polis esleri yardim

yorumları okurken gözüm hep Mardin'i aradı...
hiç kimseler tavsiye etmemiş... :KK43:

6 ay sonra Mardin'e gelin gidiyorum...
ahh ahh birileri de yazar mı ki Mardin çok iyi diye , yoksa bu adam beni mi kandırıyor çok rahat çok güzel şehir diye... :63::eek:

Mardinin neresi cnm?

Nusaybinde gorevliydi bi arkadasimiz tuhh yardimci olamadim sana ya:\
Kac yil kalicaksiniz orda

sorun değil :KK66:
görev süresi 3 yıl, ben gidene kadar 1 yılı bitmiş olacak..
aslında çok rahat olduğunu söylüyor, genelde gelenler rahat oldukları için ikinci şarkı da yapıyorlarmış, gitmek istemiyorlarmış...

artık bizimde hakkımızda hayırlısı diyorum. kazasız belasız geçiririz inşallah yılları.

Maalesef igdirda boyle aniliyor.ve bende gordukten sonra hic de abarttiklarini dusunmuyorum.igdiri yazarsaniz bu ihtimali de gozonune alin diye dedim:)

Iğdır için böyle bir ihtimal yok çünkü Iğdır da bar pavyon yok :))) Belli başlı bir iki Otel var nahçivandan gelen satılan kadınlar için, oraya da hiç bir devlet memuru giremiyor çünkü sürekli baskın yiyen bi yer. değil Ki polis asker girebilsin yani :)))) O yüzden bence Iğdır için bunun düşünülmesi doğru değil orda da 3 yıl yaşadık çünkü hem merkezde hem bi ilçesinde. Ordan konuya hakimiz :))))))

Kars ve Ardahan içinde iyi diyorlar canım kankam gitmeden önce araştırdı , çünkü o 8 sene kaldı burada tüm arkadaşları yapıp gelmişti. Oraları da yazmıştı biliyorum.
kars mı allahh korusunnn 12 ay boyunca kar kış kıyamettt.. benim sözlüm karsta subay.. lanet ettimmm bi gittim gitmez olaydım her gitmemde acillik oldum hastanelerinde iş yok.. sağlam git ölünü çıkarırlar o derece yani.. adamlar midem bulantım için iğne yapıyor daha beter oluyordum hiiiiiiiiiiiiiç birşeyden anladıkları yok .. ayrıca ev kiraları uçmuşş. allahtan lojmanda kalıyor. acembuselik acembuselik sakın KARS'ı seçmeyin.

Iğdır için böyle bir ihtimal yok çünkü Iğdır da bar pavyon yok :))) Belli başlı bir iki Otel var nahçivandan gelen satılan kadınlar için, oraya da hiç bir devlet memuru giremiyor çünkü sürekli baskın yiyen bi yer. değil Ki polis asker girebilsin yani :)))) O yüzden bence Iğdır için bunun düşünülmesi doğru değil orda da 3 yıl yaşadık çünkü hem merkezde hem bi ilçesinde. Ordan konuya hakimiz :))))))

küçücük şehirde 100den fazla otel var ve bir iki otelde mi fuhuş var diyorsunuz yok canım büyük olmayan oteller dışında hepsinde var .. Iğdır fuhuşun kaçakçılığın patladığı otellere de herkesin çok rahat girebildiği bir yer. Iğdırda pavyon yok diyorsunuz Melekliye hiç yolunuz düşmedi mi :) Pavyonda kadın için kavga eden adamlar eksik olmuyor

