polis esleri yardim

küçücük şehirde 100den fazla otel var ve bir iki otelde mi fuhuş var diyorsunuz yok canım büyük olmayan oteller dışında hepsinde var .. Iğdır fuhuşun kaçakçılığın patladığı otellere de herkesin çok rahat girebildiği bir yer. Iğdırda pavyon yok diyorsunuz Melekliye hiç yolunuz düşmedi mi :) Pavyonda kadın için kavga eden adamlar eksik olmuyor

Kesinlikle bir iki Otel çünkü babamlar baskın yapiyolardi hep aynı oteller. Ama melekliyi bilmiyorum yazmistim zaten sadece Iğdır merkez ve Aralık ilçesi hakkında bilgim var :)

arkadaslar esime sark hizmeti icin tercih yapacagi geldi. biz nereleri yazsak diye dusunuyoruz bir de lojman durumu hangi illerde rahat bilgili olanlar bilgilendirirse sevinirim
Batman da li lojmanlar yeni gerçi tercihlerin günü geçti ben yeni gördüm. Biz de batıya verdik bakalım hayırlısı haklarımız da

tercihleri verdik canım van bitlis ardahan elazığ erzurum erzincan bitlis pmyo bakalım neresi gelicek
Bitlis merkez güzel değil ilçe olrak da en rahat Adilcevaz ve ahlat milliyetçi ilçelerdir üstelik ahlatta ki lojmanlar çok iyi ve emniyetin hemen yanında yeni ilk defa bu yıl ahlatta olay oldu ama o da dışarıdan Diyarbakır'da n batmandan otobüslerle getieilwnler oldu yerlisi milliyetçidir ve askeri polisi sever

1995 yılında Vanda lojmandaydık çocuk aklımla hatırladığım kadarıyla evler fena değildi hala orası mı bilmem ama:) Bize bir yıl içinde lojman çıkmıştı.. Merkezi güzel Van'ın.

Bitlis merkez güzel değil ilçe olrak da en rahat Adilcevaz ve ahlat milliyetçi ilçelerdir üstelik ahlatta ki lojmanlar çok iyi ve emniyetin hemen yanında yeni ilk defa bu yıl ahlatta olay oldu ama o da dışarıdan Diyarbakır'da n batmandan otobüslerle getieilwnler oldu yerlisi milliyetçidir ve askeri polisi sever

bakalım canım hayırlısı neyse o olcak

Polis eşi değilim ama Polis çocuğuyum.Babası bütün şark hizmetlerini yapmış bir Başkomiser kızı olarak söyleyebilirimki
Ardahan
Iğdır
Van
Bunlar en iyileri.Hepisinde en az 1 yılda olsa yaşamışlığımız var :KK49: En önce Ardahan'ı tavsiye ederim.Neden mi? Çünkü Ardahandaki Polis lojmanları (merkez için konuşuyorum) tam bir efsane.Çünkü içinde çocuk parkı bahçeleri olan,evlerinin içi geniş olan,kaloriferli bir yer.Site içerisinde polis büfesi var ve herşeyi çok daha uygun fiyata alıyorsunuz.Ayrıca o sitede oturan polis çocuklarının okula gitmesi için birde emniyetin aracı var.Ve lojman İl Emniyet Müdürlüğünün ortalama 15-20 ADIM arkasında kalıyor:KK73::KK73: Yakıt dahil 300-350 civarı kirasıda.Yani çok fena derece Ardahan diyorum o yüzden.Iğdır'a gelirsek.Iğdırda hem merkezde hem Aralık ilçesinde yaşadık.Merkezde polis lojmanlarında değildik bi fikrim yok ama Aralık'ta yine evler geniş kaloriferli Karakolun bahçesinin içinde lojman ve çocuk parkı.İki lojman binasınında alt katında ne denirdi adına unuttum ama eğlence yeri var.Masalar okey bilardo filan.Ama erkekler değil hep kadınlar kullanırdı.Annemin altın günleride orda olmuştur misal :rolleyes:Etrafı kapalı arkası devlet hastanesi oldukça güzel bi yerdi.İlçe nasıl diye sorarsanız sosyal aktivite içerisine girebiliceğiniz bir yer değil ama çok küçük oldğu için tüm polis hanımları çocukları hatta bayan polisler hep beraber hop birlikte makaranın şamatanın dibine vuruyorlardı.Balkondan bakıncada tam önünüzde çocuk parkı var çocuktan yanada sıkıntı yok.Karakol park evler aynı bahçede işte siz düşünün yani güzelliği :KK36:
Van'a gelirsek bitek merkezini biliyorum orda yaşadık ama lojmanda değil.Fakat lojmanların ordada güzel olduğunu biliyorum sadece boş daire yoktu o yüzden lojmanda kalmadık.İl olarakta Van inanılmaz güzeldir ve hatta büyük şehirdir pek doğu gibi değil baya gelişmişlik mevcut.
anlattıgın gıbı ardahahnda kı byle guzel bi lojmanıda herkese vermezler sanırım :)

