Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kızlar şuan araştırdığımız şey böyle bir şey gerçekten var mı yoksa adam sallıyor mu ? yaşı gençti ne gerek vardı başka renk taksındı şuan bunlar bizi ilgilendirmiyor.
Siz insan gibi örtmek diyince ferace neymiş diye google la baktım; iyi ki insan kavramı sizin fikirlerinizle doldurulmuyor. Bu sitede birçok kadın ferace giyiniyordur siz, biz giymiyoruz diye, insan dışı olarak ifade etmek olmuş mu hiç.... (Kusura bakmayın sadece insan gibi sözünüz üzerine yazdım, pek tabi sizin düşüncenizdir, saygı duyarım, polemik amacıyla yazmadım yani)Insan gibi basortmek varken ferace falan nedir? Yani inanc desem o zaman normal
Kapananlar yanlis mi yapiyor?
çok teşekkür ederim canımsırf senin için eşimi aradım sordum hatta direk çarşaf giymesi yasak mı böyle giyinebilr mi diye anlattım eşim: yok öyle bişi karışmıyolar askeriye gibi değil sistem dedi, haberin olsun o çocuk sallamış belli ki
Çok haklısınız ben ricanızı okumadan cevap vermiş bulundum, silsem olmaz şimdi, şimdiden özür dilerim. Ben sadece insan gibi lafına takıldım amacım asla polemik değil, girmem de zaten.Konumu okuyan arkadaşlardan da earth_angel9'a cevap vermemelerini rica ediyorum konuyu saptırmamak adına.
Bak canım direkt söylüyorum böyle bir şey yok beyefendi ya aşırı pimpirikli ya da kılıf uyduruyor arkadaşınıza...Kızlar şuan araştırdığımız şey böyle bir şey gerçekten var mı yoksa adam sallıyor mu ? yaşı gençti ne gerek vardı başka renk taksındı şuan bunlar bizi ilgilendirmiyor.
İyide ferace giyenler insan gibi ortunmuyormu milletin derdi sizi ned en bu kadar gerdi pardonda ,yahu isteyen istediğini giyer ,istersem krem peynire taparım palyanço kyafetşyle gezerim gezer ...nedir bu birbirimizş çekemememiz anlamıyorumInsan gibi basortmek varken ferace falan nedir? Yani inanc desem o zaman normal
Kapananlar yanlis mi yapiyor?