polip ameliyatı olanlar yardım lütfen

prenses_melek

Aşk sensin
Kayıtlı Üye
8 Şubat 2015
354
105
Arkadaslar Merhaba uzun süredir bebek tedavisi görüyorum bi sorun yok deniyordu ama şimdi polip olduğu anlaşıldı geçen ay hgs çekildi salı günü de histeroskopi ameliyatı olucam polip alınacak bana ameliyatı olan arkadaşların tecrubesi lazım neler yapılıyor ameliyat nasıl geçiyo ve en önemlisi polip aldırip hamile kalan varmı ALLAH rızası için benim geçtiğim yollardan geçenler tecrübelerini paylaşabilirsiniz çok stresli yim yardimci olun lütfen

merhaba tatlim bende martin 6 yada 7 si gibi polip ameliyati olacagim buraya yazilanlar benim icinde onemli konu actigin icin tesekkurler :)

Canım ben ameliyat oldum bugün 6 gün oldu sakin korkma kolay geçti anestezi biraz etkiliyor okadar :) allah yardimcin olsun canım ...

cok gecmis olsun. bi sorun yasamamana sevindim bundan sonra insallahhh guzel haberler yazarsin :)

benimkisi ayin altisinda.sonrasinda kullanman icin herhangi bir ilac verdimi? birde cinsel perhiz soyledimi?

cok gecmis olsun. bi sorun yasamamana sevindim bundan sonra insallahhh guzel haberler yazarsin :)

benimkisi ayin altisinda.sonrasinda kullanman icin herhangi bir ilac verdimi? birde cinsel perhiz soyledimi?
Sağol canim allah razı olsun evet anyibiyotik ve ağrı kesici verdi 10 gün cinsel pehriz canın Rabbim tez vakitte senide kurtarsin güzel haberlere ihtiyacımız var güzelim

ewet INSALLAHHH.... isteyen herkese versin rabbim :) bende ameliyat olunca yazarim sana burdan.
insallah hamilelik haberlerimizide yazariz

Sağol canim allah razı olsun evet anyibiyotik ve ağrı kesici verdi 10 gün cinsel pehriz canın Rabbim tez vakitte senide kurtarsin güzel haberlere ihtiyacımız var güzelim

ewet INSALLAHHH.... isteyen herkese versin rabbim :) bende ameliyat olunca yazarim sana burdan.
insallah hamilelik haberlerimizide yazariz

Yaz canım haberini bekliyorum allah yardimcin olsun biran önce geçsin gitsin insallahhh.

canim ya bisey sormak istiyorum sana,ben ayin altisinda ameliyat gunu aldim ama reglim cok gecikti bugun oldum. yani ameliyat gunu 4. gunu olacak reglilimin(normalde 6 -7 gun suruyor) doktora sorduk cok yogun kanama olmadigi surece reglin bitmesine gerek yok o zamanda yapilir dedi
aklimda soru isareti kaldi cunku arastirdigima gore regl bitince olmasi lazim
sen ne dersin bi sorun teskil eder mi?

Canım aynı durumu bende yasadim hgs den dolayı bende geç regl oldum çok çok yoğun olmadigi sürece sorun yok canım aynı benimde 5 inci gunumde oldu ameliyat içini ferah tut sorun olmaz uyumamis tim ameliyattan bir gün önce ya bitmesse ya çok olursa diye ama kafama takmaya bile gerek yokmuş :)

İnan içim rahatladi cok saol. Bende kaygilandim ya bi sorun olursa diye :) cok teşekkürler. bu arada hangi sehirden yaziyorsun merak ettim

Wuwww uzakmissin :) rica ederim cnm haberlerini bekliyorum haberdar et beni bugün hayit otuna başladım bende hayırlısı :)
Canım regl ne durumda merak ettim ?

Canım bugün 2. Günüm ama düne göre daha az tabi... Cuma öğleden sonra operasyon umarım o vakite kadar bayana azalır

Bu arada bundan sonra nasıl bır yol ızlemeyi düşünüyorsunuz yani bıraz daha vakit mi ayıracaksınız yoksa tedaviye devam mı?

Canım sabah 10 da kontrolüm var 3 ay dr kendi halime bırakacak sanırım öyle konusmustuk bakalım sabah ne diyecek :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…