Polis-Asker Eşleri Tanışma

canım bence sen bu gidişle bi tane yaparsın

canım ya valla kendimi hiç hazır hissetmiyorum ama bi yerlerde bebek özlemi annelik duygularım kıpırdanıyo galiba eşim yanmda olsa ondan destek alsam yine sorun olmazdı da şimdi hamileliği tek geçirmek var yani. çok korkarım ben

evet canım merkezdeyiz.bekleriz canım memleketinize yakınsa iyi bir seçenek..........
sende hoşgeldin canım ne güzel bizim topik ikiz anneleriyle dolucak

hoşbulduk canım....evet ikiz annesiyim......................

profil resmindende belli zaten bebekleri sevdiğin ama tabi hazır olmak en iyisi hangi şehirdesin canım

Son düzenleme:
ikiz büyütmek nasıl bişe hanımlar, zor mudur? eşimin ailesinde çok ikiz var belki bi ihtimal bende tek seferde iki tane yapar rahatlarım diyorum ama büyütmesi zor oluyodur heralde. tek bakıcı gelir mi acaba ikize?

günaydın kızlar, valla burası tanışma topiğinden çok hamileler topiği olmuş, özendim ne yalan söyliyim
dün gece rüyama bile girdi yemin ederim doğum yapıyodum hem de ikiz

tabiki topicte hamileler,ikiz anneleri olunca biraz fazla etkilenmişsin sanırım....

Benim büyük oğlum 13 yaşında Bahadırım ilk gözağrım..İkizlerimde bir kız ve bir erkek Bahar ve Berk 4 yaşındalar...İkizanneleriyiz.biz sitesindeyim ben beklerim canım..

benim ikizlerim kız.6 yaşındalar.....birde 7 aylık bir oğlum var.allah hepimizinkini bağışlasın.......

ikiz büyütmek nasıl bişe hanımlar, zor mudur? eşimin ailesinde çok ikiz var belki bi ihtimal bende tek seferde iki tane yapar rahatlarım diyorum ama büyütmesi zor oluyodur heralde. tek bakıcı gelir mi acaba ikize?

benim bildiğim geliyor bakıcı canım ama bir değil iki bakım parası alıyorlar sanırım karlı iş

canım zor olmazmı.birde benim gibi yalnız büyütürsen dahada zor..........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…