- 8 Şubat 2010
- 669
- 43
- 42
-
- Konu Sahibi acembuselik
Istanbulda lojmanda oturmuştum tam dedikodu yuvası
Şark hizmeti ne demek???Kusura bakmayinda ogrenmek istedim.
Teşekkür ederim öğrenmiş oldum sayende.Insallah konu sahibi nin istediği olur.doğu görevi canım
arkadaslar esime sark hizmeti icin tercih yapacagi geldi. biz nereleri yazsak diye dusunuyoruz bir de lojman durumu hangi illerde rahat bilgili olanlar bilgilendirirse sevinirim
Maalesef igdirda boyle aniliyor.ve bende gordukten sonra hic de abarttiklarini dusunmuyorum.igdiri yazarsaniz bu ihtimali de gozonune alin diye dedim:)Valla konum ve şehir olarak gerçekten çokkkk güzeldir evet yalan yok.Sahili mahili dehşet yani.Ama inanılmaz pavyon vardır inanılmaz hayat kadını vardır inanılmaz birahane vardır ve bu artık o bölgede sıradanlaşmış şeylerdir.Hatta şöyle izah edeyim.Oraya memur giden herkes,hala görüşürüz hanımlarla.Hala ağlayarak anlatırlar diyebilirim.Erkekleri biraz tutmak zor oldu açıkcası.Bide Askeri Polisi genç kızlarıda biraz fazla severmiş ben bilmiyodum.Öyle 3-5 boşananımızda oldu.Şimdi artvinlileri kötülemiyorum ama ortam kötü yani heryerin iyisi kötüsü var ne diyeyim.
arkadaslar esime sark hizmeti icin tercih yapacagi geldi. biz nereleri yazsak diye dusunuyoruz bir de lojman durumu hangi illerde rahat bilgili olanlar bilgilendirirse sevinirim
Ben batman merkezdeyim ama lojmanda değiliz şehir olarak merkez rahatgüzel
ben de batman merkezdeyim canım yazın geldim sence çok fazla olay çıkmıyor mu?? sokağa çıkma yasağı falan oldu ya ben eşim için çok endişelenmiştim ve lojmanda oturmayı çok istememe rağmen kiradayız...ben açıkçası batmanı kimseye tavsiye etmiyorum üstelik 4 yıl
bizede şark geldi gerçi ipka verdik ama olaki kabul olmazsa van yazmak istiyoruz. güzelmiş orası öyle duyduk.arkadaslar esime sark hizmeti icin tercih yapacagi geldi. biz nereleri yazsak diye dusunuyoruz bir de lojman durumu hangi illerde rahat bilgili olanlar bilgilendirirse sevinirim
Ilk sark gorevinizmi olacak