• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Polip sorunu olanlar

Bende ocakta ilk tup bebek denemesı yapıcam yarım mm polıp gorundu rahım fılmınde 1 cm bıle degıl yarım cm alınsın falan denmedı sanırım boyut u ve oldugu yer onemlı zeynepkamılde bu arada olcak tup bebek

Selamün aleyküm kızlar ben 20 kasım çarşamba günü polip ameliyatı oldum.hayatım dailk defa bayıltıldım.çok tedirgindim ve beklemek düşünmek yıpratıyor.ama düşündüğümden daha iyiydi.üsküdar da kadın doğum ve çocuk araştırma hastanesi zeynep kamil hastanesi var orda oldum ameliyatı şu an da kanamam var 15 gün sürermiş.bende 2 yıllık evliyim ve iki aşılama yaptırdım zeynep kamilde ama tutmadı 5 ay oluyordur ara vereli.ben ekimin 5 inde kan görmeye başladım hiç durmadan bu zamana kadardevam etti uzayınca kadın doğuma doç.dr Mustafa eroğluna randevu aldım ilk gittim hormon ilacı verdi asistanı kullan 2,5 ay sonra kontrole gel dedi.10 gün sonra yine gittim çünkü kanamam daha çok gelmeye başladı ve sancım olmaya başladı.10 gün sonra gittiğim de başka bir asistanı vardı bende bakayım dedi. O bakınca gördü ve acil ameliyat olman lazım dedi.hatta aşılama için rahim filmi çekildiğim de polipe soru işareti koyulmuş ama bana kimse bişey dememişti o zamanlar 1 sene oluyordur. Onun üzerine tahliller gün alındı ve operasyon gerçekleşti.inşallah en tez vakitte güzel bir haber alırım
Canım selâm çok geçmiş öncelikle. Bende Üsküdar Zeynep Kamil e gidiuroum şuan doktorum Evrim Bostancı benim de hikâyem şöyle, 19 Aralık'ta zorunlu kürtaj oldum bebeğim kalp atışları durmuştu 8 haftalık gebeyken 6 haftalikta kalmıştı 😔. Kürtaj olalı nerdeyse iki ay olacak ama.benim lekelenmelerim bitmedi. Doktora gittim bu arada. Evrim hoca bende miyom var dedi yada kürtaj dan kalan bir parça. Hastane ye yatış yaptilar bana histereskopi icin en son vziite de sizin gittiğiniz Mustafa hoca muayene etti. O da ahim içinde polip var buna bağlı olarak gebelik değeriniz Sifirlanmamis dedi bana histereskopi yapılacaktı ama maalesef beta değerim 59 çıktığı için iptal ettiler bu seviyedeyken yapayiz dediler nedense artık bilemedim. Ben iki aydan fazla ilişki Zaten yaşamıyorum yeni bir bebek olması imkansız. iki gün sonra kan tahlili vericem yine orada ona göre bişey diyecekler. Çok canım sıkkın. Kürtaj oldum hala atlatamadim 😞😞

Bende dr gittim bebek için rahim filmi cekelşm dedi cektırdım polip cıktı 6 7 mm bir polip tamam yapalım dedim 6500 fiyat cıktı cok geldi bana sonra ki gün kanunı sulatn suleyman hastanesıne gittim orasıda cuma gel hiproskopile bakacaz yanı yarın gitmem gerekiyor ben oluvısyan testı kullanıyorum bunun yumartlama gerceklestı ama yumurtlama oldugunda benım hafif bir lekelenmem geliıyor ve bu ay agrım oldu cok kasıgım patlıcak gibiydi nerdeysesuanda hafif agrı var polipde rahşm içinde tam spermın gittiyı yerde engel olmaz ama bız alalım dedi ve ben bir sene once bir kere kalp kirizi gecirdım o yızden korkuyorum narkoz almaya 😞😞

Bende ocakta ilk tup bebek denemesı yapıcam yarım mm polıp gorundu rahım fılmınde 1 cm bıle degıl yarım cm alınsın falan denmedı sanırım boyut u ve oldugu yer onemlı zeynepkamılde bu arada olcak tup bebek
Merhaba tüp bebek polip ile yaptirdinizmi oldumu...benimde yumurta toplamadan önce polip var dedi doktor alalım ve yumurtaları toplayalım ama 1 ay sonra yumurtayı yerlestirecez diyor

Bende çocuk tedavisi için gittiğimde rahimde polip olduğunu öğrendim ama polip alınmadan gebe kalamayacağımı söyledi doktor,12 martta polip alındı sonrasında yoğun bi ağrım oldu ama ameliyattan sonra 2 ay adet olamadım kontrole gittiğimde bi sorun olmadığını söyledi doktor tarlusal verdi onunla adet oldum ardından adetin 3. Günü letu kullandım 2 gün önce gittiğimde 2 tane yumurtanın iyi geliştiğini 14 cm olduğunu söyledi..Bu ameliyattan sonra adeti geciken ve ters giden şeyler yaşayan oldu mu aranızda ?

