- 14 Haziran 2012
- 337
- 348
- 103
- Konu Sahibi Hepofsaytgk
-
Ben açıktan okuyorum suanda..iş teklifi geldii ayakkabıcı ama zonguldagın iyi ayakkabıcısıdır..Oraya gitcem cagırdılar..evet bnimde orda arkadaşlarım var..en yakın arkadaşım orada evli..erkek arkadaşımn ev arkadasıda diyarbakıra cıktı tayini oda nişanlı :) Benimde iyi tanıdığım bi arkadaşım olur ne güzelllllll :))
İnşallah senin için iyi bir iş deneyimi olur. :)) Kaç yaşındasın kuzucmmm)
20 yasındayım ya siz ? :)
tahmin ettim o yüzden kuzum dedim.)) 27 yaşındayım ben
Abla demem gerekiyo bu durumda demii :))
en fazla 23 gösterdiğimi söylüolar.)) içinden geldiği gibi hitap edebilirsin tatlım. Takıntım yoktur. 90 doğumlu mesai arkadaşım adımla hitap edio. ben de 40 yaşında arkadaşlarımız var sadece 1 tanesine abla diyoruz. :)) o öyle istio
işte yaşı gibi gösdermemk cok güzell :))
ısrarla konuşmaya devam eden tek polis eşi biziz galiba
O zaman konusmayanlara inat konuşmaya devamm mmelll ablacmm :)))
bana uyar kuzucum. Düğün ne zaman?
suan ailelerle oturma gibi bişe olmadıda biz aramızda karar verdik..ailelerin karsı cıkacagı bi durumda yokk..Seneye haziran gibi nişanı yapıcas 7 8 ay snrada düğünü ablacmm..sen kac senelik evlisin?
:13:
Aynılarını belkide yaşıycak olmak bazen benide coook düşündürüp üzüyo..Ben bazen kendim bile simdiden yatakta korkuyorum kocaman bi evde onsuz olabilmek cok zorr olcaktır eminim..Ama cok gurur verici değilmi..Siz ne iş yapıyorsunuz ? :)
Temmuz da 1 yıl olacak tatlım. Ben evliliğe karşıydım. Ama kandırdı yine de beni
Günaydın herkeseeee
bir yayın kuruluşunda teknikteyim.yayın olduğundan sabah çok erken işte olmam gerekiyor.o beni yolcu ederken gitme,beni bırakma diye olayı dramatikleştiriyor o giderken de aynı şeyi ben yapıyorum.bazen buzdolabına not yapıştırıyoruz,bazen mesajlaşıyoruz,3G ile görüşüyoruz.aslında bir yerde keyifli oluyor.birbirimizi gördüğümüzde sarılıp bırakmak istemiyoruz
bizim evliliğimiz biraz hızlı oldu tabi bana göre normalde çevremdekilere göre hızlı.10 gün içinde nişanlandık.5 ay sonra evlendik.evlenme sürecinde zaten ne alacağız,nasıl olsun telaşından çokta kendimize vakit ayırmadık.şimdi o heyecanları yaşıyoruz çok şükür:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?