- 3 Ekim 2019
- 357
- 184
- 103
- 35
- Konu Sahibi Sultan3434
-
Aynı sıkıntı bende de var 2 senedir çocuk istiyoruz olmuyor doktor bende de 2 tane rahimde polip var alınması gerek dediKızlar merhaba, 1 senedir bebek istiyoruz en son gittiğim doktor rahim içinde 11 mm. Polip olduğunu söyledi. Bazen gebeliğe engel bir durum olduğunu rahim filmi çekilmemi söyledi. Rahim filmimde de kesinleşince polip i alacakmış. Polip aldıran var mı aranızda ağrılı bir işlem mi şimdiden korkmaya başladım
Ameliyat olmayı düşünüyor musunuz polip ile gebe kalan da varmış ama artık vakit geçirmek istemiyorum adet olduktan sonra film çekilip polip i aldırmak istiyorum ne kadar korksamdaAynı sıkıntı bende de var 2 senedir çocuk istiyoruz olmuyor doktor bende de 2 tane rahimde polip var alınması gerek dedi
İnşallah Rabbim bebeğimize kavuşmayı nasip etsinSelamün aleyküm kızlar ben 20 kasım çarşamba günü polip ameliyatı oldum.hayatım dailk defa bayıltıldım.çok tedirgindim ve beklemek düşünmek yıpratıyor.ama düşündüğümden daha iyiydi.üsküdar da kadın doğum ve çocuk araştırma hastanesi zeynep kamil hastanesi var orda oldum ameliyatı şu an da kanamam var 15 gün sürermiş.bende 2 yıllık evliyim ve iki aşılama yaptırdım zeynep kamilde ama tutmadı 5 ay oluyordur ara vereli.ben ekimin 5 inde kan görmeye başladım hiç durmadan bu zamana kadardevam etti uzayınca kadın doğuma doç.dr Mustafa eroğluna randevu aldım ilk gittim hormon ilacı verdi asistanı kullan 2,5 ay sonra kontrole gel dedi.10 gün sonra yine gittim çünkü kanamam daha çok gelmeye başladı ve sancım olmaya başladı.10 gün sonra gittiğim de başka bir asistanı vardı bende bakayım dedi. O bakınca gördü ve acil ameliyat olman lazım dedi.hatta aşılama için rahim filmi çekildiğim de polipe soru işareti koyulmuş ama bana kimse bişey dememişti o zamanlar 1 sene oluyordur. Onun üzerine tahliller gün alındı ve operasyon gerçekleşti.inşallah en tez vakitte güzel bir haber alırım
Hayırlısıyla inşallah canımİnşallah Rabbim bebeğimize kavuşmayı nasip etsinadetten sonra rahim filmi çekilcem sonra da ameliyatını yaparız demişti inşallah bu sefer bebeğimiz gelecek
Bende zaman kaybetmek istemiyorum artık rahim filmi bende çekindim onda sıkıntı çıkmadı sadece polip var aldırma gerek dedi korkmuyorum ama işte çalıştığım için sıkıntı yaratırlar mı diye düşünüyorumAmeliyat olmayı düşünüyor musunuz polip ile gebe kalan da varmış ama artık vakit geçirmek istemiyorum adet olduktan sonra film çekilip polip i aldırmak istiyorum ne kadar korksamdaRabbim tez zamanda bebeğimize kavuştursun
Merhaba bende de polip vardı ameliyat olmam şart dediler kararımı verdim ameliyata girdim ama fos çıktı polip çıkmadı bence olma ameliyat kendiliğinden de düşebiliyor ben ameliyat olmadan bir gün önce kanama yaşadım artık orda mı düştü bilmiyorum boşu boşuna ameliyat oldum çok pişmanım daha iyi bir doktora daha görün bence özel hastaneler para tuzağı benceKızlar merhaba, 1 senedir bebek istiyoruz en son gittiğim doktor rahim içinde 11 mm. Polip olduğunu söyledi. Bazen gebeliğe engel bir durum olduğunu rahim filmi çekilmemi söyledi. Rahim filmimde de kesinleşince polip i alacakmış. Polip aldıran var mı aranızda ağrılı bir işlem mi şimdiden korkmaya başladım
