• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Polis-Asker Eşleri Tanışma

merhaba hanımlar, epeydir gelemiyordum eşimle uğraştım ameliyat oldu evde ona baktım izin aldım hiç fırsatım olmadı. iyimisiniz keyifler nasıl herkeste? güzel bir hafta diliyorum hepinize:71:

biliyo musun içimden bi an bende senin oglusunu opuyorum demek geldı cok merak edıyorum neyın olacak:1:

:9: ayyy bende merak ediyorum ama en çokta kalp sesini duymak istiyorum:emir_bebek: kızlar şirin olur nazlı olur kısım olsun diyorum ama kızımında bence bir abisi olmalı :27: ben abimden çok memnunum canım o benim ondan galiba kızımında bir abisi olsun istiyorum. ammaannn evlat işte sağlılı olsun Rabbim en iyisini bilir...:61:

merhaba hanımlar, epeydir gelemiyordum eşimle uğraştım ameliyat oldu evde ona baktım izin aldım hiç fırsatım olmadı. iyimisiniz keyifler nasıl herkeste? güzel bir hafta diliyorum hepinize:71:

Hoşgeldiinn :71: canım çok geçmiş olsun nasıl oldu eşin inş. iyleşmiştir.

sağol canım iyi şimdilik, gözünden ameliyat oldu. bi hafta kadar yarasa gibi gezdi evde mahvetti beni ama çok şükür iyi şimdi.

Erkekler bebekten beter oluyor hasta olduğu zaman nazları hiç bitmiyor Allah canlarını sağ etsin kocişlerimizin :132:

ayyy hayali bile şahane keşke canım yaaaaaa ama nerde bugünde İstanbul felaket offffff

kızlar ya bu arada bır sey sorcam bu şark tayinleri ne zaman belli oluyor çıkıp çıkmadığı çok tereddütlüyüm bu konuda çıkmaması lazım yaaa offfff çalışmam lazım :52::52::52::52:

Tatlım mayısın son haftası en geç haziran başı gibi şarklar açıklanır. bu hafta sonuna kadar yağış var yine az önce bir saat kadar güneş çıktı benimde içim açıldı sanki kalktım temizlik yaptımm.Hava kapalı olunca canım temizlik yapmakta istemiyo napimm..:13:

Tatlım mayısın son haftası en geç haziran başı gibi şarklar açıklanır. bu hafta sonuna kadar yağış var yine az önce bir saat kadar güneş çıktı benimde içim açıldı sanki kalktım temizlik yaptımm.Hava kapalı olunca canım temizlik yapmakta istemiyo napimm..:13:

sagol canım bilgi verdiğin için ewet ya insanın temızlık yapası falan gelmıyor böyle havada :63::63:

Erkekler bebekten beter oluyor hasta olduğu zaman nazları hiç bitmiyor Allah canlarını sağ etsin kocişlerimizin :132:

çok geçmiş olsun canım :46:

sağolun kızlar, bebek gibi baktım valla, damla saatleri gelince de telefonla arıyorum aşkım damlanı at aşkım ilacını iç diye. sanki bebeğimi evde bırakıp işe gelmiş anneler gibiyim. bakalım arazide napıcak 3 ay damla atması lazım:1:
gerçekten erkeklerin hastalığı çok fena oluyor, kendim hasta olmayı tercih ederim

kızlar ya bu arada çok mutsuzum sanırım tayinimiz çıktı ve eşim bana söylemiyor ufak imalarda bulunuyor hazırlan gıbı laflar söyluyor ama ben daha şarka hazır değilim ki :31::31::31:

kızlar ya bu arada çok mutsuzum sanırım tayinimiz çıktı ve eşim bana söylemiyor ufak imalarda bulunuyor hazırlan gıbı laflar söyluyor ama ben daha şarka hazır değilim ki :31::31::31:

canım hayırlısı olsun ama nasıl söylemez ya, belli olmadı bizim tayinler henüz mayısı bekliyoruz, karacı eşim. inş iyi yerlere çıkar hepimizin

kızlar hepınıze gunaydın hava cok soguk yaaaaaa

bu arada konustum nişanlımla dedıgınız gıbı mayısta bellı olurmus en gec hazıran dedım nıye oyle dedın dıyor kı her an her seye hazırla kendını dıye :27::27:

canım sıkm canını daha açıklanmadı tayinler geçen sene 2 hazirandamı ne açıklanmıştı daha var anlayacağın...

bu arada gündüzleri giremiyorum birkaç gündür eşim götürüyor noteboku gündüzleri

Back