• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Polis-Asker Eşleri Tanışma

bişey olmadı canım şakalaşıyoruz biz :52::52:

canım bende birşey demedim zati ama arkadaş abartıyor. tavır pek hoşuma gitmedi.:14:çok hoş şakalaşıyorsanız......:29:.sizi denk getiremiyorsam ne yapayım.bende 3 çocuk var.birde koca fırsat buldukça bakınıyorum.:59:gülseren bir doğursun onuda göreceğim....:1::63::63::63::63::63::63::63::63::63::63::63:

HER zamankı gıbı ben burdayım canım ama dıger hıc kımseden ses yok sen nerelerdesın neler yapıyosun

bende burdayım canım hastalığı atlatmaya çalışıyorum havada soğuk kar kıyamet var burda güneşli günleri özledimmm askılı tişörtler beyaz kotlar giymesini özledim yaaa yaz gelsin :52::52:

bende burdayım canım hastalığı atlatmaya çalışıyorum havada soğuk kar kıyamet var burda güneşli günleri özledimmm askılı tişörtler beyaz kotlar giymesini özledim yaaa yaz gelsin :52::52:

ayy canım ya kıyamam sana hadı ıyı olursun inşallah tez zamanda ve inşallah orda güneş acar havalar ısınır :59::59::59:

geçmişler olsun canım.umarım tez zamanda iyileşirsin...............:94:

kızlar yaaaaa havalar cok kötü ne zaman güneş açıcak yaz gelsin artıkkkkkkkkkkkkk :52::52::52::52:

hani güneş olsa da hafiften meltem esse yakmasa o güneş insanı bunaltmasa..... Saçlarımızı alıp uçursa ılık rüzgar...ayy ne güzel düşünmesi bile ... :66:

az kaldı yasemincim yakında havalar ısınır...

bi de ben geleyim bari :66: eşim polis özel harekatcı asker desem asker degıl polis desem polis degil:60: bingöldeyiz 2.şark görevinde bi de oglusumuz var 6aylık bu arada polis esleri topıgını farketmemıs polıs eslerı goruyorum sankiiii :52:

bi de ben geleyim bari :66: eşim polis özel harekatcı asker desem asker degıl polis desem polis degil:60: bingöldeyiz 2.şark görevinde bi de oglusumuz var 6aylık bu arada polis esleri topıgını farketmemıs polıs eslerı goruyorum sankiiii :52:

Hoşgeldin tatlımm haklısın senin eşinin işi çok zor hepsi Allaha emanet olsun... Oluşunu öpüyoomm çokk :16:

hani güneş olsa da hafiften meltem esse yakmasa o güneş insanı bunaltmasa..... Saçlarımızı alıp uçursa ılık rüzgar...ayy ne güzel düşünmesi bile ... :66:

az kaldı yasemincim yakında havalar ısınır...

ayyy hayali bile şahane keşke canım yaaaaaa ama nerde bugünde İstanbul felaket offffff

kızlar ya bu arada bır sey sorcam bu şark tayinleri ne zaman belli oluyor çıkıp çıkmadığı çok tereddütlüyüm bu konuda çıkmaması lazım yaaa offfff çalışmam lazım :52::52::52::52:

Back