Çok şükür atlatmışsın:) korkumu yavaş yavaş yeniyorum ameliyatta anestezi veriyorlar mı yoksa gerek kalmıyor muBen aldırdım hiç korkmayın çok kısa süren hiç acısı olmayan bir işlem . 10-15 dk sürmemiştir bile . Çıktıktan sonra 2 gün hafif ağrım oldu regl ağrısı gibi o kadar :)
Doktor emin olmak için benden rahim filmi çekilmemi istedi o zaman kesinleşiyormuş. Filmde de çıkarsa o zaman ameliyat olcamMerhaba bende de polip vardı ameliyat olmam şart dediler kararımı verdim ameliyata girdim ama fos çıktı polip çıkmadı bence olma ameliyat kendiliğinden de düşebiliyor ben ameliyat olmadan bir gün önce kanama yaşadım artık orda mı düştü bilmiyorum boşu boşuna ameliyat oldum çok pişmanım daha iyi bir doktora daha görün bence özel hastaneler para tuzağı bence
Anestezisiz olmaz hissedersin yapılanları değişik aletler kullanıyolar kasılır gerilirsin . Travma yaşarsın zaten hafif bi anestezi uyandığında rüyadan kalkmış gibi oluyorsunÇok şükür atlatmışsın:) korkumu yavaş yavaş yeniyorum ameliyatta anestezi veriyorlar mı yoksa gerek kalmıyor mu
Konu sahibi polip sorunuyla ilgili soru sormuş . Çocuk yapayım mı yapmayım mı dememişTürkiyede çocuk yapıp napacaksın eğitim zaten berbat para değersiz çalışma saat fazla yani çocuk yapıp eziyetmi çektirmekmi istiyorsun
Fakirlerin arasından birisi onu başardı diye herkesin çocuğu bunu yapmak zorunda mı ? Ya yapamazsa ? Çocuğu bu strese niye sokuyorsun ki? Sanki kafana silah dayıyorlar çocuk yap diye.Konu sahibi polip sorunuyla ilgili soru sormuş . Çocuk yapayım mı yapmayım mı dememiş
Siz yapmazsınız
Fakirlerin arasından birisi onu başardı diye herkesin çocuğu bunu yapmak zorunda mı ? Ya yapamazsa ? Çocuğu bu strese niye sokuyorsun ki? Sanki kafana silah dayıyorlar çocuk yap diye.
Sen bir de malum dine inanıyorsun değil mi ? Bu şeye inananları da hiç anlamam. Kul olarak dünyaya gelmişsin, hayatın boyu yasaklara uyacaksın ki sözde paradise a gireceksin. Bu eziyeti neden çocuk yapıp oma da yaşatıyorsunuz ki ?
Teşekkür ederim bilgilendirme için :)Anestezisiz olmaz hissedersin yapılanları değişik aletler kullanıyolar kasılır gerilirsin . Travma yaşarsın zaten hafif bi anestezi uyandığında rüyadan kalkmış gibi oluyorsun
Haklısın senin gibiler bu dünyaya gelmemeliFakirlerin arasından birisi onu başardı diye herkesin çocuğu bunu yapmak zorunda mı ? Ya yapamazsa ? Çocuğu bu strese niye sokuyorsun ki? Sanki kafana silah dayıyorlar çocuk yap diye.
Sen bir de malum dine inanıyorsun değil mi ? Bu şeye inananları da hiç anlamam. Kul olarak dünyaya gelmişsin, hayatın boyu yasaklara uyacaksın ki sözde paradise a gireceksin. Bu eziyeti neden çocuk yapıp oma da yaşatıyorsunuz ki ?
Kızlar merhaba, 1 senedir bebek istiyoruz en son gittiğim doktor rahim içinde 11 mm. Polip olduğunu söyledi. Bazen gebeliğe engel bir durum olduğunu rahim filmi çekilmemi söyledi. Rahim filmimde de kesinleşince polip i alacakmış. Polip aldıran var mı aranızda ağrılı bir işlem mi şimdiden korkmaya başladım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?