Bayburttayız bız bu sene bitiyor .burda lojman yok,sebze meyve Pahalı ,ev kiraları 500-800 arası kısın Yakıt en az 400 o da ısınmazsın .gezecek hiç yer yok ,yazın sadece piknik yaparsın .hafta sonu olunca Erzurum'a veya trabzona gidersin imkanın varsa ,tek güzel yanı trafik yok

canim mrb bende polis esiyim ve kismetse ekim ayinda oradayiz(su an yurt disindayiz) ev bakiyoruz kiralik fakat internette fazla secenek yok .
eger vaktin olursa ev icin onerebilecegin sokaklari bana yazabilirmisin. simdiden tesekkurler

canim mrb bende polis esiyim ve kismetse ekim ayinda oradayiz(su an yurt disindayiz) ev bakiyoruz kiralik fakat internette fazla secenek yok .
eger vaktin olursa ev icin onerebilecegin sokaklari bana yazabilirmisin. simdiden tesekkurler
Bayburt ta bir merkez var bide hastane etrafı sehre 2 km falan .biz hastane tarafındayız burda bi kaç site var oruckent, pasakent sılakent ,Ihlamur evleri falan Çarşıda da Topçuoğlu ve Akyol inşaatın evlerı iyi ama Bayburt'ta en önemlisi evin mantolaması varmı yokmu yoksa doğalgaz kısın en az 600 ödersin o da ısınmazsınız.

Canim biz Vandayiz birbucuk sene oldu birbucuk senemiz kaldi genel itibariyle güzel rahat bir şehir esim merkezde görev yapiyor ama biz evi edremit ilçesinden tuttuk tokinin yaptigi evler var ve kiralari da çok uygun 150 den basliyor 3+1,kiralar uygun olduğu için.lojmani.hic dusunmedik batiya dondugumuzde kiralar.pahali olur lojman
hakkimizi orda kullaniriz.dedik esimle ve zaten ayniya
geliyor masrafi suan oturdugumuz daire ile.lojmani karsilastirirsak ayrica lojmanin
dedikodusundan da uzagim,emniyetin sservisi
var ve Esim onu kullanıyor merkeze 20 dk da
gidiolar.rahat tavsiye ederm.

Bayburt ta bir merkez var bide hastane etrafı sehre 2 km falan .biz hastane tarafındayız burda bi kaç site var oruckent, pasakent sılakent ,Ihlamur evleri falan Çarşıda da Topçuoğlu ve Akyol inşaatın evlerı iyi ama Bayburt'ta en önemlisi evin mantolaması varmı yokmu yoksa doğalgaz kısın en az 600 ödersin o da ısınmazsınız.

cok tesekkur ederim cevapladiginiz icin. gelince oncelikle yazdiginiz yerleri degerlendirecegim

ben de batman merkezdeyim canım yazın geldim sence çok fazla olay çıkmıyor mu?? sokağa çıkma yasağı falan oldu ya ben eşim için çok endişelenmiştim ve lojmanda oturmayı çok istememe rağmen kiradayız...ben açıkçası batmanı kimseye tavsiye etmiyorum üstelik 4 yıl:KK47:

Ben batman merkezdeyim ama lojmanda değiliz şehir olarak merkez rahatgüzel

Ben de batmadayim ve memnunum. Lojmada oturuyorum. Dedikodu meselesine gelince cidden yapanlar var ama kapini kapat kulagini tika konuşan konuşsun. tabi hepsi oyle degil cok guzel komsularim da var ailem gibi.
seviyorum ben ya

Canim biz Vandayiz birbucuk sene oldu birbucuk senemiz kaldi genel itibariyle güzel rahat bir şehir esim merkezde görev yapiyor ama biz evi edremit ilçesinden tuttuk tokinin yaptigi evler var ve kiralari da çok uygun 150 den basliyor 3+1,kiralar uygun olduğu için.lojmani.hic dusunmedik batiya dondugumuzde kiralar.pahali olur lojman
hakkimizi orda kullaniriz.dedik esimle ve zaten ayniya
geliyor masrafi suan oturdugumuz daire ile.lojmani karsilastirirsak ayrica lojmanin
dedikodusundan da uzagim,emniyetin sservisi
var ve Esim onu kullanıyor merkeze 20 dk da
gidiolar.rahat tavsiye ederm.

canım benim eşimin bir arkadaşı da edremit toki de :) o heveslendirdi bizi de van yazın kira çok uygun diye bir de terör tazminatı ne kadar alıyosunuz

X