- 6 Aralık 2010
- 6.158
- 1.549
- 373
- Konu Sahibi gulserennn
-
- #1.221
selam kızlar,
tatildeydim bi süredir giremedim. nasılsınız?
hazalcım nasılsın, tatile gittiniz mi, forum durgun biraz yaz geldi tabi.eşimin gitmesine çok az kaldı, alabildiğim kadar izin alıp onunla geçirmeye çalışıyorum ben de. diyarbakır yolcusu iki hafta sonra...
İyim canım bende biz tatile eylülde gitcez bayramdan hemen sonra canım benim iznim ancak o zamana hemen alamıyorum malesefSiz nereye gittiniz ben henüz karar veremedim belekle fethiye arasında kaldım
canım biz baya gezdik, fethiye ölüdenizde kaldık 3 gün, ordan kaşa geçtik 4 gün ,sonra kemer yapıp döndük. butik oteller tercih ettik ilk defa çok güzeldi. otel de önerebilrim istersen uygunlardı baya. özellikle ölüdeniz hep ingilizlerin takıldığı bi yer, tertemiz. çok romantik. parasailing falan korkmazsanız çok güzel görünüyor. ben tırstım valla:18:
kızlar huhu yaşıyo musunuz nerelerdesiniz
Canım benim hoşgeldin nasıl geçti düğün, evlilik nasıl ee seni dinliyoruz resim istiyorum resimmm
hazalcım sankı her sey fazla mükemmel oldu gıbı geldı bana bozulmasından korkuyorum
Ne güzel işte bak canım Allah nazarlardan saklasın diyelim bizde o zaman
aminnnnn canım ya ben eşimi çok sevıyorummmmmmmmmmmmm
benimde kaynanam geldi bir haftadır bende eşimde yok bu akşam başbaşa oturuyoruz....
slm kızlar..aranıza yeni katıldım.bende yalnızım.eşim nöbetçi..çok sıkıcııııı yaa :-(((
benimde kaynanam geldi bir haftadır bende eşimde yok bu akşam başbaşa oturuyoruz....
slm kızlar..aranıza yeni katıldım.bende yalnızım.eşim nöbetçi..çok sıkıcııııı yaa :-(((
Allah muabbetınızı arttırsın tatlım
hanımlar merahaba bende geldim aranıza topigin olduğunu bilmiyorudum polis nişanlısıyım ipke verdik biz kabul oldu cok sukur bu yılda istanbuldayız tanısmak isterim sizlerle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?