• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Polis-Asker Eşleri Tanışma

profil resmindende belli zaten bebekleri sevdiğin :52: ama tabi hazır olmak en iyisi hangi şehirdesin canım

benim bildiğim geliyor bakıcı canım ama bir değil iki bakım parası alıyorlar sanırım karlı iş:52:

ankaradayım canım. ya eşimi görsen bebek hastası çok fazla istiyor ama ben de istiyorum ki od a bebeğinin büyüdüğünü görsün yanımızda olsun.babalık yapsın yani:1:
bakıcı çift para alıosa ben boşuna çalışmıyım zaten:1:

ankaradayım canım. ya eşimi görsen bebek hastası çok fazla istiyor ama ben de istiyorum ki od a bebeğinin büyüdüğünü görsün yanımızda olsun.babalık yapsın yani:1:
bakıcı çift para alıosa ben boşuna çalışmıyım zaten:1:

bizim iş yerinde bir arkadaş vardı onun kızları ikiz değildi ama peşpeşe oldu aralarında 10 ay falan var yani derece o bakıcı tutmuştu normalde aldığı paranın iki katını alıyordu bakıcı canım bencede otur evde kendin bak daha iyi :27:

ben hiç yapmim o zaman zaten bi dışarı çıkmam 3 saat sürüyor bide kız olursa biz hiç bir yere çıkamayız artık kocişte batar zaten o zaman :50:

valla canım dışarı çıkınca artık bana sıra gelmiyor.kızlar hazırlanıyor.birde oğlum var zaten.süre doluyor.haydi çıkıyoruz oluyoruz.:1:

Ben ilk 5 ay annemle beraber baktım çocuklara.O zamandan bu zamana kadar da tek bakıyorum.Rabbim yardım ediyor çok şükür.Çooookk ama çook güzel bir duygu ikizannesi olmak... Bu arada nerelerde görev yaptınız? Biz Elazığ ve Manisa'dan sonra Edirne'ye geldik.6 senedir buradayız..

Ben ilk 5 ay annemle beraber baktım çocuklara.O zamandan bu zamana kadar da tek bakıyorum.Rabbim yardım ediyor çok şükür.Çooookk ama çook güzel bir duygu ikizannesi olmak... Bu arada nerelerde görev yaptınız? Biz Elazığ ve Manisa'dan sonra Edirne'ye geldik.6 senedir buradayız..

bende elazığdan geldim buraya hangi yıllar ordaydınız.ben 2002-2009 yıllarında .eşim 2000 de elazığa gitmişti.......

hoşbulduk canım :71:
yarışmaya şu an için istbldan katılıyorum
doğma büyüme istbllyum :)
2.5 yıllık evliyiz henüz sıpamız yok :1:
çalışmlaar devam :1:
bu arada polis eşiyim
:16::72:

aa hemşerimsin benim bende istanbulluyum 17 aylık evliyim bendede çocuk yok
ahh istanbul ahhhhh şuan doğudayım malesef daha yeni geldik :((

aa hemşerimsin benim bende istanbulluyum 17 aylık evliyim bendede çocuk yok
ahh istanbul ahhhhh şuan doğudayım malesef daha yeni geldik :((

:29:
doğuda nerdesiniz..biz 2 senedir ipka veriyoruz zaten bu sene çapkın bey göndermiyomuş tayin isteyenleri bile..
bebek için hastane olayları için kalıyoruz..inşlhh şu sıpamız gelirdi seneye şu şark olayını gerçekleştiririz:97:

Back