- 29 Eylül 2009
- 7.162
- 1.940
- 448
- Konu Sahibi balbocegi35
Abla tamam sakin oluyoruz :)Lütfen şu konuyu karşılıklı tartışmaya döndürmeyin.
Polislerin yetki alanlarının genişletilmesine gelince evet teröristlere suçlulara müdahale etmeleri açısından önemli bir adım ama sokaklar karıştığında bizlerde masum insanlarda tesadüf eseri dışarda olabiliriz, kurşun adres sormaz diye bir laf vardır, Allah korusun bizlerden birine gelebilir de, insanların endişesi bu yönde haklılar mı haklılar, 80 olaylarını kaçınız yaşadı? Ben yaşadım, çok korkunçtu, birgün alt mahallemizdeki bir amca bir grubu kovalayan polislerden birinin silahından çıkan kurşunla balkonunda can verdi. Tek yaptığı merakla balkona çıkmaktı, çocuktum hatırladığım kadarıyle polis grubu dağıtmak isterken havaya ateş ederken kurşunlardan biri amcaya isabet etmiş, bunu yazdım ya hemen savunmaya geçmeyin lütfen, burda polis suçlu alın size kıssadan hisse demiyorum, zira poliste bilemezdi balkona çıkan amcayı ama oldu işte, bundan sonra olmayacağının garantisi de yok, ne olursa olsun silah çünkü bu, siz bunun eğitimini istediğiniz kadar alın, en keskin nişancı olun kaos anında ne yaşanacağını başınıza gelmeden kestiremezsiniz.
Polisin eli kolu bağlanmasın tamam ama öncesinde teröristler, suçlular hapiste olmalıydı, sokaklarda değil, neden eve dönüş yasası çıktı neden?
Birbirinize birşeyleri dikte etmeye çalışıyorsunuz ama rica ediyorum mevzuyu çift taraflı düşünüp fikir yürütün.
neyse daha tam okumadım gelince yazarım