Bende 3 gün önce polip aldırdım. Bünyem mi zayıf bilmiyorum ilk 10 dakika dayanılmaz ağrım oldu sonra geçti. 2 saat sonrada eve geldim. Ara ara lekelenmerim oluyor sadece. Doktorum ilişki dışında hersey serbest normal hayatına deva et dedi. Hatta dün şehirdışına doğa yürüyüşüne bile gittim.korkulacak bir ameliyat değil canım korkma. Cuma günü kontrele gideceğim inş herşey yolundadır
da bende meleğimi alırım kucağıma😇
Merhaba hayırlı olsun öncelikle Allah kazasız belasız kucağınıza almayı nasip etsin polip ameliyatı sonrasında kendiliğinden mi oldu bebeğiniz tedavi mi oldunuz

Merhaba hayırlı olsun öncelikle Allah kazasız belasız kucağınıza almayı nasip etsin polip ameliyatı sonrasında kendiliğinden mi oldu bebeğiniz tedavi mi oldunuz

Merhaba Canım Allah razı olsun. polibi aldırdıktan sonra ilişkiye fırsat olmadan eşim yurtdışına gitti 2 ay ayrı kaldık bende her ihtimale karşı rahim filmide çekindim eşimin yanına öyle gittim ve ilk ilişkide tuttu şükürler olsun. Polip bebeğin tutunabileceği yerde olunca maalesef yerleşemiyor olumsuz sonuçlanıyor canım aldırınca olumlu olma ihtimali artıyor

Merhaba Canım Allah razı olsun. polibi aldırdıktan sonra ilişkiye fırsat olmadan eşim yurtdışına gitti 2 ay ayrı kaldık bende her ihtimale karşı rahim filmide çekindim eşimin yanına öyle gittim ve ilk ilişkide tuttu şükürler olsun. Polip bebeğin tutunabileceği yerde olunca maalesef yerleşemiyor olumsuz sonuçlanıyor canım aldırınca olumlu olma ihtimali artıyor
Bende aldırdım polipi doktor bu ay da korunmanıza gerek yok kanaman bitince deneyebilirsiniz dedi . Eğer yumurtlamam geçmemiş olursa inşallah bize ee ilk seferde nasip olur 🥰

Bugün rahim filmi çekindim 6x9mm rahim ağzında polid göründü alınması gerekiyor yazdıklarınızı okudum biraz rahatladım inşallah sonuç alırız

Bende aldırdım polipi doktor bu ay da korunmanıza gerek yok kanaman bitince deneyebilirsiniz dedi . Eğer yumurtlamam geçmemiş olursa inşallah bize ee ilk seferde nasip olur 🥰
Kaç gündür aradığım mesajı buldum😍
Histeroskopi yapıldığı ay verilen cinsel ilişki yasağından sonra, gebelik için korunmak şart mı değil mi, yani varsayalım o ay gebe kaldık bir sorun teşkil eder mi diye hep merak etmiştim ki sonunda sizin mesajınızı gördüm😊🌹
Allahım kucağınıza sağlıcakla almayı nasip etsin inşallah 🤲 histeroskopiden sonra normal yolla mı hamile kaldınız?

Kaç gündür aradığım mesajı buldum😍
Histeroskopi yapıldığı ay verilen cinsel ilişki yasağından sonra, gebelik için korunmak şart mı değil mi, yani varsayalım o ay gebe kaldık bir sorun teşkil eder mi diye hep merak etmiştim ki sonunda sizin mesajınızı gördüm😊🌹
Allahım kucağınıza sağlıcakla almayı nasip etsin inşallah 🤲 histeroskopiden sonra normal yolla mı hamile kaldınız?
Amin inşallah çok teşekkür ederim ☺️ hayır maalesef normal yolla hamile kalamadım tüp bebek tedavisi gördüm ilk denemede olumlu sonuç aldık elhamdulillah 🙏

Back