• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Polis-Asker Eşleri Tanışma

ohh ne güzel yapmısşın canım ya havalar da iyi, şimdi oturup ders çalışma zamanı:32: bu kadar motivasyondan sonra iyi gider :34:

evet aynen öyle hiç kurtuluşum yok derslere başlamam lazım :52:

bu arada senin girdiğin bir sınav vardı canım tayin olabilmek için o ne oldu sonucu açıklandımı ??

Son düzenleme:
evet aynen öyle hiç kurtuluşum yok derslere başlamam lazım :52:

bu arada senin girdiğin bir sınav vardı canım tayin olabilmek için o ne oldu sonucu açıklandımı ??

selam canım, benim sınav olmadı malesef elendim. alıştım artık ya napalım kaderimiz böyle:59:
inş başka sınavlara canım.
sen nasılsın

selam kızlaaarrr bende bir asker eşi olarak sizlerle tanışmak isterim:72::72::72::72:

bende canım doğu görevindeyiz bendede çocuk yok uzun sürede düşünmüyoruz

ah kolaylık versin canım banada herkes doğuya gittiğinde bebiş düşün diyorlar eşler göreve gidince arkadaşlık eder diyorlar ama bakalım nasip daha doğuya 3-4 senemiz var:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

ah kolaylık versin canım banada herkes doğuya gittiğinde bebiş düşün diyorlar eşler göreve gidince arkadaşlık eder diyorlar ama bakalım nasip daha doğuya 3-4 senemiz var:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

bizde çocuk olmadan doğuya gidp gelelim dedik iyikide öyle yapmışız burda insan bebekle perişan olur şükrediyorum iyiki çocukla gelmemişim diye burası bitmedende yapmayı düşünmüyoruz iki senemiz var kısmetse bitmesine, banada diyorlar canın sıkılmasın yap bir tane diye ee canım sıkılıyor diye yapıcam sonra can sıkıntısı geçince ne yapıcağım çocuğu kapıyamı koyucam :52::52:

Back