Polis-Asker Eşleri Tanışma

beni ilgilendirmezzzzzzzzzzzzz
ben hem evlendim hem çocuk yaptım hem okuyorum ama sen?????????
evlenmiş görünümlü çocuk ertelemiş okudum diye geçinen
ama hala okuyaaaaaaaan.
ben bebeğimi kucağıma alıp okula giderken sen bebeği hala yapma düşünme ol tamam mııııııııııııı

kızlar ne olduya....................:26:

oyy yerim ben onuuuu
uyandınız mı? erkencisiniz gibi
hayırdır bir yere mi gidiyorsunuz?

yokbe canım hanım8.30 da kalktı.sabah erkenden kalkıyo bense uyumak istiyorum bebşiğinde almıyorum.az sonra bakıyorum beşiğin korkuluklarına ayağını dayamış çıkmaya çalışıyo.düşecek diye korkuyorum mecbereb kalkıyoruz.biraz sonra kahvaltı yaparız.
senin kociş yok galiba
gel baraber kahvaltı yapalım.

ah yaramazım benim, enerjik pombam benim
alınca uykusunu dururmu annesi..
geleyim yaaaaa valla ne ii olur, nasılsa tüm ısrarlarımıza rağmen bizi kısıra davet eden olmadı
bari sana geliim de biras kafam dağılsın...
annem çok uzağız hepizimzde birbirimize ülkenin sınırlarına barikart kurmuş bigi ne o öyle kars maraş bursa istanbul antep bilmem ne, ne o öyle ya bari komşu il olsaydık....
koçiş geldi uyuyor, hem ben küsüm ona banane..
mamamız hazır mı?
bende bi tabak hazırliim bari karnım gurul gurul ama pıtpıtlarından ses yok yavrumun yha

inşallah sizin antalya çıkar ozaman görüşürüz.her halukarda ben fethiyeye gidiyorum.ama bizim muğla çıkarsa bize tatile gelirsiniz.biz bir yaz sahilden gezmek istiyoruz mersin hatay antep niğde buralarda arkadaşlar var.oradanda malatyaya gitmek istiyoruz.
sen yemezsen kuzu enerjiyi nerden bulsun.
ye çikolatayı meyve suyunuda gör bak pıtpıtlara.

canım inşallah yha
sen annesin duan kabul olur inş
dua et
vallahii...
illa deniz kıyısı bi yer istiyorum ya ben deniz kenarında büyüdüm plaj kapımızın önünde.
şimdi ben antepe gidip napıcam.
çok korkuyorum. buraya gelmeden başbakanlığı arayıp ben maraşı istiyorum demişti eşim şark için bak geldi...
şimdide 2 antep tercihi verdi ve yine tüm bildiklerini arayıp orayı istediğini belitti. şimdi napıcas...
antalya denizli mersin ve kocaeli var aralarında. allahıııım yarabbim bi gelsin 10 insanı doyurcam... sende ne dilersen dile benden

aynen canım annemlerin evin den deniz görünüyodu yürüyerek 20 dk uzaklıkta.bende denizsiz duramıyorum.
offfffffffff şimdi olacaktık deniz kıyısında içecek çayımızı ohhhhhhhhhhhhhhh sefam olsun gellllll muğla gel

sizinkiler muğladamıydı?
ohhh ne güzel..
ya en azından eşin benim ki gibi ailesinin yakınında olmak istemiyordur belki
benim ki hataya yakın yerleri istiyor
bayılıcam yaaaa
inş gelmez
bende deniz kenarına yakın biyere gelirim
sana da yakın olursak
ohh

evet ben fethiyelim belki duymuşsundur.antalya antalya antalya............ gelsin.innnnnnnnnnnnşşallllllllllllahhhhhhhhhhhhhhh

duymazmıyım
cennet yha
güneyin herşeyi güzel havası suyu insanları mekanları. of yha rabbim ne olur yardım et bende gidiiim...

sen sus tamam mı
1 yıl oldu sen uğramayalı buraya tabi fransız kalırsın konuya...

hamilelik psikolojisi sanırım.bukadar kendini bilmeden konuşuyorsun.ayıp canım karşında çocuk yok azarlayamazsın.seni alakadar etmez benim nezaman girip girmeyeceğim......

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…