Polis karakola sığınan kadına tecavüz etti iddiası

Sanki ben polisler ölsün dedim...

Ayrıca o küçümsediğiniz park da da bir sürü can öldü, kör ve sakat kaldı. Siz bu sizin park bizim Doğu siz / biz söyleminiz olursa biz anlaşamayız zaten. Benim herhangi bir cümlemden polise oh olsun anlamı mı çıkarttınız acaba ? Anlayamadım gerçekten.

Her meslekte kötüler var iyiler de var ısrarla belirtmeme rağmen siz park bahçe diyerek Gezi eylemlerini küçümsüyorsunuz belli.

Konu ne ara geziye geldi ben anlamadim. Bana iftira gibi geldi. Niye birden fazla kez gittin o zaman eve. Ayrica kocan arkasındaymiş niye söylerim diyince korkmuş ki????

Sizin de anlamak istemediğiniz şey polis masum kimseyi öldürmedi. Aynı pencereden bakamadığımız kesin. O yüzden tartışmaya gerek yok şu mübarek günde. Nasılsa hepimiz doğru bildiklerimizi savunacağız sonu gelmeyecek.

Yok o yemez. Ancak eleştirirler. Gider elin teroristinin psikolojik tahlili yapılır haklı bulunurda bizim polislere akıl sağlığı yerinde değil derler!

Vivi anlamadim ben simdi gezi ne alaka ?Berkin ne alaka?
Berkin vuruldu ise bu kadına kesin tecavüz etmiştir polis, bağlantı?????karşısında Mavi ekran verdiğim zihniyet bu uşağı, akşama kadar tartışsak da değişen bişey olmayacak, utanmadan genelleyerek söylüyorlar polisi sevmem diye, daha ne anlatasın bunlara?

Konu ne ara geziye geldi ben anlamadim. Bana iftira gibi geldi. Niye birden fazla kez gittin o zaman eve. Ayrica kocan arkasındaymiş niye söylerim diyince korkmuş ki????
ben de olaya çok inanmadım ama niye insanlarda polis yapmaz ki gibi bir düşünce var onu anlamadım
her mesleğin içinde iyi kötü ahlaklı ahlaksız var
geçen öğretmen öğrencisini kandırıyor inanıyorlar öğrencisiyle kaçan öğretmen var inanıyorlar ama polis yapmaz öyle şey
tanıdığım çok iki eşli polis var dolandırıp arkadaşlarını kaçan polis var
var oğlu var ne bu polis yapmaz düşüncesi

Benim yakın bir arkadaşım ifade vermek için gittiği karakolda polisle sevgili olmuştu. Babası evde kendisine ve annesine vuruyor bunlar anne kız karakola gidiyor. Babayı d agetiriyolar ifadeler cep numaraları alınıyor. Ertesi gün polis bizim kızı arıyor dün çok kötüydünüz merak ettim iyi misiniz diye.

Böyle bir şey başıma gelse şikayetçi olurdum ben direk. Polis beni kişisel telefonundan bir gece önceki olaydan sonraki halimi sormak için arayamaz. İstediğim kadar hoşlanmış olayım ben o adam güvenmem.

Bizim kızın hoşuna gitti bu iş. İlişkiye başladılar. Sonra dayak yedi ayrıldılar. Ben Hep arkadaşımı suçladım.

Bu hikaye de bana inandırıcı gelmedi. Seni polis arayıp duruyosa hop dicen. Arayamazsın sen beni. Başka polis mi yok. Ben başka polisle görüşcem. Zorla evine nasıl götürür seni bir insan karakoldan. O kadar saçma bişey olamaz.

Ben anladım da millet anlamamış bence bir kdının o iğrenç kelimeyi bu kadar kolay kullanmasını beğenmemeliler.

Evet herşeye rağmen o meslekte kalabilirsiniz memur bey. Hatta öldürseniz bile!
Duyduğum ilk haber değil ne yazıkki. Yazık. İmdat polis!

Aynen geziyi anlayamadık. Ağaç diye yola çıkıp ağaçları sokaklarında dükkanları yakıp yikanlari anlayamadik. Polislerin Karşı oldukları görüşe ait olmadığını, polislere taş atınca üstüne yürüyünce karşısında her türlü pisliği yaptıktan sonra polisin az bir tepkisine bas bas ortalığı ayağa kaldiranlari anlamadik hanımefendi Pardon. Ve anlamayacağızda... elbet o çocuğun hakkı sorulur ama o Berkin dediğiniz kadar savcı kiraz 'ıda Ankara da patlamalarda ölen üniversiteli canlarida anabilsek demi gezi ruhlu olmasalar da

Yok o yemez. Ancak eleştirirler. Gider elin teroristinin psikolojik tahlili yapılır haklı bulunurda bizim polislere akıl sağlığı yerinde değil derler!
Hayır benim sinir olduğum şey masum kişileri polis zevk için öldürmüş gibi konuşuyorlar o. O gezicilerin şehit ettiği polisler ne olacak? Aileleri ne olacak? Gezi sırasında ölen bilmem kimin adını söylüyor peki gezide şehit olan polislerin kaç tanesinin adını biliyor? Polis öldürünce Barbar ama şehit olduğunda sorun değil.

Her olayı kendi içinde değerlendirmek gerek. Bir polisin yaptığını konu ile alakası olmayan başka bir polise genellediğimiz zaman yanlış olur. Bu haberde eğer kadın yalan söylüyorsa cezasını almalı aynı iftiraya maruz kalan öğretmenler olayı gibi düşünün. Ya da bir polis görevini kötüye kullanıp insan hayatına kast ediyorsa aynı tecavüz eden öğretmenler gibi yargılanmalı. Onlar şöyle bunlar böyleye gerek yok. Her meslekten çıkıyor bu tür şeyler.
Ayrıca başta fevri bir şekilde yazan üyenin noktaladığı yer umarım sevişmekten dir. Küfür manasına gelen yazıyı yazmamış ve arkadaşın dediğini anlamamış olmasını umuyorum.

Bizim vicdanımız yetmezmiş onları anlamaya o yüzden boşver canım. Ileri görüşlü olan onlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…