polis esleri yardim

Biz şu an malatya'dayız 2. Şark yerimiz burası. Tamamlamaya 2 senemiz var daha var ama biz geleli 3 sene oldu hala alışamadık.şarktan çıktı zaten geçen sene bize hala şark ama.bingöl' e dilekçe vermeyi düşünüyoruz. Gidip gördüm lojman sayısı fazla ve evlerde büyük kaloriferli olaylar olmuyor rahat bir şehir. Van'da lojman sıkıntısı var depremden sonra lojmanları yıkıp yenileri yapılıyordu ama sayısı az dışarda oturursunuz.Hakkari'de lojmanda kalıyorduk ama ben çalıştığım ayda yılda bir görüştüğüm halde dedikodularına benim adımı bile karıştırıyorlardı.aman uzak dur öyle ortamlardan yorum yapma kimseye sırf bu yüzden lojman istemedim.

Valla konum ve şehir olarak gerçekten çokkkk güzeldir evet yalan yok.Sahili mahili dehşet yani.Ama inanılmaz pavyon vardır inanılmaz hayat kadını vardır inanılmaz birahane vardır ve bu artık o bölgede sıradanlaşmış şeylerdir.Hatta şöyle izah edeyim.Oraya memur giden herkes,hala görüşürüz hanımlarla.Hala ağlayarak anlatırlar diyebilirim.Erkekleri biraz tutmak zor oldu açıkcası.Bide Askeri Polisi genç kızlarıda biraz fazla severmiş ben bilmiyodum.Öyle 3-5 boşananımızda oldu.Şimdi artvinlileri kötülemiyorum ama ortam kötü yani heryerin iyisi kötüsü var ne diyeyim.
Maalesef igdirda boyle aniliyor.ve bende gordukten sonra hic de abarttiklarini dusunmuyorum.igdiri yazarsaniz bu ihtimali de gozonune alin diye dedim:)
arkadaslar esime sark hizmeti icin tercih yapacagi geldi. biz nereleri yazsak diye dusunuyoruz bir de lojman durumu hangi illerde rahat bilgili olanlar bilgilendirirse sevinirim

Ben batman merkezdeyim ama lojmanda değiliz şehir olarak merkez rahatgüzel

ben de batman merkezdeyim canım yazın geldim sence çok fazla olay çıkmıyor mu?? sokağa çıkma yasağı falan oldu ya ben eşim için çok endişelenmiştim ve lojmanda oturmayı çok istememe rağmen kiradayız...ben açıkçası batmanı kimseye tavsiye etmiyorum üstelik 4 yıl:KK47:

Hakkinizda hayirlisi olsun bizde 2 sene oldu erzincandayiz lojmanlar kücük yeniler yapiliyor ama biz goremeyiz sanirim merkezde oturuyorum ben 4 yil hizmet suresi 400 lira operasyon parasi var cocuk varsa egitim cok iyi belediyenin duzenledigi haftasonu kurslari var ücretsiz ev kiralari 500 800 arasi degisiyor

ben de batman merkezdeyim canım yazın geldim sence çok fazla olay çıkmıyor mu?? sokağa çıkma yasağı falan oldu ya ben eşim için çok endişelenmiştim ve lojmanda oturmayı çok istememe rağmen kiradayız...ben açıkçası batmanı kimseye tavsiye etmiyorum üstelik 4 yıl:KK47:

Barış süreci diye diye hiçbi yerde tat bırakmadılar zaten, gecen gün sabahlara kadar silah atıldı akşam 22.30 da göreve çağırdılar eşimi, bugün ve yarın da görev var, olay her yerde çıkıyo haber olmuyo apo falan gücenir süreç bozulur Allah muhafaza

torpilin varsa şark diye Artvin e falan gidecek o zaman

Bende Diyarbakır dayım merkezdeyiz hic memnun degilim cunku hergun bir olay.Insanlari da askare polise karşı düşman.Dışarı çıkıyoruz gözleri üzerimizde.Yazları çok sıcak.Ben hic sevmiyorum bir an once gitmek istiyorum.Kirada oturuyoruz 700 tl çok yüksek kiralar burda.

arkadaslar esime sark hizmeti icin tercih yapacagi geldi. biz nereleri yazsak diye dusunuyoruz bir de lojman durumu hangi illerde rahat bilgili olanlar bilgilendirirse sevinirim
bizede şark geldi gerçi ipka verdik ama olaki kabul olmazsa van yazmak istiyoruz. güzelmiş orası öyle duyduk.

Babama sorar sormaz Van dedi. Bence düşünün derim. Diyarbakır şırnak tunceliden uzak durun aman. Polis çocuğu görünce taşlarlar falan. Allah yardımcınız olsun.

şu anki halini bilmiyorum kimse de yazmamış; ama babam ve kuzenlerim dahil bizim ailenin polislerinin hepsi şark görevini Erzurum'da yaptı, hepimiz de çok memnunduk...

Canım. Muş merkez geliyorsa yazabilirsiniz olaysız bir yer birde gelişime çok açık polis Lojmanları hakkında bir fikrim yok malesef

Kimden duyduysam herkes van diyor herkesin ilk3 tercihinde Van kesin olucak gibi(bzmde ayni durum :)bu demektir ki Van cikma ihtimali gitgide azaliyor..:)

yorumları okurken gözüm hep Mardin'i aradı...
hiç kimseler tavsiye etmemiş... :KK43:

6 ay sonra Mardin'e gelin gidiyorum...
ahh ahh birileri de yazar mı ki Mardin çok iyi diye , yoksa bu adam beni mi kandırıyor çok rahat çok güzel şehir diye... :63::eek:

X