kimseyi öldürmedi. Aynı pencereden bakamadığımız kesin. O yüzden tartışmaya gerek yok şu mübarek günde. Nasılsa hepimiz doğru bildiklerimizi savunacağız sonu gelmeyecek.Sanki ben polisler ölsün dedim...
Ayrıca o küçümsediğiniz park da da bir sürü can öldü, kör ve sakat kaldı. Siz bu sizin park bizim Doğu siz / biz söyleminiz olursa biz anlaşamayız zaten. Benim herhangi bir cümlemden polise oh olsun anlamı mı çıkarttınız acaba ? Anlayamadım gerçekten.
Her meslekte kötüler var iyiler de var ısrarla belirtmeme rağmen siz park bahçe diyerek Gezi eylemlerini küçümsüyorsunuz belli.
Yok o yemez. Ancak eleştirirler. Gider elin teroristinin psikolojik tahlili yapılır haklı bulunurda bizim polislere akıl sağlığı yerinde değil derler!Ben Doğunun köhne bir yerinde polislerin ne için can verdiğini gayet iyi biliyorum canım. Zira olayların bizzat içindeyim. Bir parka gidip eylem yapmaya benzemiyor vatanı savunmak. Eğer bu kadar vicdan ve duyarlılık sahibi iseniz buyrun buraya da gelin polislerimize destek olun bu sefer de vatan hainlerine karşı. Olmaz mı?
Sapla samani karistirmanin ne alemi varBir iki sayga önce bir arkadaş Gezi demiş ben de ondan örnekledim.
Berkin vuruldu ise bu kadına kesin tecavüz etmiştir polis, bağlantı?????karşısında Mavi ekran verdiğim zihniyet bu uşağı, akşama kadar tartışsak da değişen bişey olmayacak, utanmadan genelleyerek söylüyorlar polisi sevmem diye, daha ne anlatasın bunlara?Vivi anlamadim ben simdi gezi ne alaka ?Berkin ne alaka?
ben de olaya çok inanmadım ama niye insanlarda polis yapmaz ki gibi bir düşünce var onu anlamadımKonu ne ara geziye geldi ben anlamadim. Bana iftira gibi geldi. Niye birden fazla kez gittin o zaman eve. Ayrica kocan arkasındaymiş niye söylerim diyince korkmuş ki????
Gezi olayı ile bu tecavüz iddiası arasındaki bağlantı ne?? Viyana kuşatmasına bağlasan daha ablamlı olur o kadar ki saçma yazdığınEn yakın tarihimizde Gezi olayı varken nereye bağlayalım Viyana kuşatmasına mı ?
hanım diyor ki sevgilisiyle yaşayan tek başına babasız çocuk yapan kadınlar polisin tecavüz etmesinden niye korksun ki
ha tecavüz ha isteyerek birlikte olma ikisi aynı şey sonuçta diyor
durum ben burada yine bana ban yolları gözükecek
ben bir şey demeyeyim mübarek ramazan daBen anladım da millet anlamamış bence bir kdının o iğrenç kelimeyi bu kadar kolay kullanmasını beğenmemeliler.
Kimmis ya bu uye hangi sayfa da yaaBen anladım da millet anlamamış bence bir kdının o iğrenç kelimeyi bu kadar kolay kullanmasını beğenmemeliler.
Aynen geziyi anlayamadık. Ağaç diye yola çıkıp ağaçları sokaklarında dükkanları yakıp yikanlari anlayamadik. Polislerin Karşı oldukları görüşe ait olmadığını, polislere taş atınca üstüne yürüyünce karşısında her türlü pisliği yaptıktan sonra polisin az bir tepkisine bas bas ortalığı ayağa kaldiranlari anlamadik hanımefendi Pardon. Ve anlamayacağızda... elbet o çocuğun hakkı sorulur ama o Berkin dediğiniz kadar savcı kiraz 'ıda Ankara da patlamalarda ölen üniversiteli canlarida anabilsek demi gezi ruhlu olmasalar daTek tek alıntılayamıyorum dışarıdayım. Çocuğunuz var mı arkadaşlar ? Polis Berkin Elvan'ı üç sene önce tam da bu zaman vurdu. Saddce 15 yaşındaydı Berkin. Çocuktu. Siz çocuk oldunuz mu hiç ? Peki Lobna Alami adını duydunuz mu ? Gezinin 1. günüydü sadece kitap okunuyordu kafasından vuruldu.
Polis eşiniz olabilir, akrabanız olabilir ben zaten amacım polislerin tamamını karalamak değil diye belirttim ama üzülerek görüyorum ki siz ne Gezi' yi ne de insanların orada ne savunduğunu anlayamamışsınız. Ve muhtemelen size göre Berkin de hak ediyordu ölmeyi..
Tartışmayacağım. Zira ben vicdanımı kaybetmedim.
Hayır benim sinir olduğum şey masum kişileri polis zevk için öldürmüş gibi konuşuyorlar o. O gezicilerin şehit ettiği polisler ne olacak? Aileleri ne olacak? Gezi sırasında ölen bilmem kimin adını söylüyor peki gezide şehit olan polislerin kaç tanesinin adını biliyor? Polis öldürünce Barbar ama şehit olduğunda sorun değil.Yok o yemez. Ancak eleştirirler. Gider elin teroristinin psikolojik tahlili yapılır haklı bulunurda bizim polislere akıl sağlığı yerinde değil derler!
Ben anlamadim valla anlayan var mi ?
Bizim vicdanımız yetmezmiş onları anlamaya o yüzden boşver canım. Ileri görüşlü olan onlar.Aynen geziyi anlayamadık. Ağaç diye yola çıkıp ağaçları sokaklarında dükkanları yakıp yikanlari anlayamadik. Polislerin Karşı oldukları görüşe ait olmadığını, polislere taş atınca üstüne yürüyünce karşısında her türlü pisliği yaptıktan sonra polisin az bir tepkisine bas bas ortalığı ayağa kaldiranlari anlamadik hanımefendi Pardon. Ve anlamayacağızda... elbet o çocuğun hakkı sorulur ama o Berkin dediğiniz kadar savcı kiraz 'ıda Ankara da patlamalarda ölen üniversiteli canlarida anabilsek demi gezi ruhlu olmasalar da