Evet Artvin Şark oluyor.Artvin Arhavidede yaşadık.Ama Pavyonu Rusları hayat kadınları bitmiyor hangi polis gittiyse az çok dağıttı.Babamda dahil olmak üzere :KK51: O yüzden peek tavsiyeeeee edemiyorum :KK69:
Hani senin baban öyle şeyler yapmazdı canım hayırdır :KK14:

Hayırlı olsun şimdiden ben de polis eşiyim
Muş lojman bakımından güzeldir
Van
Adıyaman
Erzurum bunlarda şark hizmeti için iyidir

Hani senin baban öyle şeyler yapmazdı canım hayırdır :KK14:

Nerde demişim ayol yapmaz diye. Polislere sarkan kadınlarla ilgili artık il emniyet mudur olduğu için yapamaz malum dedim. Artvin dönemi baskomiserlik dönemiydi.gerçi çok eski ben o yüzden hatırlamıyorum ama annemin hala duyduğu nefretlerinden bilirim :KK70: herhangi bir şeyini yakalamamis ama araştırma yapmadım yapsam bulurdum kesin diye babama ara ara saydirir haaala. Bu arada sendekide maşallah ne hafıza, nerden buldun beni hatırlayıp, dev hafızası güzel :KK70:

anlattıgın gıbı ardahahnda kı byle guzel bi lojmanıda herkese vermezler sanırım :)

Lojman çok büyük olduğu için, yani bilmem kaç tane Binali daireli site olduğu için öyle bir secmece durumu yok bir ayrimda yoktur muhtemelen çünkü birinci sınıf il emniyet müdürü ile polis memurları aynı binada karşılıklı dairede filan oturuyorlardi. Zaten bir tane emniyet Müdürlüğü Karakolu var ilde sonradan başka yapmadilarsa, o sebepten ardahana giden herkesin şansı bu anlamda yüksek sorun yok :) eski tarih değil soylediklerim o yüzden çok bişey degistigini sanmam sonraları :)

Nerde demişim ayol yapmaz diye. Polislere sarkan kadınlarla ilgili artık il emniyet mudur olduğu için yapamaz malum dedim. Artvin dönemi baskomiserlik dönemiydi.gerçi çok eski ben o yüzden hatırlamıyorum ama annemin hala duyduğu nefretlerinden bilirim :KK70: herhangi bir şeyini yakalamamis ama araştırma yapmadım yapsam bulurdum kesin diye babama ara ara saydirir haaala. Bu arada sendekide maşallah ne hafıza, nerden buldun beni hatırlayıp, dev hafızası güzel :KK70:
Bknz
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...er-capkinmi-olur.774640/page-14#post-39962196
hatta hiç uğraşma sana copy paste yapayım
Şimdi söyle izah ediyim Bir Polis çocuğu olarak, ilk olarak sorunuzun cevabı ne yazık ki kesinlikle EVET. Sebebi nedense uniformali mesleklere kadın kardeslerimizin garip bi şekilde ilgisi olduğunu fark ettik. Özellikle küçük şehir ve ilcelerde bu durum oran olarak cokkk yüksek imiş. Bunu da annem söyledi. Herneyse bi de bunun yanı sıra sürekli aktif olunan bir meslekte olduğu için karakola ifade vermeye gelen baaagzi kadınların dahi polislere olmadık şekilde davrandığı yakınlik kurmaya calisildigi gozlemlenmis bi durum. Tüm bu sebepler yüzünden babam, akrabalarimizdan hiç bir kızın polisle evlenmesini asla istemez soruldugundada olmasa daha iyi olur der. Çünkü belli bi noktadan sonra ilgiyi gördükçe gözlerinin çok açıldığı tarzı dusuncelere sahip. Ifade için gelenlerde arananlarin çokluğu kadar onlara karşılık veren polislerinde çok olduğunu düşünüyor. Ama tabi gelelim işin diğer kismina, bu zamana kadar sürekli tabi ki polis eşleri ve cocuklariyla birlikte büyüdüm. Capkinliklari yüzünden boşanan çok gorduysemde, evliliklerinde hala çok mutlu olanlarida gördüm. Yani gerçekten hiç orali olmayanlarida var. Bazen karakola gidince de görüyorum kim yapar kim yapmaz belli ediyorlar. Şimdi bir alıntı şeklinde bana verilicek garip yorumları önlemek adına bişey belirtmem gerekiyorki benim babam Il Emniyet Müdürü olduğu için, ona sarkilmasi biraz zor yıllardır. Ama komiserlik, komiser yardımcılığı dönemlerini bilemiyorum. O yüzden "Madem böyle diyosun senin babanda yapiyodur" bilmemne tarzı yorumlara yönelik cevabım bu. Teşekkürler.

