Polis-Asker Eşleri Tanışma

sağol canım
ya inan büyüklerden seçmeye çalışıyorum ve az olsun istiyorum ama yinede çok almışım inşallah yeter doğuncada alırım. eşim büyük dio geçen teyzesi de büyük alıosun dedi evet dedim çünkü ağustos sonu gibi doğarsa 3-5 kez giyer mevsim geçişinde sıkı giydiririm bi daha nerde büyür ve giyemez. o kadar şey aldım halaaaa eksiklerim var
banyo, beslenme, bakım vs gibi..
iskenderuna görümceme gidicem yakında kısmetse 2 haftalığına ordan alırım yine civil'den...

günaydın hanımlar,
gülserencim bunlar çok tatlı ya, maşallah ne güzel şeyler seçmişsin güle güle giysin bebişin

çoook mersi kızlar, sağolun daha çoook küçük olacağı için şimdilik evde giyebileceği giysiler alıyorum ama babası her gördüğü slopete (gömlek pantolon takımı) ve gezmelik olan her giysiyi almak istiyor zor durduruyorum.
darısı yasemin ve lilyposa ....

amin canım 2 yıl sonra istiyorum ben ama eşimi zor tutuyorum valla, mantık falan sıfır benim kocamda

ne mantığı çocuk baba olmak istiyor.
hem ne gezer erkeklerde mantık binde birinde belki vardır.
ben üniv öğrencisiyim ve hamile kaldım okulu dondurdum düşün. ne gezer mantıııııııııııııııık onlarda

iyiyim canım ben de sağol, iş yerinde sıkıntıdan patlıyorum bahar yorgunluğu galiba çalışasım yok

hoşgeldin canım ben de asker eşiyim

teşekkür ederim canım :) valla çok memnun oldum çok güzel olmuş bu sayfa.en azından bı konuda herkez bırbırını ıyı anlıyor :)eşlerın meslekleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…