Polis eşi,nişanlısı,sözlüsü,sevgilisi olanlar(sohbete burda devam edelm)

İnşallah senin için iyi bir iş deneyimi olur. :)) Kaç yaşındasın kuzucmmm )

Abla demem gerekiyo bu durumda demii :))

en fazla 23 gösterdiğimi söylüolar. )) içinden geldiği gibi hitap edebilirsin tatlım. Takıntım yoktur. 90 doğumlu mesai arkadaşım adımla hitap edio. ben de 40 yaşında arkadaşlarımız var sadece 1 tanesine abla diyoruz. :)) o öyle istio

suan ailelerle oturma gibi bişe olmadıda biz aramızda karar verdik..ailelerin karsı cıkacagı bi durumda yokk..Seneye haziran gibi nişanı yapıcas 7 8 ay snrada düğünü ablacmm..sen kac senelik evlisin?

Temmuz da 1 yıl olacak tatlım. Ben evliliğe karşıydım. Ama kandırdı yine de beni

bir yayın kuruluşunda teknikteyim.yayın olduğundan sabah çok erken işte olmam gerekiyor.o beni yolcu ederken gitme,beni bırakma diye olayı dramatikleştiriyor o giderken de aynı şeyi ben yapıyorum.bazen buzdolabına not yapıştırıyoruz,bazen mesajlaşıyoruz,3G ile görüşüyoruz.aslında bir yerde keyifli oluyor.birbirimizi gördüğümüzde sarılıp bırakmak istemiyoruz

hehe cok tatlısınız yaaaaaa :) sevgililer gibi hala..

bizim evliliğimiz biraz hızlı oldu tabi bana göre normalde çevremdekilere göre hızlı.10 gün içinde nişanlandık.5 ay sonra evlendik.evlenme sürecinde zaten ne alacağız,nasıl olsun telaşından çokta kendimize vakit ayırmadık.şimdi o heyecanları yaşıyoruz çok şükür :)

Gecenlerde kardesimin tiyatrosuna giderken beni zonguldagın iyi ayakkabıcılarından biri olan ( sahibi ) bi abi gördü..İş arıyomusn kasaya eleman arıyoruz falan dedii düşünüyomusn calısmayı dedi..Bende şartlar uygun olursa çalısırım dedim..Bugn görüşmeye cagırdı..sen vega programından anlıyomussun(bilenler vardır..malın girdisini cıktısını yapmak icin) burda senin gibi elemana ihtiyacımız var dedii..bugün gittim görüşmeye..sen dürüst ve işine sadık oldukca her türlü yardımcı olurz dedi..sabah 8buck aksam 7bucuk bazen 8bucuk olabilir dedi..%80 olarak kasaya bakcaksın kalabalık oldgunda fln içeriye yardım edeblrsn dedii..senin şartların neler dedii..bende hafta sonu bigün izin benim icin şart dedim.oda burda bi arkadaş pazar günleri yapyo baska gün sansın yokmu dedi bende hayır mümkün degl sözlümün izni ya cumartesi ya pazar dedim bazen görevi oluyo pazar şart dedim . o zmn onu çalışma sahası içerisinde ayarlamaya calıssak olurmu dedi tamam dedim..orda pazar izin yapan kız 2 senedir ordaymıs.nişanlanmıs hafta sonuna almıs iznini.Banada hafta ici hiç bi işe yaramaz.adamlar cok iyiler öncedende tanıyodum saten..istersen 10 15 gün bi bak yapabilriim bu işi dersen devam edersen he yapamıyorum abi ben dersen calıstıgn kadar emegini veririm ve dost kalırız tabiki dedi.Bende her ihtimal var tabi dedim.o zmn sabah basla dedi bi bakalm hep beraber dedi..tamam o zmn dedm..aşagıda kıza dedim bana maas icin bişe demediler ne alıyosunuz dedm 600den aşağı almassın dedii cok kafam karıstı benim ya bi yardımcı olun devam etmelimiym bu işe..Çalısmam şart bişiler almam gerk kendme çeyizime..bi akıl lütfen (((43:

Evet gercekten hızlı olmus ama cok tatlısınz yaa ..Dolu dolu yaşıyosunz göremesinizde sık sık birbirinizi.. bayıldım sizeee :) mutlu olmanız en önemli olan..yaş kaç acaba ?nerde yaşıyosnuz ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…