- 6 Aralık 2010
- 6.158
- 1.549
- 373
- Konu Sahibi gulserennn
- #1.081
iyim canım sen nasılsın??
iyiyim canım sağol bir yoğunluktur gidiyor sabahtan beri, öğlen bile çıkamadım kafamı kaldıramadım.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
iyim canım sen nasılsın??
herkese hayırlı günleeeeeeeeerrrr
iyiyim canım sağol bir yoğunluktur gidiyor sabahtan beri, öğlen bile çıkamadım kafamı kaldıramadım.
selam canım,bi durgunluk var ben bu aralar işte yoğundum kızlar da kaybolmuş.:44:
evet canım bu ara kayboldu herkes.. az kaldı mesai bitimine haftasonu geldi hadi gözün aydın
sağol canım, saçlarımı yaptırdım süslendim, eve gidip güzel bi sofra hazırlayayım kocişimi bekleyeceğim. bu arada haftasonu telefonlar bile kapalı olacak. ama pazar anneler günü mecburen bi ararız artık
siz napıyosunuz haftasonu planınız var mı, havalar nasıl orda?
Hava bozuk burda çok yağmur var iki günden beri ama biz gidebilirsek haftasonu erzuruma gidip gezmeyi düşünüyoruz burda pek gezilecek yer yok bakalım izin durumuna göre
Süslen bakalım umarım iyi vakit geçirirsiniz sevgili kaynanacığına anneler günü hediyesi aldınmı sonra onuda laf söz etmesin
aman unutur muyum hiç siparişi verdim hallettim bakalım beğenicek mi
erzurumda 4 yıl kaldık canım biz babamlarla, güzel yerdir. palandökene doğru çıkarsınız artık
anneler gününüz kutlu olsun kızlar
Canım nasılsın? Haftasonun nasıl geçti inşallah güzeldir
iyiym canım sen nasılsın? iyiydi haftasonumuz, ctesi günü çok güzel geçti özellikle. pazar da aradaık kayınvalidemi sonra da anneme uğradık hediyesini verdik. kayınvalideme de bonnyfood göndermiştik, beğendin mi diye sorduk hoparlörden konuşuyoruz eşimle, " eh beğendim, meyveler tabi daha yaz gelmediği için çok güzel değildi." ben bunu diyeceğini tahmin ettiğim için hoparlörden konuşturdum zaten, garip kadın ya. eşim de duymuş oldu annesinin tavrını.
siz naptınız anneler günü için falan?
günaydın hanımlar,kimsecikler gelmiyo mu?
nasılsın hazalcım nasıl geçiyor vakit, çalışabiliyor musun
selam canım nasılsın?