- 14 Temmuz 2008
- 1.753
- 280
- 163
- 40
- Konu Sahibi gulserennn
-
Hoşgeldin tatlımm haklısın senin eşinin işi çok zor hepsi Allaha emanet olsun... Oluşunu öpüyoomm çokk
biliyo musun içimden bi an bende senin oglusunu opuyorum demek geldı cok merak edıyorum neyın olacak
merhaba hanımlar, epeydir gelemiyordum eşimle uğraştım ameliyat oldu evde ona baktım izin aldım hiç fırsatım olmadı. iyimisiniz keyifler nasıl herkeste? güzel bir hafta diliyorum hepinize
Hoşgeldiinncanım çok geçmiş olsun nasıl oldu eşin inş. iyleşmiştir.
merhaba hanımlar, epeydir gelemiyordum eşimle uğraştım ameliyat oldu evde ona baktım izin aldım hiç fırsatım olmadı. iyimisiniz keyifler nasıl herkeste? güzel bir hafta diliyorum hepinize
sağol canım iyi şimdilik, gözünden ameliyat oldu. bi hafta kadar yarasa gibi gezdi evde mahvetti beni ama çok şükür iyi şimdi.
ayyy hayali bile şahane keşke canım yaaaaaa ama nerde bugünde İstanbul felaket offffff
kızlar ya bu arada bır sey sorcam bu şark tayinleri ne zaman belli oluyor çıkıp çıkmadığı çok tereddütlüyüm bu konuda çıkmaması lazım yaaa offfff çalışmam lazım
Tatlım mayısın son haftası en geç haziran başı gibi şarklar açıklanır. bu hafta sonuna kadar yağış var yine az önce bir saat kadar güneş çıktı benimde içim açıldı sanki kalktım temizlik yaptımm.Hava kapalı olunca canım temizlik yapmakta istemiyo napimm..:13:
sağol canım iyi şimdilik, gözünden ameliyat oldu. bi hafta kadar yarasa gibi gezdi evde mahvetti beni ama çok şükür iyi şimdi.
Erkekler bebekten beter oluyor hasta olduğu zaman nazları hiç bitmiyor Allah canlarını sağ etsin kocişlerimizin :132:
çok geçmiş olsun canım
kızlar ya bu arada çok mutsuzum sanırım tayinimiz çıktı ve eşim bana söylemiyor ufak imalarda bulunuyor hazırlan gıbı laflar söyluyor ama ben daha şarka hazır değilim ki
geçmiş olsun canım inşallah iyidir eşinnn....
kızlar ya bu arada çok mutsuzum sanırım tayinimiz çıktı ve eşim bana söylemiyor ufak imalarda bulunuyor hazırlan gıbı laflar söyluyor ama ben daha şarka hazır değilim ki
selam canım nasılsın.................
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?