- Konu Sahibi gulserennn
-
Kızla merhaba ben de polis eşiyim.16 yıllık evliyimbir tek bir çift olmak üzere 3 tane çocuğum var..Yarışmaya Edirne'den katılıyorum.Eşim şu an görevde olduğu için beni de uyku tutmadı..
bende 9 yıllık evliyim.bende bir tek ,bir çift olmak üzere 3 çocuk annesiyim..
günaydın kızlar, valla burası tanışma topiğinden çok hamileler topiği olmuş, özendim ne yalan söyliyim
dün gece rüyama bile girdi yemin ederim doğum yapıyodum hem de ikiz
canım bence sen bu gidişle bi tane yaparsın
evet canım merkezdeyiz.bekleriz canım memleketinize yakınsa iyi bir seçenek..........slm şekerim
hoşgeldin
e biraz geç geldin
uykkumuz geldi kaçmıştık gece
neyse bundan sonra hep burdayız
antepteyis demişsin
çok mutlu oldum
kahramanmaraştayıs biz
eşim orayı istedi
3 ay sonra ben istemiyorum orayı ama sanırım ordayız
merkezde misiniz?
sende hoşgeldin canım ne güzel bizim topik ikiz anneleriyle dolucak
bende 9 yıllık evliyim.bende bir tek ,bir çift olmak üzere 3 çocuk annesiyim..
canım ya valla kendimi hiç hazır hissetmiyorum ama bi yerlerde bebek özlemi annelik duygularım kıpırdanıyo galibaeşim yanmda olsa ondan destek alsam yine sorun olmazdı da şimdi hamileliği tek geçirmek var yani. çok korkarım ben
günaydın kızlar, valla burası tanışma topiğinden çok hamileler topiği olmuş, özendim ne yalan söyliyim
dün gece rüyama bile girdi yemin ederim doğum yapıyodum hem de ikiz
hoşgeldin allah bağışlasın canım
evet canım merkezdeyiz.bekleriz canım memleketinize yakınsa iyi bir seçenek..........
hoşbulduk canım....evet ikiz annesiyim......................
Benim büyük oğlum 13 yaşında Bahadırım ilk gözağrım..İkizlerimde bir kız ve bir erkek Bahar ve Berk 4 yaşındalar...İkizanneleriyiz.biz sitesindeyim ben beklerim canım..
selam kızlar bende geldim
ne güzel yaaa valla ikiz bebek güzel olurda zor olur tabi bakmak allah yardımcınız olsun
selam kızlar bende geldim
ikiz büyütmek nasıl bişe hanımlar, zor mudur? eşimin ailesinde çok ikiz var belki bi ihtimal bende tek seferde iki tane yapar rahatlarım diyorum ama büyütmesi zor oluyodur heralde. tek bakıcı gelir mi acaba ikize?
zor oldu ama canım.sıkıntılı günlerimizi hemen hemen atlattık................
ikiz büyütmek nasıl bişe hanımlar, zor mudur? eşimin ailesinde çok ikiz var belki bi ihtimal bende tek seferde iki tane yapar rahatlarım diyorum ama büyütmesi zor oluyodur heralde. tek bakıcı gelir mi acaba ikize?
kaç yaşında şuan ikizler cinsiyetleri nedir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?