- 14 Kasım 2015
- 469
- 342
- 53
- Konu Sahibi Sultan3434
-
Olabilir polipde kanama fazla oluyor ve düzensizlik oluşturuyor diye biliyorum bende mesela hiç belirti vermedi rastgele gördü doktor
Gebelik mi var yoksa düşünüyor musunuzanladım canım. Yarın doktora gideceğim kısmetse. Regl sonrası gel demiştir merak ediyorum ne diyeceğini.
Hayır canım şuan gebe değilim nasip olursa istiyorum. öncesinde genel muayene, erken ve sancılı regl için gittim doktora o sırada sebebini öğrendim polip var dedi.Gebelik mi var yoksa düşünüyor musunuz
Kaç cm peki polipHayır canım şuan gebe değilim nasip olursa istiyorum. öncesinde genel muayene, erken ve sancılı regl için gittim doktora o sırada sebebini öğrendim polip var dedi.
O konuda bilgi vermedi sadece adet sonrası tekrar gel dedi. Henüz gitmeye fırsat bulamadım maalesefKaç cm peki polip
Orda musınızAynı sıkıntı bende de var 2 senedir çocuk istiyoruz olmuyor doktor bende de 2 tane rahimde polip var alınması gerek dedi
Canım selâm çok geçmiş öncelikle. Bende Üsküdar Zeynep Kamil e gidiuroum şuan doktorum Evrim Bostancı benim de hikâyem şöyle, 19 Aralık'ta zorunlu kürtaj oldum bebeğim kalp atışları durmuştu 8 haftalık gebeyken 6 haftalikta kalmıştıSelamün aleyküm kızlar ben 20 kasım çarşamba günü polip ameliyatı oldum.hayatım dailk defa bayıltıldım.çok tedirgindim ve beklemek düşünmek yıpratıyor.ama düşündüğümden daha iyiydi.üsküdar da kadın doğum ve çocuk araştırma hastanesi zeynep kamil hastanesi var orda oldum ameliyatı şu an da kanamam var 15 gün sürermiş.bende 2 yıllık evliyim ve iki aşılama yaptırdım zeynep kamilde ama tutmadı 5 ay oluyordur ara vereli.ben ekimin 5 inde kan görmeye başladım hiç durmadan bu zamana kadardevam etti uzayınca kadın doğuma doç.dr Mustafa eroğluna randevu aldım ilk gittim hormon ilacı verdi asistanı kullan 2,5 ay sonra kontrole gel dedi.10 gün sonra yine gittim çünkü kanamam daha çok gelmeye başladı ve sancım olmaya başladı.10 gün sonra gittiğim de başka bir asistanı vardı bende bakayım dedi. O bakınca gördü ve acil ameliyat olman lazım dedi.hatta aşılama için rahim filmi çekildiğim de polipe soru işareti koyulmuş ama bana kimse bişey dememişti o zamanlar 1 sene oluyordur. Onun üzerine tahliller gün alındı ve operasyon gerçekleşti.inşallah en tez vakitte güzel bir haber alırım
Merhaba tüp bebek polip ile yaptirdinizmi oldumu...benimde yumurta toplamadan önce polip var dedi doktor alalım ve yumurtaları toplayalım ama 1 ay sonra yumurtayı yerlestirecez diyorBende ocakta ilk tup bebek denemesı yapıcam yarım mm polıp gorundu rahım fılmınde 1 cm bıle degıl yarım cm alınsın falan denmedı sanırım boyut u ve oldugu yer onemlı zeynepkamılde bu arada olcak tup bebek
Merhaba hayırlı olsun öncelikle Allah kazasız belasız kucağınıza almayı nasip etsin polip ameliyatı sonrasında kendiliğinden mi oldu bebeğiniz tedavi mi oldunuzBende 3 gün önce polip aldırdım. Bünyem mi zayıf bilmiyorum ilk 10 dakika dayanılmaz ağrım oldu sonra geçti. 2 saat sonrada eve geldim. Ara ara lekelenmerim oluyor sadece. Doktorum ilişki dışında hersey serbest normal hayatına deva et dedi. Hatta dün şehirdışına doğa yürüyüşüne bile gittim.korkulacak bir ameliyat değil canım korkma. Cuma günü kontrele gideceğim inş herşey yolundadır
da bende meleğimi alırım kucağıma
Merhaba hayırlı olsun öncelikle Allah kazasız belasız kucağınıza almayı nasip etsin polip ameliyatı sonrasında kendiliğinden mi oldu bebeğiniz tedavi mi oldunuz
Bende aldırdım polipi doktor bu ay da korunmanıza gerek yok kanaman bitince deneyebilirsiniz dedi . Eğer yumurtlamam geçmemiş olursa inşallah bize ee ilk seferde nasip olurMerhaba Canım Allah razı olsun. polibi aldırdıktan sonra ilişkiye fırsat olmadan eşim yurtdışına gitti 2 ay ayrı kaldık bende her ihtimale karşı rahim filmide çekindim eşimin yanına öyle gittim ve ilk ilişkide tuttu şükürler olsun. Polip bebeğin tutunabileceği yerde olunca maalesef yerleşemiyor olumsuz sonuçlanıyor canım aldırınca olumlu olma ihtimali artıyor
Kaç gündür aradığım mesajı buldumBende aldırdım polipi doktor bu ay da korunmanıza gerek yok kanaman bitince deneyebilirsiniz dedi . Eğer yumurtlamam geçmemiş olursa inşallah bize ee ilk seferde nasip olur
Amin inşallah çok teşekkür ederimKaç gündür aradığım mesajı buldum
Histeroskopi yapıldığı ay verilen cinsel ilişki yasağından sonra, gebelik için korunmak şart mı değil mi, yani varsayalım o ay gebe kaldık bir sorun teşkil eder mi diye hep merak etmiştim ki sonunda sizin mesajınızı gördüm
Allahım kucağınıza sağlıcakla almayı nasip etsin inşallahhisteroskopiden sonra normal yolla mı hamile kaldınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?