Polis eşi,nişanlısı,sözlüsü,sevgilisi olanlar(sohbete burda devam edelm)

denemeden bir şey diyemem.ama bir mecburiyet durumu var.fedakarlıklar gerekiyor maalesef.müstakbel eş adayının çalışma şekli nasıl.nöbete giderken görür seni,ya da izinlerinin birinde.ama denemeden ne söylersek havada kalır.

Evet gercekten hızlı olmus ama cok tatlısınz yaa ..Dolu dolu yaşıyosunz göremesinizde sık sık birbirinizi.. bayıldım sizeee :) mutlu olmanız en önemli olan..yaş kaç acaba ?nerde yaşıyosnuz ?

İstanbuldayız canım.28 yaşındayım.

Benim halamda istanbulda evli eşi polis onunda..İstanbul üsküdarda siz nerdesniz ? :)

Bu arada adınız nedir..? :) benim adım simge ..
Diyarbakırı istiyoruz biz..ama bakalım nasip.orda okumuş o yüzden cok seviyomuşş..Bende gecenlerde diyarbakıra gittim amcamda orda onun sayesnde baya bi gezdimde.dogunun parisi diyarbakır cok sevdimmmm merkezini :) ya siz ?

aaa Diyarbakır için bunun söylenmesi ... :44: ama merkez öyledir.bunun ilçeleri var... Eşim ilk tercihine Elağ yazmayı düşünüyor.Tabi kararını değiştirebilir.Malatya,Elazığ,Erzurum düşünüyor.bu yerlerin de torpilleri vardır kesin.

aynen düşündüğün gibi zeynep ablacm torpilli biz elezığda yazmayı düşünüyorzda böle torpilli iller yazınca bide tercih dısı cıkma olasılıgıda yksekms biliyomsn ((

bu arada son sayfalara biraz göz attım simgecim yeni işin hayırlı olsun diyeyim
halan üsküdarda hangi mah de oturuyo merak ettim tanış olabilirizde

bu arada son sayfalara biraz göz attım simgecim yeni işin hayırlı olsun diyeyim
halan üsküdarda hangi mah de oturuyo merak ettim tanış olabilirizde
Tam olark onu bilmiyorum işte..ama öğrenir yarın yazarım hemen :) alman hastanesine cok cok yakın oturuyor blmem o şekilde cıkartırmısınız .. teşekkür ederimm bu arada ablacmm..bakalım gerçekten hayırlı olacakmıı..
merhaba kızlar
bi selam vereyim dedim polis eşleri topiğinede bekleriz ayrı gayrı yok

A.s :) merhaba ablacmmm hoşgeldinn..Orayada geliriz tabi ne demek sizde buyrun gelin

hoşbulduk tatlım

emniyet mah.burhaniye mah.küplüce mah. bu üçünden biridir o zaman
bir oğlu bir kızımı var tanış çıkıcaz eğer tahmin ettiğim kişiyse görümcesi tam karşı dairemde oturuyoda

sanki burhaniye tanıdık geldi yaa :) evet bir oglu bir kızı var ama görümcesi yok istanbulda kızı 3e geçti oglu daha 1bucuk yasında falan..adı yeşim halamın

slamlarrr bende bi slm vereyim dedim balıkesir lafını görünce bende balıkesirliyim bizimde ilk görev yerimiz istanbul bi kurtulsaydık hayırlısıyla

o zaman o değil

senin düğün ne zaman istbulamı geleceksiniz
tüh nerdese tanısık cıkcaktınızz Bizimki burda dilekçeyle kaldı seneye nişan yabcas gitmeden diye..Seneye daha dogu görevimiz varr..ama dogudan snra gelmek isdedigmz biyer istanbulllll :)

slamlarrr bende bi slm vereyim dedim balıkesir lafını görünce bende balıkesirliyim bizimde ilk görev yerimiz istanbul bi kurtulsaydık hayırlısıyla

merhabaa hoşgeldinizz :) benim eş adayımda balıkesirli hatta suan izinde balıkesirdeeeeee :) ilk görev yeri burası yani zonguldak seneye dogudayızz..

günaydın kızlarrr... muhabbeti koyulaştırmışsınız başlığa bakamadım çalışıyorum ancak müsait olduğum zamanlarda bakabiliyorum. Nasıl gidiyor bakalım?? :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…