Polis-Asker Eşleri Tanışma

kız delisi
eşin ne istiyor

selam kızlar, ben de asker eşiyim, memnun oldum tanıştığıma
ne güzel bebişlerden konuşuyosunuz allah analı babalı büyütsün inş. bizim tayin sıkıntılarımız var malesef o yüzden bebek işini erteledik bi süre. daha 24 yaşındayım ama en fazla 2 sene daha beklerim.

hoşgeldin sen benim açtığım kendini çocuk yapmaya hazır hissetmeyenler topiğinede gelmiştin hatırladım ordan seni yanlış hatırlamadım dimi

hoşgeldin canım
bizde tayinciyiz ama bak bebek geliyor
çok da iyi oldu
hiç ertleme derim
olsun sevelim

bayaaaaa byaaaaaaaaaa bayaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ıyıyızanladınız sanırım uytmuyorkı artık dısardan bakıldıgında hareketlerı anlasılabılıyor :)))))

yazını okuyunca nasıl heyecanlandım anlatamam
ben seyirme gibi
karıncalanma gibi
hissediyorum
acaba nedir bunlar?
benim ki ne zaman tekmeleyecek çok istiyorum artık onu tamamen hissetmeyi
tekmelediğinde sende ayağını gıdıkla canım, kudursun yavrum benimm

hoşgeldin sen benim açtığım kendini çocuk yapmaya hazır hissetmeyenler topiğinede gelmiştin hatırladım ordan seni yanlış hatırlamadım dimi

evet canım o topiğe de gelmiştim bu yüzden kendimi hazır hissedemiyorum. mesela eşim yanımda yok diye ailesi gelir yanıma diye çok korkuyorum. daha birbirimize bile doyamadık. ertelemek zorundayız yani. şu anda hamile kalsam sanki felaket olur gibi geliyor. hem istiyorum da ama normal bi hayatımız olduğunda tabi. eşim sadece haftasonları eve gelebiliyor. doğuya tayin olcak bu sene de.beni götüremicek.

hoşgeldin canım
bizde tayinciyiz ama bak bebek geliyor
çok da iyi oldu
hiç ertleme derim
olsun sevelim

canım ne güzel allal sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. eşim yanımda olsa belki ben de cesaret edicem ama bi araya gelemediğimiz için bekliyorum...

aslında bundan sonra hıssedersın tam olarak bıde bazen kasılma gıbı oluyor ama o 25 ıncı haftadan sonra oluyormus genelde kafasını bıle hıssedıyorsun dokununca sonra kayıverıyor elınden :)))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…