Polip sorunu olanlar

Sultan3434

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
3 Ekim 2019
357
184
103
35
Kızlar merhaba, 1 senedir bebek istiyoruz en son gittiğim doktor rahim içinde 11 mm. Polip olduğunu söyledi. Bazen gebeliğe engel bir durum olduğunu rahim filmi çekilmemi söyledi. Rahim filmimde de kesinleşince polip i alacakmış. Polip aldıran var mı aranızda ağrılı bir işlem mi şimdiden korkmaya başladım

Aynı sıkıntı bende de var 2 senedir çocuk istiyoruz olmuyor doktor bende de 2 tane rahimde polip var alınması gerek dedi

Selamün aleyküm kızlar ben 20 kasım çarşamba günü polip ameliyatı oldum.hayatım dailk defa bayıltıldım.çok tedirgindim ve beklemek düşünmek yıpratıyor.ama düşündüğümden daha iyiydi.üsküdar da kadın doğum ve çocuk araştırma hastanesi zeynep kamil hastanesi var orda oldum ameliyatı şu an da kanamam var 15 gün sürermiş.bende 2 yıllık evliyim ve iki aşılama yaptırdım zeynep kamilde ama tutmadı 5 ay oluyordur ara vereli.ben ekimin 5 inde kan görmeye başladım hiç durmadan bu zamana kadardevam etti uzayınca kadın doğuma doç.dr Mustafa eroğluna randevu aldım ilk gittim hormon ilacı verdi asistanı kullan 2,5 ay sonra kontrole gel dedi.10 gün sonra yine gittim çünkü kanamam daha çok gelmeye başladı ve sancım olmaya başladı.10 gün sonra gittiğim de başka bir asistanı vardı bende bakayım dedi. O bakınca gördü ve acil ameliyat olman lazım dedi.hatta aşılama için rahim filmi çekildiğim de polipe soru işareti koyulmuş ama bana kimse bişey dememişti o zamanlar 1 sene oluyordur. Onun üzerine tahliller gün alındı ve operasyon gerçekleşti.inşallah en tez vakitte güzel bir haber alırım

Aynı sıkıntı bende de var 2 senedir çocuk istiyoruz olmuyor doktor bende de 2 tane rahimde polip var alınması gerek dedi
Ameliyat olmayı düşünüyor musunuz polip ile gebe kalan da varmış ama artık vakit geçirmek istemiyorum adet olduktan sonra film çekilip polip i aldırmak istiyorum ne kadar korksamda Rabbim tez zamanda bebeğimize kavuştursun

İnşallah Rabbim bebeğimize kavuşmayı nasip etsin adetten sonra rahim filmi çekilcem sonra da ameliyatını yaparız demişti inşallah bu sefer bebeğimiz gelecek

Bende zaman kaybetmek istemiyorum artık rahim filmi bende çekindim onda sıkıntı çıkmadı sadece polip var aldırma gerek dedi korkmuyorum ama işte çalıştığım için sıkıntı yaratırlar mı diye düşünüyorum

Ben aldırdım hiç korkmayın çok kısa süren hiç acısı olmayan bir işlem . 10-15 dk sürmemiştir bile . Çıktıktan sonra 2 gün hafif ağrım oldu regl ağrısı gibi o kadar :)

Merhaba bende de polip vardı ameliyat olmam şart dediler kararımı verdim ameliyata girdim ama fos çıktı polip çıkmadı bence olma ameliyat kendiliğinden de düşebiliyor ben ameliyat olmadan bir gün önce kanama yaşadım artık orda mı düştü bilmiyorum boşu boşuna ameliyat oldum çok pişmanım daha iyi bir doktora daha görün bence özel hastaneler para tuzağı bence

Ben aldırdım hiç korkmayın çok kısa süren hiç acısı olmayan bir işlem . 10-15 dk sürmemiştir bile . Çıktıktan sonra 2 gün hafif ağrım oldu regl ağrısı gibi o kadar :)
Çok şükür atlatmışsın:) korkumu yavaş yavaş yeniyorum ameliyatta anestezi veriyorlar mı yoksa gerek kalmıyor mu

Doktor emin olmak için benden rahim filmi çekilmemi istedi o zaman kesinleşiyormuş. Filmde de çıkarsa o zaman ameliyat olcam

Çok şükür atlatmışsın:) korkumu yavaş yavaş yeniyorum ameliyatta anestezi veriyorlar mı yoksa gerek kalmıyor mu
Anestezisiz olmaz hissedersin yapılanları değişik aletler kullanıyolar kasılır gerilirsin . Travma yaşarsın zaten hafif bi anestezi uyandığında rüyadan kalkmış gibi oluyorsun

Konu sahibi polip sorunuyla ilgili soru sormuş . Çocuk yapayım mı yapmayım mı dememiş
Siz yapmazsınız
Fakirlerin arasından birisi onu başardı diye herkesin çocuğu bunu yapmak zorunda mı ? Ya yapamazsa ? Çocuğu bu strese niye sokuyorsun ki? Sanki kafana silah dayıyorlar çocuk yap diye.
Sen bir de malum dine inanıyorsun değil mi ? Bu şeye inananları da hiç anlamam. Kul olarak dünyaya gelmişsin, hayatın boyu yasaklara uyacaksın ki sözde paradise a gireceksin. Bu eziyeti neden çocuk yapıp oma da yaşatıyorsunuz ki ?

neye inandığımı bu yorumdan nasıl anladın . Yeni üye olmuşsun milleti provake etmeye geldiğin belli .

Haklısın senin gibiler bu dünyaya gelmemeli

Bende 3 gün önce polip aldırdım. Bünyem mi zayıf bilmiyorum ilk 10 dakika dayanılmaz ağrım oldu sonra geçti. 2 saat sonrada eve geldim. Ara ara lekelenmerim oluyor sadece. Doktorum ilişki dışında hersey serbest normal hayatına deva et dedi. Hatta dün şehirdışına doğa yürüyüşüne bile gittim.korkulacak bir ameliyat değil canım korkma. Cuma günü kontrele gideceğim inş herşey yolundadır
da bende meleğimi alırım kucağıma

Kızlar bende doktora gittim rahim kalınlığı gördüler ama bende belirti vermedi polip den şüphelendiler özelde rahim filmi çekindim anestezili ve sadece polip çıktı 1 cm ilk ve doktor alalım dedi . Daha sonra bir hafta geçmeden polip ameliyatı oldum histeroskopi yani. Tekrar anestezi aldım ve yarım saat sürdü iyi bir doktor bulun ve korkmayın kesinlikle aynı gün hemen çıktım hastaneden iki saat sonra ve uzun yolculuğa çıktım 8 saatlik sadece kanamam oldu ilk gün fazla sonra azaldı bakalım bu ay korunduk rahim filmi ve polip den dolayı adet olunca yeniden başlayacağım hayırlısı bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…