Bknz
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...er-capkinmi-olur.774640/page-14#post-39962196
hatta hiç uğraşma sana copy paste yapayım
Şimdi söyle izah ediyim Bir Polis çocuğu olarak, ilk olarak sorunuzun cevabı ne yazık ki kesinlikle EVET. Sebebi nedense uniformali mesleklere kadın kardeslerimizin garip bi şekilde ilgisi olduğunu fark ettik. Özellikle küçük şehir ve ilcelerde bu durum oran olarak cokkk yüksek imiş. Bunu da annem söyledi. Herneyse bi de bunun yanı sıra sürekli aktif olunan bir meslekte olduğu için karakola ifade vermeye gelen baaagzi kadınların dahi polislere olmadık şekilde davrandığı yakınlik kurmaya calisildigi gozlemlenmis bi durum. Tüm bu sebepler yüzünden babam, akrabalarimizdan hiç bir kızın polisle evlenmesini asla istemez soruldugundada olmasa daha iyi olur der. Çünkü belli bi noktadan sonra ilgiyi gördükçe gözlerinin çok açıldığı tarzı dusuncelere sahip. Ifade için gelenlerde arananlarin çokluğu kadar onlara karşılık veren polislerinde çok olduğunu düşünüyor. Ama tabi gelelim işin diğer kismina, bu zamana kadar sürekli tabi ki polis eşleri ve cocuklariyla birlikte büyüdüm. Capkinliklari yüzünden boşanan çok gorduysemde, evliliklerinde hala çok mutlu olanlarida gördüm. Yani gerçekten hiç orali olmayanlarida var. Bazen karakola gidince de görüyorum kim yapar kim yapmaz belli ediyorlar. Şimdi bir alıntı şeklinde bana verilicek garip yorumları önlemek adına bişey belirtmem gerekiyorki benim babam Il Emniyet Müdürü olduğu için, ona sarkilmasi biraz zor yıllardır. Ama komiserlik, komiser yardımcılığı dönemlerini bilemiyorum. O yüzden "Madem böyle diyosun senin babanda yapiyodur" bilmemne tarzı yorumlara yönelik cevabım bu. Teşekkürler.

Hahahaha :KK70::KK70: eee ya sen iyi misin seninde gördüğün gibi o dönemleri ben bilemiyorum demişim "babanda yapiyordur" cevaplarina karşılık. Benim babam yapmaz kısmı nerde??? Üstelik ben hala bilemiyorum sadece babamın o dönem çok gezmesinden dolayi annem hala hatirlatip saydirir pavyonami gittin doğru söyle nereye gidiyodun tarzı. Kadınlarla ilgili bişey yapıp yapmadığını kopyaladigin yazidada okuduğun gibi "bilemiyorum" demişim. Akiiiiiiilllllll akıl :KK70: :KK70:

Hahahaha :KK70::KK70: eee ya sen iyi misin seninde gördüğün gibi o dönemleri ben bilemiyorum demişim "babanda yapiyordur" cevaplarina karşılık. Benim babam yapmaz kısmı nerde??? Üstelik ben hala bilemiyorum sadece babamın o dönem çok gezmesinden dolayi annem hala hatirlatip saydirir pavyonami gittin doğru söyle nereye gidiyodun tarzı. Kadınlarla ilgili bişey yapıp yapmadığını kopyaladigin yazidada okuduğun gibi "bilemiyorum" demişim. Akiiiiiiilllllll akıl :KK70: :KK70:
Evet Artvin Şark oluyor.Artvin Arhavidede yaşadık.Ama Pavyonu Rusları hayat kadınları bitmiyor hangi polis gittiyse az çok dağıttı.Babamda dahil olmak üzere :KK51: O yüzden peek tavsiyeeeee edemiyorum :KK69:
Bu senin yazdıkların
Hem bilmiyorum diyorsun hem pavyonda dağıttığını anlatıyorsun
en başta büyüğe biraz saygı
bir müdür kızına hiç yakıştıramadım

Bu senin yazdıkların
Hem bilmiyorum diyorsun hem pavyonda dağıttığını anlatıyorsun
en başta büyüğe biraz saygı
bir müdür kızına hiç yakıştıramadım

Şimdi birincisi mudur olan babam ben değilim üslup tarzimin babamla bi ilgisi olmasi gerektiğini düşünmüyorum ikincisi yazı tarzimda noktalama işaretlerine mi dikkat etmemisim bilemedim ama benim hala okudugumdan anladigim çok Pavyonu bilmemnesi olduğu artı olarak polislerinde zaten çok dagittigi birininde babam olduğu, durum itibariyle hep disaridaydi ama nereye gittiğini bilemiyoruz kendisi gitmedim duyulurdu zaten der annem inanmaz filan ama genel olarak ortam sebebiyle herkesin çok dagittigini duyduk gördük hala gorustuklerimiz mevcut olduğu için. Ek olarak. Ben "karı kız" işleri konusunda babamın "komiserlik" dönemleri ndeki vaziyeti bilemem dedim. Gezdigini bilirim. Bilmiyorum yardimci olabildimmi "size". TESEKKURLER.

