• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Polis-Asker Eşleri Tanışma

evet canım bu ara kayboldu herkes.. az kaldı mesai bitimine haftasonu geldi hadi gözün aydın :52:

sağol canım, saçlarımı yaptırdım süslendim, eve gidip güzel bi sofra hazırlayayım kocişimi bekleyeceğim. bu arada haftasonu telefonlar bile kapalı olacak. ama pazar anneler günü mecburen bi ararız artık :21:
siz napıyosunuz haftasonu planınız var mı, havalar nasıl orda?

sağol canım, saçlarımı yaptırdım süslendim, eve gidip güzel bi sofra hazırlayayım kocişimi bekleyeceğim. bu arada haftasonu telefonlar bile kapalı olacak. ama pazar anneler günü mecburen bi ararız artık :21:
siz napıyosunuz haftasonu planınız var mı, havalar nasıl orda?

Hava bozuk burda çok yağmur var iki günden beri ama biz gidebilirsek haftasonu erzuruma gidip gezmeyi düşünüyoruz burda pek gezilecek yer yok bakalım izin durumuna göre

Süslen bakalım umarım iyi vakit geçirirsiniz :52: sevgili kaynanacığına anneler günü hediyesi aldınmı sonra onuda laf söz etmesin :52::52:

Hava bozuk burda çok yağmur var iki günden beri ama biz gidebilirsek haftasonu erzuruma gidip gezmeyi düşünüyoruz burda pek gezilecek yer yok bakalım izin durumuna göre

Süslen bakalım umarım iyi vakit geçirirsiniz :52: sevgili kaynanacığına anneler günü hediyesi aldınmı sonra onuda laf söz etmesin :52::52:

aman unutur muyum hiç:1: siparişi verdim hallettim bakalım beğenicek mi:31:
erzurumda 4 yıl kaldık canım biz babamlarla, güzel yerdir. palandökene doğru çıkarsınız artık:64:

Canım nasılsın? Haftasonun nasıl geçti inşallah güzeldir :52::52:

iyiym canım sen nasılsın? iyiydi haftasonumuz, ctesi günü çok güzel geçti özellikle. pazar da aradaık kayınvalidemi sonra da anneme uğradık hediyesini verdik. kayınvalideme de bonnyfood göndermiştik, beğendin mi diye sorduk hoparlörden konuşuyoruz eşimle, " eh beğendim, meyveler tabi daha yaz gelmediği için çok güzel değildi." ben bunu diyeceğini tahmin ettiğim için hoparlörden konuşturdum zaten, garip kadın ya. eşim de duymuş oldu annesinin tavrını.
siz naptınız anneler günü için falan?

iyiym canım sen nasılsın? iyiydi haftasonumuz, ctesi günü çok güzel geçti özellikle. pazar da aradaık kayınvalidemi sonra da anneme uğradık hediyesini verdik. kayınvalideme de bonnyfood göndermiştik, beğendin mi diye sorduk hoparlörden konuşuyoruz eşimle, " eh beğendim, meyveler tabi daha yaz gelmediği için çok güzel değildi." ben bunu diyeceğini tahmin ettiğim için hoparlörden konuşturdum zaten, garip kadın ya. eşim de duymuş oldu annesinin tavrını.
siz naptınız anneler günü için falan?

Bende anneme ve kayınvalideme hediye alıp kargoyla gönderdik. İkisinide ihtiyacı olan şeyi almak istedim. Anneme düdüklü tencere aldım tefalden almak istiyordu düdüklüsü bozulmuş, kayınvalidemede arzumdan tost makinesi aldım yolladım ikiside çok memnun kaldılar hemde istedikleri oldu iyiydi yani...

günaydın hanımlar,kimsecikler gelmiyo mu?
nasılsın hazalcım nasıl geçiyor vakit, çalışabiliyor musun

Back