• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Polip sorunu olanlar

Bende 3 gün önce polip aldırdım. Bünyem mi zayıf bilmiyorum ilk 10 dakika dayanılmaz ağrım oldu sonra geçti. 2 saat sonrada eve geldim. Ara ara lekelenmerim oluyor sadece. Doktorum ilişki dışında hersey serbest normal hayatına deva et dedi. Hatta dün şehirdışına doğa yürüyüşüne bile gittim.korkulacak bir ameliyat değil canım korkma. Cuma günü kontrele gideceğim inş herşey yolundadır
da bende meleğimi alırım kucağıma😇
Doktorun bebek için ne kadar korun dedi canım

Bende 3 gün önce polip aldırdım. Bünyem mi zayıf bilmiyorum ilk 10 dakika dayanılmaz ağrım oldu sonra geçti. 2 saat sonrada eve geldim. Ara ara lekelenmerim oluyor sadece. Doktorum ilişki dışında hersey serbest normal hayatına deva et dedi. Hatta dün şehirdışına doğa yürüyüşüne bile gittim.korkulacak bir ameliyat değil canım korkma. Cuma günü kontrele gideceğim inş herşey yolundadır
da bende meleğimi alırım kucağıma😇
İnşallah tez zamanda bebeğine kavuşursun. Doktorum adet olursan rahim filmi için gün al filmde polip oldugu kesinleşir çıkarsa da alırız dedi biraz korkum vardı çok sağolun

Kızlar bende doktora gittim rahim kalınlığı gördüler ama bende belirti vermedi polip den şüphelendiler özelde rahim filmi çekindim anestezili ve sadece polip çıktı 1 cm ilk ve doktor alalım dedi . Daha sonra bir hafta geçmeden polip ameliyatı oldum histeroskopi yani. Tekrar anestezi aldım ve yarım saat sürdü iyi bir doktor bulun ve korkmayın kesinlikle aynı gün hemen çıktım hastaneden iki saat sonra ve uzun yolculuğa çıktım 8 saatlik sadece kanamam oldu ilk gün fazla sonra azaldı bakalım bu ay korunduk rahim filmi ve polip den dolayı adet olunca yeniden başlayacağım hayırlısı bakalım
Rahim kalınlığı bende de var çok adet oluyor musun diye sormuştu doktor gerçekten de çok adet oluyorum polip in etkisi de var herhalde. Teşekkür ederim bilgilendirme için çok endişem vardı polip ameliyatında herhalde fazla büyütmüşüm gözümde sağolun

İnşallah tez zamanda bebeğine kavuşursun. Doktorum adet olursan rahim filmi için gün al filmde polip oldugu kesinleşir çıkarsa da alırız dedi biraz korkum vardı çok sağolun

Aminnn canım Rabbim evlat isteyenlerin kucağını boş bırakmasın inşşş.. Hiç korkma bir anestezi hiçbir şeyi hissettirmiyor zaten. Ben hastaneden çıkıp 2 otobüs değiştirerek evime gittim o kadar rahattım yani

Canım Ben 22 kasımda oldum histeroskopiyi bir hafta ilişki yasak haftaya gel dedi başka birsey demedi. Cuma günü kontrole gideceğim o zamn söyleyecek sanırım. Sen ne kadar korundun
Bende on gün olmadı oldum halen leke devam ediyor ilişki yasak adetten sonra korunmam

Bende on gün olmadı oldum halen leke devam ediyor ilişki yasak adetten sonra korunmam
operasyon sonrası 5.gün lekelenmem durdu benim. Yarın 8.gün kontrele gideceğim. Operasyon sonrası kontrele gittin mi canım sen. Bu tarz operasyon sonrası yapışıklık oluşabiliyormuş bende bundan korkuyorum

Merhaba bende de polip vardı ameliyat olmam şart dediler kararımı verdim ameliyata girdim ama fos çıktı polip çıkmadı bence olma ameliyat kendiliğinden de düşebiliyor ben ameliyat olmadan bir gün önce kanama yaşadım artık orda mı düştü bilmiyorum boşu boşuna ameliyat oldum çok pişmanım daha iyi bir doktora daha görün bence özel hastaneler para tuzağı bence
Polip teshisini nasil koymuslardi rahimde kalinlasma var dedilermi size?

operasyon sonrası 5.gün lekelenmem durdu benim. Yarın 8.gün kontrele gideceğim. Operasyon sonrası kontrele gittin mi canım sen. Bu tarz operasyon sonrası yapışıklık oluşabiliyormuş bende bundan korkuyorum
Öyle mi ilk defa duydum ben hayır gitmedim ben gitmem lazım mı yapışıldık olursa görülüyor mu peki nasıl anlayacağız ki

Merhaba kizlar. Bende polip ameliyati oldum. Biraz bilgi vereyim yarim saat surdu ben hamile kalinca dusuyodu bebeklerim. Sonrasindada hamile kalamadim polip ameliyatindan sonra bi adet gordum arkasina hamile kaldim. Rabbim insallah herkese nasip etsin. Korkmayin anestiziyle yapiliyo zaten. Pek agrimda olmadi.

Merhaba kizlar. Bende polip ameliyati oldum. Biraz bilgi vereyim yarim saat surdu ben hamile kalinca dusuyodu bebeklerim. Sonrasindada hamile kalamadim polip ameliyatindan sonra bi adet gordum arkasina hamile kaldim. Rabbim insallah herkese nasip etsin. Korkmayin anestiziyle yapiliyo zaten. Pek agrimda olmadi.
Allahım sağlığıyla gelmeyi nasip etsin bebişinin :) ben de 1 senedir çocuk istiyorum hatta geçmeye başladı bile ama olmuyordu en son doktorum gördü polip i. Korkuyorum ama ameliyatı bu ay olcam inşallah

Peki polibin kaç cmdi canım ve kaç taneydi

Allahım sağlığıyla gelmeyi nasip etsin bebişinin :) ben de 1 senedir çocuk istiyorum hatta geçmeye başladı bile ama olmuyordu en son doktorum gördü polip i. Korkuyorum ama ameliyatı bu ay olcam inşallah
Benimde bir yoldur bebek istememe rağmen olmadı ve polibi sonra fark ettik ve on beş gün önce aldırdım inşAllah bundan sonra yolunda gider herşey

Back