- Konu Sahibi gulserennn
kızlar ne olduya....................:26:
bişey olmadı canım şakalaşıyoruz biz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar ne olduya....................:26:
bişey olmadı canım şakalaşıyoruz biz
kızlar naber ne yapıyorsunuz hastayım ben yatıyorummm
kızlar naber ne yapıyorsunuz hastayım ben yatıyorummm
cok geçmiş olsun neyın var mühim değildir inşallah kendıne cok dikkat et öpüldün
slm herkese nerde bu kızlar........
HER zamankı gıbı ben burdayım canım ama dıger hıc kımseden ses yok sen nerelerdesın neler yapıyosun
bende burdayım canım hastalığı atlatmaya çalışıyorum havada soğuk kar kıyamet var burda güneşli günleri özledimmm askılı tişörtler beyaz kotlar giymesini özledim yaaa yaz gelsin
bende burdayım canım hastalığı atlatmaya çalışıyorum havada soğuk kar kıyamet var burda güneşli günleri özledimmm askılı tişörtler beyaz kotlar giymesini özledim yaaa yaz gelsin
geçmişler olsun canım.umarım tez zamanda iyileşirsin...............:94:
günaydıınnnn kimse neden yoookkk ösledim sizleriii ...
günaydın canım.......
kızlar yaaaaa havalar cok kötü ne zaman güneş açıcak yaz gelsin artıkkkkkkkkkkkkk
bi de ben geleyim bari eşim polis özel harekatcı asker desem asker degıl polis desem polis degil bingöldeyiz 2.şark görevinde bi de oglusumuz var 6aylık bu arada polis esleri topıgını farketmemıs polıs eslerı goruyorum sankiiii
hani güneş olsa da hafiften meltem esse yakmasa o güneş insanı bunaltmasa..... Saçlarımızı alıp uçursa ılık rüzgar...ayy ne güzel düşünmesi bile ...
az kaldı yasemincim yakında havalar ısınır...