Polis-Asker Eşleri Tanışma

selam kızlar,
tatildeydim bi süredir giremedim. nasılsınız?
hazalcım nasılsın, tatile gittiniz mi, forum durgun biraz yaz geldi tabi.eşimin gitmesine çok az kaldı, alabildiğim kadar izin alıp onunla geçirmeye çalışıyorum ben de. diyarbakır yolcusu iki hafta sonra...

İyim canım bende biz tatile eylülde gitcez bayramdan hemen sonra canım benim iznim ancak o zamana hemen alamıyorum malesef Siz nereye gittiniz ben henüz karar veremedim belekle fethiye arasında kaldım

İyim canım bende biz tatile eylülde gitcez bayramdan hemen sonra canım benim iznim ancak o zamana hemen alamıyorum malesef Siz nereye gittiniz ben henüz karar veremedim belekle fethiye arasında kaldım

canım biz baya gezdik, fethiye ölüdenizde kaldık 3 gün, ordan kaşa geçtik 4 gün ,sonra kemer yapıp döndük. butik oteller tercih ettik ilk defa çok güzeldi. otel de önerebilrim istersen uygunlardı baya. özellikle ölüdeniz hep ingilizlerin takıldığı bi yer, tertemiz. çok romantik. parasailing falan korkmazsanız çok güzel görünüyor. ben tırstım valla:18:

Ben parasailing denedim canım daha önceden çok zevkli birşey hayatımda hiç bu kadar keyif almamıştım Otel adını alabilirim canım henüz karar vermedim güzel bir tatil yapmak istiyorum geçen sene tayin işleri dolayısıyla tatile çıkamadık bu sene iyi bir tatil benimde hakkım

hanımlar merahaba bende geldim aranıza topigin olduğunu bilmiyorudum polis nişanlısıyım ipke verdik biz kabul oldu cok sukur bu yılda istanbuldayız tanısmak isterim sizlerle

merhaba kızlar bende asker eşiyim bir tane kızım var antalyadayız bir yıldır...antalyada olan yokmu hiç aranızda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…