Şimdi birincisi mudur olan babam ben değilim üslup tarzimin babamla bi ilgisi olmasi gerektiğini düşünmüyorum ikincisi yazı tarzimda noktalama işaretlerine mi dikkat etmemisim bilemedim ama benim hala okudugumdan anladigim çok Pavyonu bilmemnesi olduğu artı olarak polislerinde zaten çok dagittigi birininde babam olduğu, durum itibariyle hep disaridaydi ama nereye gittiğini bilemiyoruz kendisi gitmedim duyulurdu zaten der annem inanmaz filan ama genel olarak ortam sebebiyle herkesin çok dagittigini duyduk gördük hala gorustuklerimiz mevcut olduğu için. Ek olarak. Ben "karı kız" işleri konusunda babamın "komiserlik" dönemleri ndeki vaziyeti bilemem dedim. Gezdigini bilirim. Bilmiyorum yardimci olabildimmi "size". TESEKKURLER.
Babanızın yapmış yapmamış olması beni hiç ilgilendirmiyor
terbiye aileden gelir
pavyonun alası İstanbul ve Ankarada da var
bu illerin göbeğinde çalıştı eşim
bir gece değil 1 saat evden çıkmışlığı yoktur
polisleri lütfen böyle itham etmeyin
çevrenizde görmüş olabilirsiniz
benim tanıdığım eşini aldatan müdür de var
yapmak isteyen yapar mesleğe yada ulaşılabilirliğe bakmaz
ben de yardımcı olmuşumdur umarım

terbiye aileden gelir

Zaten genele yaymak yanlislik olur ben çoğunluk üzerinden yorum yapıyorum esinizden yana şanslı oldugunuz aşikar.Polisleri böyle itham etmem herseyden önce babama saygısızlık olucagindan böyle bir şey benim için söz konusu olamaz. FAKAT azımsanmayacak kadar bir kısmın böyle şeylere meyilli sebebiyle babam oncedende belirttigim gibi sulalede polis damat istememisti. Nitekim ben tüm uniformali mesleklere nedense genel bir ilgi oldugunuda ayrıca belirttim bunlara sadece polisler dahil Olmuyor. Söylemek istediğim tam olarak böyle bir şeydi. Bu arada Ankarayida bilirim son derece haklisiniz sadece neden daha sakin bir yer olmasın ki tercih yaparken diye konuştum.

Zaten genele yaymak yanlislik olur ben çoğunluk üzerinden yorum yapıyorum esinizden yana şanslı oldugunuz aşikar.Polisleri böyle itham etmem herseyden önce babama saygısızlık olucagindan böyle bir şey benim için söz konusu olamaz. FAKAT azımsanmayacak kadar bir kısmın böyle şeylere meyilli sebebiyle babam oncedende belirttigim gibi sulalede polis damat istememisti. Nitekim ben tüm uniformali mesleklere nedense genel bir ilgi oldugunuda ayrıca belirttim bunlara sadece polisler dahil Olmuyor. Söylemek istediğim tam olarak böyle bir şeydi. Bu arada Ankarayida bilirim son derece haklisiniz sadece neden daha sakin bir yer olmasın ki tercih yaparken diye konuştum.
Benim ailem de polisle evlenmemi istemedi
polisin adı çıkmış
çapkın
asabi
şiddete meyilli
duygusuz
ama o üniformayı çıkarınca normal bir insan
bunu anlamayan bu mesleğe genelleme yapan insanlara çok kızıyorum
kimseyle kişisel bir derdim yok
hele ki böyle bir platformda

terbiye aileden gelir

Benim de yaşadığım şehrin eski emniyet müdürü
Çokkkk çapkındı adı çıkmıştı bir kaç bayanla. Bir tane evli kadına taktı kafayı kadın da pek nrmal değildi gerçi ne olduğu belirsiz
Soruşturmalık oldu adı çıktı sayfa sayfa yerel gazetelere hatta artık normaleşti takip etmez olmuşduk...
Küçük ve muhafazakar bir il ama oluyor işte amiri memuru farketmiyor yapacak olduktan sonra her meslekte var ama polis olduğu için daha çok haber değeri oluyor ve öyle biliyoruz
Yani mekanla ve meslekle ilgili bir durum değil dediğiniz gibi

X