-
- Konu Sahibi acembuselik
Benim yaşadığım il muhafazakar asla değilBenim de yaşadığım şehrin eski emniyet müdürü
Çokkkk çapkındı adı çıkmıştı bir kaç bayanla. Bir tane evli kadına taktı kafayı kadın da pek nrmal değildi gerçi ne olduğu belirsiz
Soruşturmalık oldu adı çıktı sayfa sayfa yerel gazetelere hatta artık normaleşti takip etmez olmuşduk...
Küçük ve muhafazakar bir il ama oluyor işte amiri memuru farketmiyor yapacak olduktan sonra her meslekte var ama polis olduğu için daha çok haber değeri oluyor ve öyle biliyoruz
Yani mekanla ve meslekle ilgili bir durum değil dediğiniz gibi
Benim yaşadığım il muhafazakar asla değil
ama küçük bir il
böyle bir yerde yapıyorsa
büyük şehirde neler yapmaz
şimdi bu müdür yaptı diye bütün müdürleri genelleyemeyiz değil mi
ama bunu anlamıyorlar
Aynen 100 + 1 hanelik bir lojmanda oturuyorumTabii ki genelleyemeyiz, eşim de polis, sülalemde bir sürü emniyet mensubu var, hepsi de evden işe işten eve, eşleri olmadan bir yere gitmeyen, alkol almayan kahve vs bile bilmeyen insanlar allah şaşırtmasın tabii ki.
anladım hayırlısı bakalımLojman çok büyük olduğu için, yani bilmem kaç tane Binali daireli site olduğu için öyle bir secmece durumu yok bir ayrimda yoktur muhtemelen çünkü birinci sınıf il emniyet müdürü ile polis memurları aynı binada karşılıklı dairede filan oturuyorlardi. Zaten bir tane emniyet Müdürlüğü Karakolu var ilde sonradan başka yapmadilarsa, o sebepten ardahana giden herkesin şansı bu anlamda yüksek sorun yok :) eski tarih değil soylediklerim o yüzden çok bişey degistigini sanmam sonraları :)
nisanliniz sizi kandirmamis. mardin cok guzel bi sehir . benim ilk tayin yerim . merkezde idik biz. suan samsundayiz 5ay oldu . agustista ayrildik oradan ama hala orayi ozluyorum . insanlari da cok iyidir cana yakin ama biraz agresif :) suan evimin duvarlarinda mardinle alakali tablolar var . eski mardinde sabuncu mehmet yuksel var giderseniz selam soyleyin . vir suru gumus takimim var harika gumusler bulursunuz . her sey vardir mardinde . kiziltepe mardin kadar hatta daha buyuktur. biraz daha polis icin zor olabilir . ama guzel sehir . avmsi havaalini ozel okullari m! vcud . :) baharda gezmeye gitmeyi planlaiyoruz:)yorumları okurken gözüm hep Mardin'i aradı...
hiç kimseler tavsiye etmemiş...
6 ay sonra Mardin'e gelin gidiyorum...
ahh ahh birileri de yazar mı ki Mardin çok iyi diye , yoksa bu adam beni mi kandırıyor çok rahat çok güzel şehir diye...
Benim ailem de polisle evlenmemi istemedi
polisin adı çıkmış
çapkın
asabi
şiddete meyilli
duygusuz
ama o üniformayı çıkarınca normal bir insan
bunu anlamayan bu mesleğe genelleme yapan insanlara çok kızıyorum
kimseyle kişisel bir derdim yok
hele ki böyle bir platformda
Yapı gereği olabilirBenim de eşim polis. Çapkın değil. Hic dışarda vakit geçirmez. Çok merhametlidir. Ama doğru duygusuzdur.
Bildiğin odungillerden.
Canım ben bitlisteyim lojmanda oturuyorum evden bahsedecek olursam 100m2 falan küçük eski biraz ama çok da kötü değil idare eder bitlisin durumuna gelirsek hep dağlık alan pek gezecek yer yok ama insanı iyi terör çok yok burada çalışma yönünden rahat doğu illerine göre hakkari şırnaktan iyidir olay falan olmaz burada gezmek için de Bitlis merkez kötü ama ilçesi iyi size kolay gelsin inşallah hakkınzda neresi en hayırlıysa ora gelsin:)arkadaslar esime sark hizmeti icin tercih yapacagi geldi. biz nereleri yazsak diye dusunuyoruz bir de lojman durumu hangi illerde rahat bilgili olanlar bilgilendirirse sevinirim
nisanliniz sizi kandirmamis. mardin cok guzel bi sehir . benim ilk tayin yerim . merkezde idik biz. suan samsundayiz 5ay oldu . agustista ayrildik oradan ama hala orayi ozluyorum . insanlari da cok iyidir cana yakin ama biraz agresif :) suan evimin duvarlarinda mardinle alakali tablolar var . eski mardinde sabuncu mehmet yuksel var giderseniz selam soyleyin . vir suru gumus takimim var harika gumusler bulursunuz . her sey vardir mardinde . kiziltepe mardin kadar hatta daha buyuktur. biraz daha polis icin zor olabilir . ama guzel sehir . avmsi havaalini ozel okullari m! vcud . :) baharda gezmeye gitmeyi planlaiyoruz:)
Yapı gereği olabilir
çalıştığı birimde stresli olabilir duygularını açacak zaman kalmıyordur
benim eşim 8/5 çalıştığı için rahat
hani şu polis = asabi gibi bir durum yok biz de
Erkeklik gururu var ya ona yenilmek istemiyordur :)O her şeyi kendi içinde yaşamayı tercih ediyomuş. Yoksa çok duygusalmış, öyle diyor. :)