-
- Konu Sahibi prenses_melek
Evet canım şuan sadece Yeşilçay içiyorum canım hazımsızlık var bende ameliyattan beri sende böyle bişey varmı kaç gün oldu Dr niye aramadiki siz arayın bakalım.
Evet antibiyotikten olabilir ayy âklini seviyim canım benim kafam düşünmekten catliyo artık hep ameliyatta yormustum :) eşin ariycakti aradimi Dr lar pek umursamiyo üstüne düşbak bide aklima sey geldi dr un sana ilac verdiya antibiyotik falan belki onlarin etkiside olmus olabilir diger aya duzelir yani...
Canım daha yeni ameliyat olmuş ağrı çok normal bendede oldu 1 veya 2 güne geçer Dr ağrı kesici vermemişmi? Vermediyse majezik ağrı kesici alabilir geçmiş olsun ...Mrb arkadaşlar ablam 2qün önce polipten dolayı ameliyat oldu bqün kasıklarnda sanki üşütmüş qibi aqrısı war neden acaba bilqisi olan yardmcı olabilir m lütfen
Evet antibiyotikten olabilir ayy âklini seviyim canım benim kafam düşünmekten catliyo artık hep ameliyatta yormustum :) eşin ariycakti aradimi Dr lar pek umursamiyo üstüne düş
Mrb arkadaşlar ablam 2qün önce polipten dolayı ameliyat oldu bqün kasıklarnda sanki üşütmüş qibi aqrısı war neden acaba bilqisi olan yardmcı olabilir m lütfen
Evet antibiyotikten olabilir ayy âklini seviyim canım benim kafam düşünmekten catliyo artık hep ameliyatta yormustum :) eşin ariycakti aradimi Dr lar pek umursamiyo üstüne düş
Malesef cnm öyleler direk yumurta takibi istiyorum de başka zamana atmasın 11 gün snr yamı gün verdi işe bak yabu arada dedigin gibi oldu dr lar nekadar umursuz yaa.ameliyattan sonra esime asistanim sizi ariycak kontrol icin demisti aramayinca biz aradik meger onun icinde yeni bir randevu alinmasi gerekiyormus aramasak bekle dur yani bosuna.
neyse en erken 31 marta randevu verdi
Malesef cnm öyleler direk yumurta takibi istiyorum de başka zamana atmasın 11 gün snr yamı gün verdi işe bak ya
Canım herseyde bi Hayır var bunu unutma 1 ay beklersin ama belki ondada vardır bi Hayırevet tatlim yaa cok canim sikildi cunku ben regl olmadan once konusup yumurta takibi isteyecektim. simdi onun verdigi tarihte regl olmus oluyorum ve bana diger ay gel derse yikilirim valla
bu arada sen regl oldun mu ve ameliyattan sonra reglinde herhangi bir degisiklik oldu mu? benim reglim agrili olur mazejik icmeden ve sicak su torbasi koymadan duramam. ilk 3 gun yogun olur ve 6-7 gun surer. polip yogun ve agrili olmasina nedenmis bakalim alininca bende nasil bir degisiklik olacak...
Canım herseyde bi Hayır var bunu unutma 1 ay beklersin ama belki ondada vardır bi Hayırsende benim gibi sabirsizsin arkadaşım sabır tevekkül ben adet olmadım 6 gün geçti yarın kan testi yaptıricam benim adetlerim de aynı anlattigin gibi olurdu daha adet başlamadan ağrısı gelirdi sıcak su torbası hazır ve nazır kucagimda dururdu ağrı dan eser yok çok şükür
Duzenli değildi lakin 2 günden fazlada gecmezdi bugün ogrenicez bakalım canım anormalliklerde yok bilmiyorumHaklisin...bakalim ne diycek, önümüzdeki süreç ne olacak 31 martta belli olur.
Senin reglin cok gecikmiş hayirdir innnssaaallaahhhh.....reglin duzenlimiydi ? Hadi Bismillah guzel haberler insallahh...
Duzenli değildi lakin 2 günden fazlada gecmezdi bugün ogrenicez bakalım canım anormalliklerde yok bilmiyorum
Sonuç bekliyoruz canım hayırlısı bakalım yok uzulmem aslında bu ay regl olmak istiyorum ameliyatın etkileri atilsin istiyorum herseyin hayirlisi canımHadi hayirli haber olur insallah....
olmazsada uzulme ameliyat ilaclar falan etkilemiste olabilir herseyin hayirlisi guzel gunler bizi bekliyor
Sonuç bekliyoruz canım hayırlısı bakalım yok uzulmem aslında bu ay regl olmak istiyorum ameliyatın etkileri atilsin istiyorum herseyin hayirlisi canımevet canım güzel günler yakın inşallah :)
Malesef tatlım bosuna heylanmisim uzulmem demistim ama üzüldüm be umutlanmistim ameliyattan dolayi gecikmiş hap veriyim hemen adet ol dedi istemedim kendi haline bıraktım moralim çok bozuldu canım ya Rabbim sanada yardım etsin erken sevindim sanirimCanim aldiniz mi sonucu?
Benimde reglime 5 gun kaldi yine heyecan dorukta
Malesef tatlım bosuna heylanmisim uzulmem demistim ama üzüldüm be umutlanmistim ameliyattan dolayi gecikmiş hap veriyim hemen adet ol dedi istemedim kendi haline bıraktım moralim çok bozuldu canım ya Rabbim sanada yardım etsin erken sevindim sanirim
Canım bende bütün gün ağladım ve yine ağlıyorum ne zor çok zor Rabbim herseyin hayirlisini versin inşallah senden hayırlı haberler alırız sen bana morel olursun insallah belkide erken daha yeni 1 ay oldu ama iştecanimmmm seni oyle iyi anliyorum ki heveslenmemek elde mi.... bir gun bile gecikince heyecalaniyoruz ki senin nerdeyse bir hafta gecti. Ne diycegimi bilmiyorum. Amaaaaa yinde ne diyoruzzz hayirlisii be canimm ne yapalim. inan bunlari yazarken su an agliyorum bizimde sinavimiz bu diyorum. Allah bize dayanma gucu versin...
Canım bende bütün gün ağladım ve yine ağlıyorum ne zor çok zor Rabbim herseyin hayirlisini versin inşallah senden hayırlı haberler alırız sen bana morel olursun insallah belkide erken daha yeni 1 ay oldu ama işte