Polis karakola sığınan kadına tecavüz etti iddiası

Karakol değil balta girmemiş yağmur ormanını anlatıyo sanki o kadar kamera memur kaynayan yer hiç mi gören olmamış bi kere mantığa ters tecavüz için o kadar yer varken lojmana götürecek yav he he tmm bu meseleler kanayan yaramız ama bunu da bi kadın böyle kullanırsa pes artık

Gezi direnişinde eylemcileri otobüse toplayıp "sizi burada s....m kimse duyamaz" diyen de polisti. Amacım mesleği karalamak değil elbette ama polislerimizin çoğunun akıl sağlığı iyi değil.
Evet iyi değil. Çünkü taş yiyende sürekli elestirilen onlar. Gezi olayina hiç girmiyorum kalkıp polisin suratına küfreden karşısında soyunan insanlar karşısında polisin akıl sağlığının kalmaması normal değil mi ?

Zaten polise iftira atan her olayın peşine sanki o olayın ıspatıymış gibi "ama gezide böyle böyle yapmışlar polisler" denmese şaşarım, her polis olayını geziye bağlamak adeti peyda oldu

Tecavüz olayından sonra eşi yanında destekmiş ee madem o kadar iyi bir eşin vardı bu adam seni tehdit ettiğinde evine gideceğine kocana sığınsaydın olay bu raddeye gelmezdi...iftiramı değilmi bilmem ama bana hiç inandırıcı gelmedi bşr değil iki değil bu ne kardeşim ne ilacı kullanıyorsun anlamadım ama biraz geç uyanmışsın.....

Tek tek alıntılayamıyorum dışarıdayım. Çocuğunuz var mı arkadaşlar ? Polis Berkin Elvan'ı üç sene önce tam da bu zaman vurdu. Saddce 15 yaşındaydı Berkin. Çocuktu. Siz çocuk oldunuz mu hiç ? Peki Lobna Alami adını duydunuz mu ? Gezinin 1. günüydü sadece kitap okunuyordu kafasından vuruldu.

Polis eşiniz olabilir, akrabanız olabilir ben zaten amacım polislerin tamamını karalamak değil diye belirttim ama üzülerek görüyorum ki siz ne Gezi' yi ne de insanların orada ne savunduğunu anlayamamışsınız. Ve muhtemelen size göre Berkin de hak ediyordu ölmeyi..

Tartışmayacağım. Zira ben vicdanımı kaybetmedim.

Zaten polise iftira atan her olayın peşine sanki o olayın ıspatıymış gibi "ama gezide böyle böyle yapmışlar polisler" denmese şaşarım, her polis olayını geziye bağlamak adeti peyda oldu

En yakın tarihimizde Gezi olayı varken nereye bağlayalım Viyana kuşatmasına mı ?

Vivi anlamadim ben simdi gezi ne alaka ?Berkin ne alaka?

Evde mi zorla gitmiş. Bilemedimki acaba ilişkilerinin ortaya çıkacağından korkup yalan mı söyledi kadın diye bi düşündüm şimdi. Başlıktan en başta karakolda olduğunu sandım da ev olunca bi düşündüm yani.

Ben Doğunun köhne bir yerinde polislerin ne için can verdiğini gayet iyi biliyorum canım. Zira olayların bizzat içindeyim. Bir parka gidip eylem yapmaya benzemiyor vatanı savunmak. Eğer bu kadar vicdan ve duyarlılık sahibi iseniz buyrun buraya da gelin polislerimize destek olun bu sefer de vatan hainlerine karşı. Olmaz mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…