Polis eşleri acil bir bakabilir mi

Kızlar şuan araştırdığımız şey böyle bir şey gerçekten var mı yoksa adam sallıyor mu ? yaşı gençti ne gerek vardı başka renk taksındı şuan bunlar bizi ilgilendirmiyor.

Kızlar şuan araştırdığımız şey böyle bir şey gerçekten var mı yoksa adam sallıyor mu ? yaşı gençti ne gerek vardı başka renk taksındı şuan bunlar bizi ilgilendirmiyor.

sırf senin için eşimi aradım sordum hatta direk çarşaf giymesi yasak mı böyle giyinebilr mi diye anlattım eşim: yok öyle bişi karışmıyolar askeriye gibi değil sistem dedi, haberin olsun o çocuk sallamış belli ki

Insan gibi basortmek varken ferace falan nedir? Yani inanc desem o zaman normal
Kapananlar yanlis mi yapiyor?
Siz insan gibi örtmek diyince ferace neymiş diye google la baktım; iyi ki insan kavramı sizin fikirlerinizle doldurulmuyor. Bu sitede birçok kadın ferace giyiniyordur siz, biz giymiyoruz diye, insan dışı olarak ifade etmek olmuş mu hiç.... (Kusura bakmayın sadece insan gibi sözünüz üzerine yazdım, pek tabi sizin düşüncenizdir, saygı duyarım, polemik amacıyla yazmadım yani)

Son düzenleme:
Konumu okuyan arkadaşlardan da earth_angel9'a cevap vermemelerini rica ediyorum konuyu saptırmamak adına.
Çok haklısınız ben ricanızı okumadan cevap vermiş bulundum, silsem olmaz şimdi, şimdiden özür dilerim. Ben sadece insan gibi lafına takıldım amacım asla polemik değil, girmem de zaten.

Bak canım direkt söylüyorum böyle bir şey yok beyefendi ya aşırı pimpirikli ya da kılıf uyduruyor arkadaşınıza...

Valla benim arkadaşımın babası polisti çocuk gittiği dersaneye bile korka korka gidiyordu babama bir şey olur mu diye :110:Olmaz demeyin yani ortamına göre de değişiyor galiba :110:

askeriyenin daha katı olduğunu biliyorum.ama şuan hükümet paralelciler vs.tarzında hep tartışmalar gündem de olduğu için adam çekiniyor olabilir illa kendisi öyle istiyor diye yorumlamaya gerek yok bence.

siyaha karşı on yargı var toplumda benim de baştan aşağı siyah giyinen arkadaşlarım var oradan da iyi gozlemliyorum. Bilincli bir tavır da değil aslında zaten islamda renk kıstası yok çok zaruri farz bir durum değil yani siyahta diretmek

Insan gibi basortmek varken ferace falan nedir? Yani inanc desem o zaman normal
Kapananlar yanlis mi yapiyor?
İyide ferace giyenler insan gibi ortunmuyormu milletin derdi sizi ned en bu kadar gerdi pardonda ,yahu isteyen istediğini giyer ,istersem krem peynire taparım palyanço kyafetşyle gezerim gezer ...nedir bu birbirimizş çekemememiz anlamıyorum

Konu sahibi ;cnm yok ole bişiy şahsen feracede giyiyorum normal pardesude giyiyorum bunun eşime bir yansıması olmadı şimdiye kadar ....eşn olacak kişi bu şekilde giyinmenden hoşlanmıyor ve bunu bu şekilde ifade ediyor olabilir cnm ..:KK43:çunku burda komser eşleri yada mudur eşi olanlarda var dediğin şekilde ,sıkıntı yok yani

Değişik şekilde pardesu giysin yada siyah değil farklı renk eşarp taksin o vakit. Bastan ayaga siyah giydigi icin oyle demistir. Benim eşimde polis giyimime karışır alacali bir Penye giymistim nisanliyken git çıkar başka bişey giy dedi. Yani normal karşılayın:KK54:

Bizim akraba var eşi polis ve çarşaflı.hatta evlenmeden önce tesettürlüydü ama sadece tunik ve başörtüsünden ibaretti.bence tamamen bahane

Dogrudur.Benim anne babam polis sayilir basortusu serbest olsada tuhaf bakiliyor supheleniliyor.Esi korkmus olabilir bu yuzden.Bir tarikada mensup olarak algilaniyor cunku yani ben sahsen oyle anlarsim ve carsaf sanardim.Bence ferace yerine laciver kap ya da pardesu kullanmali

Bundann 3 yıl evvel çalıştığım mağazaya bir polis ve eşi geldi bende tesettürlü olduğum için sanırım eşi beni kendine yakın gördü ve ona kıyafet seçmemi istedi kadın eşim kapanmamı istiyor dedi ve bende kapanmaya karar verdim dedi ben ne kadar cıvıl cıvıl eşarplar kıyafetler gösterdiysem eşide bir o kadar koyu renkler seçti ferace ve pardesu aldılar koyu renk eşarp alıp çıktılar ama polis bey eşinin söylemesine göre tarikata bağlanmış o yüzden böyleymiş.

benim erkek arkadaşım da polis . arkadaşınızın eşi kaç yıllık polis ? .bana saçma geldi sevgilimle konusursam sorabilirim benm ki yeni polis çiçeği burnunda asalet takdik almadı henüz . benim bildiğim askerlerde böyle oluyor o da iğne takmamak şartıyla kapanabiliyor yani bir polis hele ki kıdemli bir polis için kimse karışmaz .
ayrıca arkadaşınız da biraz daha gençler için çok yeni tarz ve kapalı giysi modelleri var rengarenk ve açıkları bile tercih ettiği modelleri giyebilr

konu dini ibareler taşıdığından ve yorumlarda bunun üzerine dini olduğundan kapatılmıştır

X